Darling, please do this for me

Åkte med N in till stora staden med tåget. Först så gick vi lite på stan bara, eller, ganska länge, & sen käkade vi på Chicky Ma Ma (?). Inga kommentarer om maten, HAHA. Eftersom det var så härligt väder så gick vi en sväng med, först till Myrorna & sen bort mot Solås. Men när vi var nästan där kom H & vi fick åka med honom till A6 - snällt :). Där mötte vi P & småshoppade lite. Vi luktade också på en asgooooo killparfym! Helt otroligt, haha. Papi var snäll & hämtade oss & körde oss till Eko. Köpte 5 filmer, haha. Bilder på mina inköp, haha.

   
Svart linne, H&M. Svarta örhängen, Glitter. Nagellack, Cubus.
  
Slingor, H&M. Filmer, Eko. Mascara, H&M.

I know its not right

Vi tog lite roliga bilder idag, HAHA. Tänkte kanske bjuda på ett par, men jag vill få dem godkända av modellerna först x'D. Kan ju vara egoistisk & bjuda på Dagens Outfit sålänge.

image179 

Skjorta, Myrorna. Väst, Kupan. Kortbyxor & Strumpbyxor, H&M. Örhängen, Glitter.


Min första...

..hockeymatch! N bjöd med mig till Kinnarps Arena för att se HV71 spela mot Modo. HV tog hem segern med 3-2, det var gött faktiskt! Riktigt go stämning! Faktiskt roligare än jag trott. Nu är det dags för en snabb dusch & sen sova, måste vara utvilad för imorgon - heldag på stan med N :). Åker in med 11.25-tåget & åker hem med pappa vid typ 5. Ska bli skoj. Vilka hejar du på i hockey? x'D

  


Har jag nämnt att jag har en Håkan-biljett till salu? 14 april i Stockholm. Intresserad? Kommentera!

And my eyes they watered

Skolan är helt sjuk slapp just nu, det är faktiskt väldigt jobbigt! Haha, men dagen var super! Några små lektioner, sen gå på stan + åka hem. Köpte en väst! Haha, ska nog ha den imorgon kanske, till den blå skjortan. Hm, ska testa det senare. Nu ska jag vara duktig & städa mitt rum & rensa min garderob inför våren :). Ska se vad jag behöver slänga, lägga undan, behålla, ta fram, behöver inskaffa.Vad måste finnas i din garderob i vår?

image174 

Dagens outfit lite mer synlig. Kjol från Myrorna, blus från Vila, skärp från Kupan, strumpbyxor från H&M. Den klickbara bilden är västen jag köpte idag.

Skeleton, you are my friend

51 unika, haha, nytt rekord för mig! & massa kommentarer, tack! Jag blir skitglad! Fortsätt gärna så :). Har spenderat nån timme med att prova kläder nu, haha, & nu har jag nog hittat nåt. Bjuder på denna bilder, som också visar hur stökigt det är i min garderob, ahhaha. Ska nog lägga mig & läsa nåt nu, godnatt.

image173

Ni har väl läst inlägget innan? Annars - gör det. Ps, hel outfit kommer imorgon.

I need to make a change

Jag vill göra om designen, men såklart så funkar inte mitt Photoshop när man behöver det som bäst. Pappa kanske skulle fixa nån lite halvbra version tills nästa vecka, men jag vill inte vänta så länge! Ingen som har lust att göra en liten header till mig? xD, haha, jag länkar till den som gjort det & jag skulle vara jättetacksam :). Nån som är intresserad?

Humor?

"Ser du en pytonorm sitta i din soffa och äta ostbågar är det förmodligen någonting som inte står rätt till!"

Lite kul citat av min fader tidigare, när han läste denhär artikeln.

The Nicest Thing


I am out of reasons to try

Jaha, ingen photoshoot idag heller; tjejer, vi måste ta tag i detta! Haha, vi är typ så himla ostrukturerade. Imorgon efter skolan, innan vi ska plugga natur? Deal. Kom ungefär precis hem, suttit på bussen & käkat solrosfrön, haha. M tycker att de är till för fåglar, men det tycker inte jag, N & S. De är goa, & nyttiga! Inte mycket gjort i skolan alls idag, faktiskt. Det känns nästan som om vi bara går dit för att träffa varandra! Jaja. Bjuder er på en dagens outfit med, bara för att jag känner mig mysig idag.

image171 image172

Skjorta, Myrorna.
Svart linne, H&M.
Svarta byxor, H&M.
Öronhängen, Glitter.

Tävling!

Jag är nu med & tävlar om scarfen på bilden. Här är länken, om du också vill vara med. För att vara med skulle man också skriva en motivering, så här kommer den :).

Jag skulle vilja vinna sjalen för att lätta upp lite, jag har bara svarta ytterkläder; svart jacka, svart mössa, svarta skor. Det känns så tråkigt, & nu till våren så skulle det ju vara perfekt att lysa upp allt det svarta med lite blommor :).

image168

I just want your kiss boy,

Härligt med sovmorgon, haha. Var duktig & gick upp 7 fast jag inte behövde, så nu har jag hunnit ta en låååååång dusch, äta frukost & måla naglarna. Måste bara stryka skjortan & sminka mig så är jag klar för dagen! Vi ska ha lite photoshoot idag, efter skolan, men just nu ser vädret allt annat än lovande ut. Jag har ingen lust att utsätta mina modeller för detta, haha. Men vi får se hur det blir framåt dagen :).

Tips! Klicka på länken till Zylber, & gå med! Massa snygga, billiga smycken.

Nightynight

Jaha, godnatt för mig då. En snabb dusch & lite bok, sen är det sova för mig. Kom nyss hem från P, vi bakade kladdkaka. Haha, sen åt vi kladdkaka med, det var kladdigt. Även några ballerinakex slank ner, faktiskt. Det var allmänt trevligt, blir alltid lika sugen på & skaffa egen lägenhet när jag är hemma hos H, + att eftersom jag gick på IKEA idag med så var det värre än vanligt. Jaja, ska sluta tjata om ointressanta saker. Sov gott.

Honey, i'm home!

Peew, äntligen hemma. Först var det ju skolan som vanligt :). Gjorde inte så mycket vettigt, som vanligt. Efter att vi slutat, typ 10, så gick vi upp på stan en sväng. Hittade en vit blus till mig själv (bild längre ner) & två polotröjor till syster. En vit & en grå. Efter det så var det dags att käka pizza med några SMNV-människor. Det gick fort x'D. Jag hann med halv 12-bussen, helt sjukt tidigt. När jag kom hem så var mamma påväg till stora staden för att trimma W, så jag hängde på. Var & lämnade henne hos trimmaren & sen åkte vi till IKEA. Köpte typ några ljus & batterier till kameran, så vi kan ta kort imorgon. Någon som är på? Efter det var mamma snäll & körde mig till Myrorna. Jag fyndade. Se bilder & sånt nere :). Efter det hämtade vi världens sötaste & åkte hem. Thats my day.

  
Vit blus, Vila. Blå skjorta, Myrorna. Svartvit skjorta, Myrorna. 
  
Blå kjol, Myrorna. Vit/rosa väska, Myrorna. Böcker, Myrorna.

Som sagt, bara fynd idag! Blev ju tyvärr inget sytt på kjolen, men hittade ett typ på IKEA som nog skulle vara snyggt. Ska nog in på fredag & köpa det. So long, bloggers.

Karina Berg;

Godnatt bloggen. Har precis kollat på några avsnitt av Andra Avenyn på webben & käkat kvällsmacka :). Tradition! Tänkte säga godnatt genom att bjuda på Björns underbara sång om Karina Berg från Melodifestivalen. Enjoy!

image161

Du är en blick o den är mörk o den är varm
Och jag vill dansa med din midja i min arm
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol
Du är en helt fantastisk tjej, du är Beatles och Lejla Kej
Du är glad o elegant, du är laktosintollerant
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch
Jag kan diska, laga mat, va i tid o aldrig sen
O jag tycker det är jättekul o lyssna på problem
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg
Denna sången är till dig Karina Berg

Karina, jag tror vi två passar bra ihop
Häng med mig hem till Götet o gör slut med Kristian Luuk
Karina du är elden på min fantasi
Du är brödet man vill lägga korven i
Du är hej o skeppohoj, du är soda streemad o'boy
Du är allt en man kan få, du är bättre än Die Hard 2
Du är Jane o jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan
Du är vacker och unik, min pappa är rik
Jag har tre meter i tak o lakan utan sammet
Du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet
Karina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig
Så gör slut med Kristian Luuk, bli ihop med mig


Karina, låt oss vandra natten vidare
Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare
Karina, jag står chanslös, jag är evigt din
------- ganska lätt i plocke-pinn
Jag tror att vi --- om du tänker om
[email protected]
Jag vet att vi skulle passa bra ihop
Så kom igen Karina, gör slut med Kristian Luuk


Att göra eller inte göra, det är frågan

Jag har ju ganska länge haft i åtanke att göra en kjol som Almah visar sybeskrivning på i sin blogg. Det är den röda Miu Miu-lookien. Mamma letade fram ett tyg åt mig, men jag vet inte riktigt vad jag tycker. Det är liksom fulsnyggt.

 

Ja, jag är medveten om att det ser ut lite som en matta. Men ändå, jag vet inte riktigt. Skulle det funka? Var tycker du?

Jag kan ju också passa på att välkomna en ny läsare; pappa. Välkommen! Inte för att du behöver läsa min blogg, lilla pappa, men det är ju kul att du visar intresse i mitt liv.

Everytime I wind up back at your door;

Äntligen hemma! Eller, har varit hemma nån timme kanske, men det är fortfarande gött. Snackade med P på bussen, det var trevlans. Fick en sån sjuk lust att shoppa! Tänkte kanske dra ihop nga tjejer & åka till Norrköping? Monki har ju öppnat där nu, skulle vara kul & checha in. Nån som vart där? Känns som om jag behöver massor av saker nu till våren, haha, men så känner nog alla. Får se hur det går. Nu i helgen fyller ju sötaste S år med! Då kanske det blir party/myskväll/crazy? Jag hoppas på det första ;D. Men det ska ju bli en överraskning, haha. Puss.

Dagens;

Miriam vB: Alltså, Guuuud vad skönt när nån tog på mig!

Fotnot: För er som inte vet, jag får i samma klass som Miriam. Vi är alltså två Miriam i samma klass, skitballt! Detta är stuket på citat vi får höra varje dag ;D

Wakeup call;

Godmorgon godmorgon. Måndagmornar är absolut inte mina favoriter, haha. Trött som bara den. Matteprov på kapitel 4 idag, yippie. Har typ inte pluggat.. Jaja. Slutar tidigt sen med :). Så vi ska nog iväg & sola en sväng också.

Vad ska du göra idag?

Just another grey one;

Jag har en vän. Eller, jag har ganska många vänner, men detta inlägget handlar om L. En gång när jag var riktigt deppig sa han till mig; "Livet är vad man gör det till!". Just då blev jag mest sur när han sa det, men nu ibland när jag tänker på det så har han ju väldigt rätt. De dagar när man bara inte orkar anstränga sig alls, de blir liksom inte särskilt bra. Men de dagarna när man gör det bästa av situationen så brukar det ju liksom funka. Funka på riktigt. Imorgon ska jag gå upp & säga det till mig själv, & se om dagen blir bra. För måndagar är inte direkt mina bästa dagar, hahaah.

Livet är vad man gör det till.

Adam Brody;

Satt sådär random & kollade igenom bloggar, & då kom jag in hit. Hittade denna underbara bilden. Snygg pojke, snygg bild. Fick ett otroligt sug på att se OC, haha, men den har ju A nu. Får nöja mig med bilder sålänge.

image158

Baby, you're mine



HAHAHAHA, me like. Kan inte sluta skratta. Iallafall, vaknade typ nyss, tänkte att jag ska göra någonting vettigt idag, faktiskt. Kanske börja sy på skjortan? Eller städa garderoben? Eller plugga på Matte A? Usch, eller så behöver jag ju också försöka installera om Photoshop. Och städa på KS. Usch, jag gillar inte söndagar.

Vad har du för planer för dagen?

KUNGEN;

Björn Gustavson är kung, alla kategorier.

image157

Hope that things work out alright

Jaha, lördag. Jag har absolut ingenting att göra. Fast det är lite skönt det med. Ska nog slänga mig framför en gammal jane Austen-film sen om pappa bara kan fixa upp videon. Sådär slappt & mysigt. Orkar bara inte Melodifestivalen, när det inte är några artister man tycker om & kan heja på. Kom på att jag faktiskt har lite chips & dip, haha, så det blir svulla med, yesbox. Jag har fått lönebeskedet också, haha, 650 pix. Det är gött, faktiskt. Ska nog iväg till Norrköping & shoppa nån gång där efter den 28:onde. Monki har ju öppnat där! :). Var inne & kikade på hemsidan & hittade massa, bland annat detta. Något nu till våren, kanske?

image156
Bilder: Monkigirl.se

My dearest;

Jag sitter här & lyssnar igenom alla mina gamla favoriter nu, helt sjukt. Det finns ju så himla många bra band/artister. Här är några av mina favoriter :).

Maroon 5,  Damien Rice, James Morrison, Goo Goo Dolls, Katie Melua, Eva Cassidy, Jason Mraz, Kate Nash, Lars Winnerbäck, Colbie Caillat, Mika, Coldplay, Miss Li, Snow Patrol, Regina Spector, Josh Groban, Amy Winehouse, Gavin DeGraw, Chris Daughtry, Laleh, Red Hot Chili Peppers.

Oj, det blev visst en lång lista. Men detta är iallafall några grupper & artister jag beundrar.



Detta är Kate Nash, enjoy. Vad gillar du för musik?

Thats my cool

Godmorgon bloggen. Har vart uppe länge, faktiskt, städat, käkat & duschat. Snart kommer pappas syster med familj. & det bästa med det - de har med sig min tröja! Haha, det är lycka på låg nivå, men iallafall. De ska nog inte vara här så länge, så sen blir det nog iväg & städa KS, kanske en långpromenad med. Får nog ta med kameran, det var ett tag sen jag fotade på riktigt nu.

Göra idag?

Goodnight, goodnight.

Varit allmänt trött & seg hela dagen, & kvällen var inget undantag. Fast var faktiskt på gymmet med N på em, det var skönt, hahaha, vi är segast. På kvällen sen kom L & I hit för att käka fruktsallad & snacka. Hade tänkt kolla på en film med, men det orkade vi inte. Var skönt att bara kunna vara sig själv en hel kväll, haha. Ni är sköna <3. Men nu ska jag se om jag orkar se en film iallafall, haha, det är ju faktiskt fredag. Music & Lyrics, hört talas om den? Är den bra?

image155

Gillar Hugh Grant, han kan liksom passa in i alla situationer.

Högst onödigt;

Fredag igen, jaha. Pigg är fel ord för att beskriva mig just nu. Men det var värre imorse ;D. Först så var det att åka till skolan för att ha en lektion. Sen så var Ns pappa snäll & hämtade oss. Så vi kom väl hem runt 10 nån gång, haha. Jag & I gick till gamla skolan & hälsade på världens goaste Lasse! Haha, det var mysigt, sen var det bara att gå hem i blåsten med. Hemma så gick jag direkt & somnade i soffan. Vaknade av att mamma lagat mat :). Nu snart ska jag hämta bror min & sen kila till gymmet med N. Det känns sådär lagom aktivt, haha.

image154
Bild: Liselotte Watkins

Vad ska ni göra i helgen?

Emma Watson;

Såhär såg hon ut på Vogues visning den 18 februari. Hiss eller diss?

image152 
 

För övrigt har dagen varit bra, inte alls mycket lektioner (Detta är någonting jag inte fattar, jag som trodde SMNV skulle innebära prov varje vecka & värsta massa läxor?! Vad har hänt?!). Sen så gick vi 2nd hand-rundan, men ingen av oss var nog riktigt laddade för att leta, haha. Jag som inte ens vet vad jag letar efter. Jag har också idag fått för mig att Maroon 5 är musikaliska genier. Jag kan inte sluta lyssna! Nu är det dags för städning, badly needed, sen dusch & rakt i sängen. Är fortfarande trött av månpromenaden inatt, fastän jag sov lite innan. Puss.

He wont come around here anymore..


Fairytales

Aladin & hans slampa.
Goldilock & the three beers.

Såhär kul har vi på engelskan.

Fly me to the moon

Jaha, ikväll så ska det vara månförmörkelse. Eller, inte ikväll, inatt. Nån gång runt 4 tiden till 5 tiden är vad jag hört. Hela månen ska tydligen bli röd. Jag vill, jag vill, jag vill fota den! Men, såklart så är det moln här så man kommer inte att se ett skit. Pappa, den eviga optimisten, sa; "Men om du missar denna gör det ingenting, nästa kommer ganska snart, typ 2010 eller nåt.". Okej, snart? Kära lilla pappa. Jag har iallafall ställt klockan nu, så får vi väl se om jag ser den. Men nu blir det plugg igen, har precis vart ute & tatt en promenad, haha, gick runt hela byn, den är väldigt liten egentligen kom jag på. Puss.



Update.
Klockan är för tillfället 04:12, & ingen måne sedd. Inte ens en stjärna sedd. Bara svart. Typiskt, nu när jag är vaken & allt. Skulle ju vara skönt att somna om, men jag lovade mig själv att om jag vaknade skulle jag vara vaken & plugga istället för att sova. Jippie. Så, önska mig lycka till.. Zzzzzzzzzzzz..

Me, being creative?

Nu måste jag ta tag i detta. Jag är egentligen inte direkt bra på att sy, det mest avancerade jag sytt är nog ett par mjukisbyxor, hahah. Men jag har ändå fått för mig att jag ska sy två saker. För det första vill jag sy om herrskjortan jag köpte igår så att den blir lite mer tjejig. Tänkte kanske resår i midjan & kavla upp ärmarna bara. För det andra så vill jag sy en sån kjol som Almah visar på sin blogg, den röda Miu Miu-kjolen. Jag vill nog inte ha röd, men kanske marinblå? Eller grå? Någonting neutralt iallafall.

Jag är inte sådär extremt kreativ av mig, men det skulle vara så himla kul om det blev bra! Får ta mig den tiden nån gång i veckan. Men nu är det dags att ta tag i livet som det är just nu; med ett stort himla samhällskunskapsprov imorgon, som jag knappt börjat plugga till. Usch, jag vill verkligen att det ska gå bra. Sen så måste jag egentligen gymma också, har inte rört mig någonting på hela veckan, känns hemskt. & på lovet var jag ju precis lika lat. Får verkligen ta tag i mitt liv nu, haha.

Haft en bra dag?

Give me something to believe in;

Oh, jag gillar onsdagar. Sovmorgon först, sen iväg på bussen där det inte blev mycket pluggat. Sen vidare till skolan med I för att plugga, men det blev inget där heller x'D. Efter det naturkunskap, sen försökte jag lära Miriam hur blogg.se fungerar, det gick väl... sådär! Men jag ska fixa hennes blogg sen ikväll. Här är den, btw. Efter en snabblunch så var det engelska & sen slutade vi :). Försökte plugga på bussen hem, men det gick väl också sådär x'D. Det var en skumpigaste bussturen jag någonsin varit med om! Jag fattar verkligen inte hur busschauffören lyckades, men vi skumpade bokstavligt talat i 50 minuter. Jag var glad att komma hem sen, iallafall, men nu har jag en sjuk huvudvärk. Kan ju också bjuda er på Dagens Outfit, jag var duktig imorse & tog kort, haha.

image151
Jeans, Fornarina
T-shirt, Vero Moda
Linne, H&M
Halsband, 2nd hand

Miriam vB

Dagens citat:
M: Jag tror fan jag har rabies!
S: Rabies har man väl fan inte i röven eller?!

Som jag nämnt innan, min klass är fullt normal. Detta är vardagssnack.
btw, detta är mitt hundrade inlägg. Wiiiiiie.

You keep telling me baby

Vi orkade visst inte ha samhäll, så jag, A & I satte oss på bussen. Vi gick av hos mig & sen typ spenderade vi eftermiddagen med att titta på gamla kort & leka med min hund, HAHA. Sen när A hade gått tittade jag & I på OTH. P ringde också & undrade om vi kunde fika, haha, & en fika säger man ju inte nej till. Sen efter fikat gick vi lite också, det är uppfriskande. Lovade ju bilder på dagens fynd, så här är de, varsågoda;

image150


Skjorta, 30:-
Skärp, 5:-
Väska, 10:-
Kors i trä, 10:-

Vi har hittat..

Grattis till oss, N & jag har kommit på hur man räknar ut pi! Det ni! Annars har det varit en ganska "det är synd om mig"-dag, haha, I, A & N fattar. Hahaha, nu har vi haft lång lunch & vart uppe på stan. Vi fyndade. I köpte ett par grön/vita skitballa rutiga byxor. N köpte en Miss Sixty-parfym för 45 pix. A köpte ett svart skärp, tror jag. Fast jag fyndade mest, köpte en röd liten väska, ett rött skärp, en skjorta som jag faktiskt ska sy om & ett kors som jag ska göra ett halsband av. Bild kommer med detsamma jag är hemma. Nu är det dags för mentorsamtal med våra kära mentorer PÅG & B. Sen samhäll, & efter det är vi fria. Puss.

Ensam för alltid?

Det blev visst en ganska deppig dag iallafall. Började diskutera livet/kärleken med N & nu så sitter jag här alldeles stum. Tänk om jag aldrig hittar nån. Varje gång jag ser ensamma människor över 35 så mår jag lite dåligt, för om inte de har hittat nån, hur skulle jag kunna? Tänk om jag blir ensam för alltid. Det börjar ju liksom redan nu att vara sådär jobbigt med att vara ensam. Tänk om det liksom fortsätter & fortsätter, & sen så kan jag bara inte komma ur det.

Ursäkta, nu blev jag nog lite för personlig.

Many years have passed;

Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men det var skönt att vara tillbaka i skolan idag. Liksom att få känna att allt är som vanligt. Lärarna hade jag ju klarat mig utan, men det var kul & få höra lite skvaller igen ;). Det var kort dag, bra att börja med, så vi gick & strosade på stan & åt glass innan jag & I satte oss på bussen. Eftersom mobilen var så gott som död blev det itne den vanliga lugna resan, satt & snackade lite med A & E. Väl hemma så hade jag tydligen lovat att skala potatis, så nu har jag äntligen fått sätta mig igen.

Har haft lite smått trauma idag, faktiskt. Jag vet ju inte riktigt hur personlig det är ok att bli i en blogg, men de som känner mig väl vet ju, haha. Jaja, iallafall, detta ledde till att jag tänkte riktigt ordentligt. Jag kommer att dö ogift.

Dagens;

Har varit dålig på detdär med Dagens outfit, hahaha, kanske beror på att jag har så tråkiga kläder. Hm... Iallafall, nu när det har kommit lite nytt så kan jag ju faktiskt bjuda på dagens.

image149
Grå Oversize Tee, Gina Tricot
Svart långt skärp, Glitter
Strumpbyxor, H&M

This is

Jaha, här kommer den utlovade bilden på mina fynd. Det blev väl inte så mycket, men billigt var det! Haha, & fick det jag mest behövde. Vistelsen i Borås kan väl kort beskrivas som mysig; vi badade, åt på Harrys, glodde Melodifestivalen & shoppade. Sis var som vanligt svårslagen när det gäller humor.

image148
Svart T-shirt, Gina Tricot
Grå oversize Tee, Gina Tricot
Svart långt skärp, Glitter
Tre par örhängen, Glitter
BH, H&M
Trosor, H&M
Bruna Converse, Team Sportia

Home sweet home,

Då var man äntligen hemma igen, det var riktigt skoj faktiskt :). Men ingen vila här, måste ner & städa nu. Bilder + allt jag gjort kommer sen för de som inte är intresserade. Puss.

Ps. Är med & tävlar om ett par skitsnygga pumps! Här!

So long, bloggen

Som pappa sa imorse när han kom in i mitt rum, sjungades opera; ny dag med nya omöjligheter. Jaha, det var en positiv syn på livet. Idag ska familjen iallafall åka till Borås. Ska tydligen bada i badhuset där, shoppa & bo på hotell. Ska bli mysigt, faktiskt. Missar en fest, haha, men det får jag leva med :). Så hejdå sålänge bloggen, vi ses imorgon kväll. Puss

40 days and 40 nights

HAHA, vilken kväll det blev tillslut, trots att det bara blev jag & Sara & en skål med popcorn :). Haha, kollade på filmen som rubriken säger, så sjuk :P.  Så vi försökte bestämma oss för att leva i celibat i 40 dagar, men det kom vi på att det är nog för lätt, HAHA. Jaja, nu sitter vi här & snackar skit & tar kort, det är så det ska va :).

 
yesbox, såhär snygga är vi.

Sara sötnos;

Det är fint väder, men svinkallt! Mina öron är röda för jag glömde mössan när vi gick ut. Men det gjorde inte Sara, hon är smartare än jag ;D. Vi köpte godis & tog kort i en lekpark, haha. Här kommer lite smakprov ;).

   


Är också med & tävlar om en söt tröja, här.

It's friday, i'm in love!

Godmorgon bloggen. Det blev inte sådär väldans sent igår, faktiskt. Var nere & käkade pizza med Carro, Linus & Jakob, sen stack vi vidare hem till Carro för att glo Linas Kvällsbok - sjukt härlig film! Min alla ♥ dag slutade bra! Idag så kommer lilla Sara hit, har inte träffat henne på hela lovet! Ska bli kul :). Har ingen aning om vad vi ska göra, men det brukar ju lösa sig. Sen ikväll vill jag hitta på något kul, fest någon? Är lite sugen på att träffa massa folk!

Några planer inför helgen? ♥

Little little brother spills



Dogs -  Damien Rice

Since you took your love away

Dagen har blivit ganska lyckad ändå, fastän jag inte haft nån att mysa med. Först så väckte Pillan mig med att vi skulle gå ut & gå, så det gjorde vi. När jag kom hem hade mamma gjort pannkakor, haha. Sen var det matiné på vår biograf, de visade Arn - Tempelriddaren, så jag var där med sis. Sen åkte vi hem & hjälpte mamma laga mat; kyckling fylld med pesto & klyftpotatis, & till efterrätt fick vi kladdkaka :). Värsta svingott! Ikväll ska jag bara umgås med familjen, det känns bäst så haha.

image142


Haft en bra alla ♥ dag?

Sol, Vind & Vatten?

Fy vad skönt det är ute! Det är sol, blå himmel & nästan varmt. Observera nästan. Ska snart ut & gå med Pillan, sen ska vi handla lite tills ikväll åt henne & Hampus, haha. Kul att nån har planer för denna dagen så full med hjärtan. Fick nyss en extrem lust att gå ut & cykla! Finns det någonting vårigare?

Vad är dagens planer?

Alla Hjärtans Dag

Okej, en älskad & hatad dag som det finns många åsikter om. Jag har också en, faktiskt. Visst är det säkert supermysigt med Alla Hjärtans Dag om man har pojk-/flickvän. Då kan man säkert sitta & gulla hela dagen & säga att man älskar varandra. Men vi singlar då? Vad är det meningen att vi ska göra? Om ni har några förslag kan ni ju alltid dela med er, för jag är så helt tom på ideer. Kanske göra ett stort hjärtkort där det står hur mycket jag älskar mig själv? Egoboost! Nejtack. Eller varför inte köpa en ask choklad att äta upp? Nejtack. Inget sånt är liksom mysigt utan någon att dela det med. Så, i år så dissar jag Alla Hjärtans Dag totalt, för mig är det en vanlig torsdag & inget annat.

Vad tycker du?

Dickhead;

Jaha, still not working, & jag ogillar datorn här nere, så det blir nog inte mycket bloggat av mig nu det närmaste. Men lägger in denna videon sålänge, så att det finns något att skratta åt ;D. Bridget Jones är skönast!


CRAP;

Jaha, så nu har min dator officiellt slutat att fungera. Den går inte ens att starta den! & tänk, alla mina bilder där, alla filmer, all musik! Usch, hoppas verkligen garantin gäller. Jaja, nu blev detta ett klagoinlägg, sry.

Scared to death,

Alltså fy, just nu ligger jag här & nästan skakar. Har just sett filmen jag köpte idag; Morden vid Wolf Creek. Jag säger bara det; se den aldrig! Antagligen är det väl bara jag som är fjollig, eller så var den verkligen äcklig. Var längesen jag var så rädd!

Har du sett den? Vad tyckte du?

Absolutely wonderful

Hemma igen, med skavsår på fötterna, några ton böcker & ett par nya örhängen. Är nöjd med dagen; började klockan 8 på Maxi (det enda som var öppet vid den tiden) för att sedan gå vidare till stan. Ingenting var öppet, så vi roade oss med att ta massa kort, de kommer senare. Efter det så tog vi en fika & sen öppnade affärerna. Efter några timmars titt i affärer så käkade vi, köpte godis (& en film) sen var det dags att kila iväg till bion. Vi såg Förtrollad, haha. Den var söt! Efter bion var vi sega som sirap, så vi kilade iväg & satte oss i några sköna fåtöljer på biblioteket. Nån timme senare så kom pappa & hämtade oss :D. Det var väldigt kul, umgås ju annars inte sådär jättemycket med sis. Får göras om, sötnos

You have to

Svintrött, nu igen. Photoshop-aset har inte funkat på hela dagen, så nu lägger jag ner. Har precis kollat på film, & nu måste jag ju faktiskt sova. Ska upp tidigt imorgon. Sis & jag ska åka in för att ha en heldag på stan; åker in halv 8 och åker hem vid 5. Det enda vi egentligen bestämt oss för att göra är att gå på bio, resten får väl ordna sig när vi är där.

Haft en bra dag?

Tävling;

Är med och tävlar om en t-shirt från H&Ms Fashion Against AIDS kollektion. Länk här.


image141

Dont you care about me?

Okej, jag har fått sånt där hjärnsläpp vad jag nu skulle skriva, men då får det väl bli detta istället. Vad kan jag göra för att bloggen ska bli bättre? Ska jag skriva mer/mindre om något? Ta in något helt nytt? Ge förslag, tack.


The first

Första lovdagen idag, mumsigt. Sov länge, vaknade vid halv 11 kanske. Sedan dess har jag hållt på lite med Photoshop, det går väl sådär. För det första ska man ju installera det, & där är jag fortfarande fast. Men sen laddade jag ner lite olika brushes igår, men har ingen aning om hur man använder dem.

Hjälp mig?

Installationen funkar inte, det står att jag inte har rätt behörighet. Vad betyder det?

You do not need me

God kväll bloggen, här ligger jag igen. Har faktiskt haft en riktig slappdag igen, jag är inte så pigg för tillfället. Fast jag har varit lite hurtig; sis & jag var ute & gick en timme + att jag har jobbat. Duktigt av mig. Fast hela resten av dagen har spenderats hemma, har kollat på Stardust. Bra film, om ni undrar. Nu ska jag nog vara lite halvnördig & sätta mig för att kolla på HP2 med mamma & pappa, hahah.

Haft en bra helg?

I knew it

- lenny ] säger:

hoe


If you were a sailboat,


You left me alone in the darkness

image139


Stunning

Min otroligt sköna dag; vakna sakta, gå till gymmet, äta mat, sitta vid datorn, gå ut & gå. Riktigt soft dag, & eftersom jag är barnvakt ikväll så blir det liksom soft hela tiden. Ska väl antagligen glo en barnfilm, spela spel & läsa nån bok, som det brukar vara sådanna kvällar. Inte mig emot.

Btw, nytt besöksrekord idag, 38 unika, wow.

Don't, leave me this way

Detta är faktiskt lite av en sensation; jag har fått mitt första skrubbsår på knät sen typ 5:an!


And whatever he said it's a lie

       

Parteeeeey,

Äntligen äntligen äntligen, första partyt sen nyår nu. Först förfest hos Frida (eller?), sen vidare till Statt :), blir både nytt & gammalt folk, det är härligt! Jag & Nathalie har precis vart på hemligt uppdrag med, hahahah, det var lite kul. Aja, kameran kommer garanterat följa med, så bilder kommer imorgon (Y).

Vad ska du göra ikväll?

Not yet,

Tröttheten vet inga gränser just nu. Svårt som in i.. att kravla sig upp imorse. Men nu är jag här, inte direkt pigg & glad, men jag är iallafall vaken. Naturkunskap + engelska, sen heeeeeeeem :D. Sova, sen duscha & sen göra sig iordning för kvällens festligheter. Frågan är fortfarande vart vi ska förfesta, men det kommer nog lösa sig. Allt annat är nu fixat, äntligen.

& idag är det en stor dag av en annan anledning! Det är lov efter de två timmarna i skolan! Wonderbart.

Its all new

Jaha, ny design igen, jag vet inte själv vad jag tycker om den.. Men ville förnya mig. Nå? Var denna bättre än den förra, eller är det kanske så att jag ska byta tillbaka?

 

Nytt vs gammalt

Uppdate:
Idag har jag gjort alldeles för lite vettigt; ätit glass, kollat på film, suttit vid datorn, pratat i telefon... & inte rört mig ur fläcken, vilken latmask jag är. Men nu är det klart iaf, imorgon blirre fest :D

Good morning world.

Idag var det en bra morgon, iallafall för mig. HAHA, för imorse hade vi sovmorgon, våran engelskalärare sa det igår på lektionen (som inte alla var på) & sen har vi ju heller ingen idrott pga idrottsdagarna. Så, jag sov två sköna timmar längre än vanligt, men vaknade vid 8 av ett sms från Sara: Var är du? <3. Hon var en av dem som inte var på engelskan igår, tillsammans med Leo & Amanda, så klockan 8 var de i skolan redo för engelska XD. HAHAHA, jag garvar ihjäl mig. Så nu är de 3 ganska sura, men de har bara sig själva att skylla, så det så :).

mememememememe!

Face it, alla gillar att prata om sig själva. Haha, så nu får ni höra mig några minuter. Btw, ingen som skulle vilja lära mig hur man lägger in videos på bloggen? (A)

BESKRIVT DIN/DITT;


HÅR;
 många kallar det oranget, fast jag tycker det är mer.. det är nån färg iallafall, sen är det lockigt oftast. 
ANSIKTE; just nu blekt, eller, nästan alltid, & så har jag äckelfinnar på hakan. & så har jag fina ögon, faktiskt
KLÄDSTIL; jeans funkar i alla lägen, men det är alltid kul & testa nytt
KÄRLEKSLIV; vilket liv sa du?
TILLSTÅND; allmänt förkyld, glad & sugen på glass. kanske skulle vara kul med nya avsnitt av GG snart?
VÄNSKAPSKRETS; består mestadels av anebybor, men finns några goa andra med. vänner växlar liksom jämt, känns det som.
ÖNSKELISTA; några tusen på kontot bara till kläder, en gigantisk ram + en till malin, ny bh, boyfriend?
IDOL; damien rice är ju underbar, likaså goo goo dolls, katie melua & kate nash, sen beundrar jag de flesta modiga människor jag känner.
NÄRMSTA; är just nu ganska långt bort, verkar det som.
FETISCH; gamla filmer med gentlemän, ge mig Mr Darcy!
HÄLSA; jag är väl inte sjukare än någon annan i familjen, fast det säger inte så mycket .
HEMLIGASTE HEMLIGHET; om jag skriver det är det ju inte hemligt?
STÖRSTA BRIST; jag är feg, har en svaghet för sötsaker & så har jag ibland svårt att hålla tyst.
MÅL; vara bikinifit i sommar, få ett jobb & inskaffa en ny, personligare garderob.
DELMÅL; bli klar + nöjd med bilden jag gör åt elin.
SIGNATUR; mirremurr, det är inte vackert, men sällsynt.
RÄDSLA; ensamhet,
DRÖM; framtiden, med utbildning, arbete, carl, katterna & lycka.
INTRESSE; fotografi, litteratur & människor.
AVUNDSJUKA; kroppskontroll.
MÄKTIGASTE KÄNSLA; magkänsla.

Totally fruity!

Mums, har vart på gymmet en sväng innan med Nathalie, körde inte hårdaste ever, men de sista 3 minuterna kändes i kroppen x'D. Sen promenixade jag hem till ljuv musik i öronen, slängde mig in i duschen & sen ut igen för att göra frukttallrik + glo på HP1, hahahaha. Så himla söt film! Alla är så små! Aja, bjussar på en dålig bild på min mumsiga frukttallrik! Fast äter man för mycket får man ont i magen, kom jag på.


Dagens;

Okej, kan ju inte vara sämre än de flesta andra bloggare, så härmed börjar Dagens, enjoy. Ursäkta röran, vi bygger inte om.

image117

Tröja, Outfitters Nation
Kjol, sytt själv
Strumpbyxor, H&M

Ordinary people,

SMNV är en rätt aphärlig klass faktiskt. Om ni inte redan har märkt det, då. Hade två lektioner idag, naturkunskap & engelska. Jag & Sara kom igång med vårt arbete, sen lunch, sen inställd LUK så vi gjorde andra uppgitfer, & sen bussen hem :). Det var skööönt, gick fort med buss idag. Den största fördelen är ju då att den stannar precis utanför mitt hus, HAHA. Jag är lat, ja. Nu är jag slö, så ska nog glo en film, sen kanske fika med Pillan, & ikväll gymma med Nathalie. Hon måste komma i form inför Trysil & jag måste komma i form i största allmänhet :D: Puss.

Break my heart!

Blä, jag vet inte hur jag mår idag! Ont i magen, men det hade jag igår med. Usch, & nu är ingen hemma heller som kan ge mig råd. Vi har bara 2 lektioner idag, & jag vill inte missa dem /: , får väl helt enkelt ta & pallra mig dit.. Igår så var jag, mot alla odds, på gymmet. Det gick väl sådär, jag rekommenderar inte att träna när man har ont! Men man kände sig lite hurtig iallafall. Det var nog det enda vettiga jag gjorde igår tror jag.. Haha, kollade på Brokeback Mountain med, fast det har jag redan skrivit om. Jaja, måste väl hoppa in i duschen om jag ska till skolan, puss.

   
jag vill ha party!

You go Miki Hiradate!

image112

Brokeback Mountain,

Som rubriken säger, har nu sett Brokeback Mountain för första gången i mitt liv. Den var vacker! Så lungt, definitivt en favorit.

   

Question,

Ligger här & filosoferar om allt och ingenting, men så kom jag in på ämnet tandställning, haha, tacka Philip för det. iaf, så nu ligger jag här & undrar, hur smakar det att kyssa nån med tandställning? Egentligen så borde det ju inte vara någon större skillnad, men man vet ju aldrig. Får helt enkelt testa.

Ingen som har några erfarenheter att dela med sig av?

Monday, you can fall apart

Måndag igen, wiiiie. Hade svenskaredovisning om min kära bostadsort, hahah, det gick väl okej, men tydligen så sa jag "typ" hela tiden, utan att tänka på det. Ajaj, sen var det natur & vi fick reda på proven, 40/42, sviiiiiinbra, värsta nöjd! Fast humöret förstördes ganska snabbt av matten, där vi gick igenom samma sak en hel lektion, & vi som fattade bara satt typ! Sen var skoldagen slut, vi gick den traditionella rundan, sen bar det av till stationen. Satt & snackade med A & N hela vägen, sen gick vi hem till mig & glodde gamla bilder, jag saknar Paris med underbara 9a. Satt & snackade minnen en bra stund.

                            

de 2 sista bilderna är tillägnade min kära vän Jakob.

9a under sin bästa tid, tack för den resan underbaringar <3

I miss you

Jag saknar dig mest på kvällarna, för det är då det känns som ensammast. Det var då jag alltid kunde vända mig till dig & du fanns där. Allting blir så mycket jobbigare på kvällarna, när det är mörkt. Jag saknar dig på dagarna också, allt roligt som vi gjorde. Det kommer aldrig bli detsamma, det förstår jag. Jag var annorlunda då, och det var du med. På den tiden kunde jag verkligen vara mig själv med dig, men nu kan jag inte ens vara mig själv ensam, för jag vet inte vem jag är. Någonstans på vägen så tappade jag bort mig, & nu är det för sent. Jag måste bli ny, jag måste förändras. Annars funkar det aldrig. Jag saknar dig, varje dag. Hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig, det kommer aldrig förändras. ♥

Somehow I can't let it go

You said you'd light a candle
And you'd say a prayer for me

I feel the light has dimmed and gone
Half the world is begging
While the other half steals
Where did everything go wrong?

Some days I can't believe
Others, I'm on my knees
Trying to be heard


I was your anger
And you were my fear
Now that it's over
Of course it's so clear
But you were no angel
And I was no sin
Somehow I can't let it go
I can't let it go


And half the world is sleeping
While the other half dreams
You close your eyes
And then you're gone

And maybe my intentions
Have been misunderstood
I know you feel so beautifully wronged

Some days I can't believe
Others, I'm on my knees
Hoping I belong


I was your anger
And you were my fear
Now that it's over
Of course it's so clear
But you were no angel
And I was no sin
Somehow I can't let it go
I can't let it go

And laughter is my soul's release
But we're not smiling anymore
And can't we try to win this peace?
'Cause we're never gonna win
Never gonna win this war

I was your anger
And you were my fear
Now that it's over
Of course it's so clear
But you were no angel
And I was no sin
Somehow I can't let it go
I can't let it go

Liselotte Watkins,

Pratade med Jennifer igår, hon tipsade om Liselotte Watkins. Sjukt snygga illustrationer!

    


Superduper,

Värsta aktiva söndagen, lätt. Eller, efter att ha vaknat & käkat frukost så lagade syster mat, så jag åt igen. Sen bar det av till gymmet med Amanda & Natta, var där i 1 1/2 timme typ. Skööönt i kroppen. Nu måste jag ner & städa, hatar skitjobbet, menmen. Sen blirre plugg & sova. Nån som är laddad för måndag?

Inte jag.

Sleep tight

Allvarligt talat, jag vaknade klockan ett idag. Klockan ett! Jag har liksom sovit i 10 timmar, fy vad skönt! Det brukar liksom inte finnas tillfälle till det i vanliga fall, min lillebror har en ovana att hoppa i min säng när jag sover, men idag var han tydligen hos en kompis eller nåt. & nu är det bara jag & syster hemma, slappskönt. Funderar på att gymma senare med Amanda, så man kommer igång lite innan veckan börjar igen. Måste städa KS idag med, jippie, & förbereda min muntliga redovisning i svenska. Detta kommer bli en kort dag, känner jag på mig.

& grattis till Tranås GS, som fick Guld & Silver i Hoppreps-SM i helgen!

Sense & Sensibility,

Precis sett klart Förnuft & Känsla (Sense & Sensibility), haha. Så himla söt film! Det roligaste var ju såklart att det var så många kända folk med, typ Kate Winslet, Emma Thompson, Hugh Grant, Hugh Laurie (Doktor House!) & Alan Rickman (Snape i HP-filmerna). Ganska många skratt åt tråkiga saker, ja, men sån humor har familjen Ram. Bra kväll :D.

   

Im not pretending

DAGENS VILL HA: nya, hela stövlar & kanske några hundra på kontot
DAGENS LÅT: iris - goo goo dolls
DAGENS PLANER: inte många, glo på F&K med mami & papi
DAGENS BÄSTA: märta när hon sjöng bless your name, oslagbart!
DAGENS SÄMSTA: äckelvädret!
DAGENS ROLIGASTE: inspelningen
DAGENS MISSLYCKANDE: några toner, kanske?
DAGENS KÖP: en påse lösgodis & söta björnar
DAGENS HUMÖR: väldigt balanserat, bra, lite halvtrött sådär

 jag är sjukt torr i ansiktet, fast jag smörjer in mig 2 ggr/dan. Hjälp?

I want to be more like you,

Nu är det officiellt gjort. Iallafall för altarnas & sopranernas del. Killarna spelar in imorgon. Sen så är skivan klar!

Det tog ungefär fyra timmar kanske, för oss altar att spela in 8 låtar. I början så var det ju mycket strul med hörlurar, vem som hördes mest, om man skulle höra sig själv, ja, sånna saker. Men när vi liksom fått in känslan så gick det hyffsat bra :). Jennifer & jag fick de "proffsiga" mickarna & hörlurarna, haha, bilder kommer någon dag. Nu ikväll så blir det slappa, igen, för jag orkar inte göra någonting annat. Ska bli skönt, kanske glo Förnuft & Känsla med mami & papi. Mys.

This is it,

Godmorgon! Det blev en riktig sovmorgon idag, haha, har varit trött hela veckan så det var skönt. När jag vaknade var jag ju såklart superhes & hade ont i mina shoppingmuskler (hahah, internskämt). Tog en låååång dusch, & nu är jag nästan på topp igen, förutom med halsen då. Men ska ner & hälla i mig en kopp varm choklad, det hjälper mot allt. Får ju inte vara hes idag på skivinspelningen, haha. Är lite smått nervös, ja..

Önska mig lycka till!

Before it's to late

När jag lyssnar på musik blir det alltid typ en eller två artister, i perioder. När jag lyssnar på någon musik, då lyssnar jag verkligen. Inte bara på musiken, utan på texten & känslan som ligger bakom. Jag är otroligt lättberörd, & när en sång betyder någonting för mig så är den verkligen viktig. Men den kommer det jobbiga. Jag hatar att ge mina artister ansikten! Jag skapar mig liksom en egen bild inne i huvudet vem artisten är, hur den känner och vad den gått igenom. När man sedan efter några veckors lyssning får se personen på bild, då förstörs en liten bit av musiken. Jag gillar inte att läsa skvaller om artister, typ superstjärnan inlagd på behandlingshem. Det är för verkligt, musik ska liksom ta med en till en annan värld, där man inte behöver vara någon speciell för att passa in, man behöver inte ha de rätta kläderna eller massor av pengar. Man kan bara vara. Det är det bästa med musiken.

Just nu har jag "hittat tillbaka" till Goo Goo Dolls! Rättare sagt ikväll, blev liksom en cola-photoshop-itunes-kväll. Det är ett bra tillfälle att hitta en nygammal förälskelse. Damien Rice & Katie Melua spelas också ganska ofta nuförtiden. Det är lite svår musik, men när man väl förstår den, eller försöker förstå den så är den perfekt.

Oj, vilket inlägg. Käre värld, hoppas ni inte blev uttråkade. ♥


2nd hand is totaly my thing



Här är dagens inköp:
- En vit/beige skjorta, Only
- En grå myströja, Noll-Sexton
- Ett par blå strumpbyxor, Cream
- Ett blått skärp, Kupan
- Ett guldigt skärp, Kupan
- En rosa väska, Kupan
- Ett pärlhalsband, Ekorrarna
- Några silverarmband, Ekorrarna

Skjortan sitter för övrigt på Pernilla, om ni undrar. Vi äger den officiellt sett ihop, eftersom vi betalar hälften var. Vi kunde inte samsas vem som skulle få köpa den. Jag är nöjd, detta kalaset gick bara på 349:-, minus de 74,5:- Pernillis är skyldig för skjortan. Värsta svinbra.

I have become spellbound,

Fredag är en bra dag, denna dag var det iallafall. Svårt att gå upp, men väl uppe var humöret på topp. Kom till skolan för att göra det där efterlängtade biologiprovet. Det gick bättre än förväntat! Jag kanske inte är ett hopplöst fall trots allt ;D. Sen engelska, typ kort lektion. Lunch, & 2nd handrunda på stan med Miriam, det var skojsigt. Hittade lite fynd, allt. Efter det var det stora staden med Pillan, åkte tåget in, sen en Chicken Gourmet på  Mackedonken, mums! Snabbt som bara den så snabbshoppade vi, eller, köpte bara en sak tillsammans, haha. Sen hämtade pappa oss, vi körde hem & sen direkt till gymmet. Inte världens aktivaste, nej, men vi var där iallafall.

RSS 2.0