what can i do to make you care?

Stan för andra dagen i rad idag, imorgon blir det tre...åkte buss in med syskonen vid 3, träffade pappa på hans jobb & satt där en sväng. Sen skulle han och Mattias på bio, så jag & Molly gick lite på stan tills mamma kom. Då käkade vi Subway (underbart) och åkte upp till a6. När de stängde blev det Ica MAXI, we like. På hemvägen körde jag och tydligen var Molly lite rädd, haha! Dagens inköp blev iaf; en asball vintagetröja från Myrorna, en tröja från Gina, vitt baslinne från Bik Bok & två klänningar från H&M i svart och lila! Skulle ju egentligen inte shoppat, men det är ju såhär det blir.. Haha. Nu ska jag försöka sova.

getting tired of waiting

Ganska...stressigt lov. Tisdags var jag inne på körlektion & käk på Golden med trevligt folk. På kvällen glodde vi film hos Amanda ett par, och idag åkte jag, Amanda & Sara till stan en sväng. Hittade lite småsaker, men imorgon blir det riktig shopping haha! Ska åka buss in med Mattias & Molly, sen käk o sist shoppandet. Såklart. Ikväll, förresten, var vi i Tranås hos Stina. Trevligt trevligt! Nu ska jag kolla på Vänner tills jag somnar. Natti

dancing queen?

Lördag igår, efter en väldigt seg hemmafredag behövdes lite liv & rörelse & folk! Så, på kvällen drog jag & Sara till Tranås och Maja, där det var lite förfest med några till. Dansade, lekte, pratade. Mycket trevligt! När klockan blev runt 11 åkte vi ner till stan & gick efter många om och men in på Babar. Där dansade vi tills de stängde, underbart! Idag är man lagom sliten, men som vi säger: det är det värt.


som sagt - sliten!

vuxenpoäng!

Måste börja med att säga att jag plockat några vuxenpoäng idag! Inte nog med att jag tog tag i att gå till banken (det är stort för mig!) så skaffade jag mig både dosa & VISA-kort när jag var där. Känner mig oerhört mogen. Sen så började dagen ganska bra med, provet som jag fasat för gick faktiskt bättre än jag förväntat mig, nu väntas bara resultaten! Faast, efter det gick det bara utför och nu deppar jag. Blir så deppig när det regnar.

Firar att jag inte behöver (okej, kanske behöver men skiter i det!) plugga så ska jag ligga hemma hela dagen och VILA. Behöver verkligen det, är jämt trött nu för tiden. Sover så sjukt dåligt..bajs. Jaja, nu blir det chill.

swinging higher than our savior

1. Jag har insett att min senaste kyss var....ett misstag.
2. Jag lyssnar på....iron & wine hela dagarna. jämt. lite ray la montagne med.
3. Jag pratar....kanske för mycket? fråga nån som känner mig.
4. Jag älskar/tycker om....min familj, såklart. & så vänner. & mitt rum!
5. Min bästa vän är....grym. fattar precis vad jag menar när jag inte ens vet om det själv.
6. Min första riktiga kyss var....ganska offentlig.
8. Jag avskyr när folk frågar....för personliga frågor. alla behöver inte veta allt!
9. Kärlek är....fint, antar jag.
10. Någonstans, tänker någon på....mig? man kan ju hoppas.
12. Jag kommer aldrig....bli en känd bloggerska. SO WHAT?
13. Jag är hemligt förälskad i....johnny depp. fast det är inte så hemligt.
14. Sist jag grät var....det ganska jobbigt.
15. Min mobiltelefon är....dum i huvudet.
16. När jag vaknar på morgonen....snoozar jag. alltid.
17. Innan jag går och lägger mig....borstar jag tänderna och sätter upp håret.
18. Just nu tänker jag på....att jag gillar mitt nya bord. mycket. & annat oviktigt.
19. Bebisar är....söööta, för det mesta. något som beckis snart ska få också! (inte på det sättet, men typ haha)
20. Idag ska jag....duscha.
21. Ikväll ska jag.... det är iofs kväll nu men ska ta mig en macka, läsa igenom biologin en gång till, chilla.
22. I morgon kommer jag....göra oerhört dåligt ifrån mig på både svenskan & italienskan, men så är livet.
23. Jag vill verkligen vara....glad & sprallig, men det går väl inte alltid superbra, haha.

even the best fall down sometimes

Ganska tråkig måndag till att börja med, matte är inte favoritämnet. Efter biologi, där vi återigen fick sticka oss själva och ta prover på vårat blod, så åt vi på Ica. Två korvar och dricka: 20 spänn. Som hittat. Sen religion, där det blev het debatt. Var längesen jag brann så mycket för att få säga något den timmen, men blev inte mycket tid. Intressant att höra andra vinklingar och åsikter tycker jag, men frustrerande. Italiano, körlektion, Motala. Mycket trevligt, var där med Becka & Tony för att fota Becka inför en konsertaffisch. Träffade en jätteduktig fotograf vid namn Leif O Pehrson. Fick lära mig mycket om ljussättning, och hur viktigt det är för en bild! Mycket mer jobb än man tror runt omkring, väldigt intressant. Nu är jag hemma iaf, sitter och diskuterar viktiga frågor såsom evolutionen och våran existens med Alexander. Känner mig rätt så smart, fast ganska dum med. Hm. Morgondagens religionstimme lär bli intressant. Har äntligen kommit in på kristendomen. MÅSTE hinna plugga imorgon, biologiprovet måste ju gå bra.


i live in the future

Åh, fredagen som var nu var nog segast på länge. Åkte in tidigt (fast jag hade sovmorgon..), satt & segade på bildlektionen och försökte plugga biologi men blev hela tiden att jag pratade massa med Maja. Sen var det fysik, Becki följde med, vilket börjar bli en vana... SEN slutade jag. Ganska sjukt, ganska skönt. Ingen idrott, ingen slöjd. Synd, också. Var grymt taggad på bollsport, och att sy klart bodyn men...man kan inte få allt. Var med lite på en bildlektion till innan jag fick stressa till bussen som sjutton, soooov så himla gott. Hemma segade jag hela dagen, orkade ingenting alls. Umgicks med familjen lite, senare på kvällen ringer Becka & hon fick med mig till gymmet..klockan halv 8 en fredagkväll, inte konstigt att vi var ensamma. Men det var skönt, kände sig duktig när man gick därifrån sen.

Lördag sen var det gå upp tidigt och åka till Rosenlund med lite galet folk; Martin, Album, Maja, Linda & Becka. Blev lyckat, dock badade vi inte så mycket. Satt mest i bubbelpoolen, solade och satt i bastun, haha! Sen åkte vi hem dirr, alla var sjukt sega. Hemma käkade vi, sen barnvaktade jag Mattias på kvällen. Becka, Martin & Album höll mig sällskap en sväng, sen kom Natha med. Kollade lite på Vänner och bara satt, skönt. Somnade väääldigt sent pga msn, inte bra alls!

Imorse var det söndagsskola tidigt, så var uppe i ottan igen. Förberedde en timme innan mötet med folk nere i kyrkan, och sen kom barnen. Gick  ganska bra, var fler än det brukar vara! Pratade lite med dem, och sen lekte vi med modellera. Underbart, hade glömt hur kul det är med barn. När de var trötta på det så lekte jag & Molly med dem, jagade dem, lekte gömma nyckeln, bar på dem, kittlades, ja allt vad man kan hitta på. Sen åt vi pizzabullar, och de gick hem. Var helt slut, och sen bar det hem för att vara trevlig mot gäster också. Haha, efter att vi ätit somnade jag dirr ute hos mig. Nu har jag precis vart nere & städat KS och ska börja plugga biologi, eller borde. Ska nog bara sitta lite till..

time to give you more than your poor bones could ever take

Usch, vilken början på veckan. Igår i skolan var det hemskt, efter blev det bättre när jag hängde hos Becka & pluggade större delen av kvällen. Idag började dagen med religionsprov, vet i sjutton hur det gick. Skönt att det är gjort iaf! Sen var väl resten av skoldagen helt okej, hade en jobbig stund men de finns ju. Stannade kvar efter jag slutat (halv 1..) till 5 då sista teorilektionen var. Dödade tid med Becka en stund, och när hon stuckit pluggade jag lite inför biologiprovet nästa vecka....ambitiös?!

Förresten, idag är också pappis 46e födelsedag, så grattis! Vi firade innan när han kom hem från Ödeshög med paket & tårta. Nu ska jag sova, så jag orkar.

please, remember me

Usch, jag är så dålig på att vara ensam. Blir så deppig då. Tyvärr så slutade den jättemysiga tjejkvällen (som började idealiskt!) inte så bra, depp över det med. Och så är det snart måndag igen. Skit.


dance dance dance

Vilken dag. Går nästan inte att beskriva humörsvängningarna, de har varit hemska. Skrattat ena stunden, velat gråta nästa. Typiskt att man är tjej. Blev iaf bättre efter Dirty Dancing 2: Havanna Nights. Vicken kille!! Varför kan inte jag dansa sådär frågar man sig själv... Har också hunnit med tantgympa & Grey's, nu blir det sova så himla gott!


som sagt - vicken kille. diego luna heter han tydligen.

god made the automobile

Oj, sämst eller?! Tänkte uppdaterat i söndags men orkade inte lägga in bilder så sket i det. & nu är det tisdag, shit. Iaf, fredag & lördag vart det partay, klassfesten var så himla gooooo! Dock lyckades fina tjejer skada sig medan de dansade bugg, haha. Blev ingen utgång senare pga humör. Söndagen var lugn. Igår var det en sån himla skrattig dag! Jag & Majo skrattade konstant typ åt allt, helt sjukt...och idag. Ja, vad har jag att säga om idag? Har vart så himla seg och trött och inte vetat riktigt vart jag ska ta vägen. Var tvungen att stanna kvar i Tranås trots att jag slutade halv 1 så var lite sur, men efter körlektion och massa umgås med Mimmi & Sara var det bra. Ganska seeeeg teorilektion med senare, fast Maja & Tommy muntrade upp mig med fina teckningar haha! Nu är jag så himla trööööött och vet att jag måste öva italiano och orkar inte. Skit. Ska bara ligga och mysa lite till.......bara lite.

RSS 2.0