Majo

Tjejfest hos denna bruden igårkväll!

maja

There must be something in the air, cause I feel high and it's only morning

Skolan går ganska bra nu, skönt nog. Men mycket, mycket läxor. Har faktiskt en som jag ska ta tag i direkt nu efter detta inlägget. Helgen kommer nog bli kul, blir värsta tjejhelgen med först tjejfest och sen slumberparty. Mys! Jag är kassast på att lägga in bilder, sorry för det. Men bjuder på desto fler videos, och det är ju alltid kul tycker jag! Idag har jag lyssnat mycket på denna låten, den är tragisk. Lyssna!



And im tryin' to figure out if i could ever be that way,

My baby loves me when im up and shining

Anledningen till att  jag inte skrivit nåt om Lasse-konserten är att jag vill lägga in bilder samtidigt, och bilderna har inte kommit än. Så, wait for it.

Nu har skolan börjat på allvar, och det kändes idag. Ganska hyffsat mycket läxor för att vara tredje dagen, måste jag säga. Och behövs verkligen fyra böcker i Företagsekonomi B? Men jag trivs med livet nu, skönt att komma igång och göra saker. Hade en lite sån dag idag, gick till gymmet med Nathalie en stund och sen hem för att skriva ut CV. Imorgon blir det gå runt på stan och lämna dem. Håll tummarna för mig?!

Kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån


Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

hothothot.







Inga ord behövs.

Still crazy



Jag är så himla förälskad alltså. Helt sjukt.

Alloway Grove



Back to reality

Imorgon är det skola igen, delade meningar om det, såklart. Ska bli skönt att träffa alla och få lite (som Mimmi säger) rutin i vardagen ;D. Men att gå upp halv sju, varje dag. Njaaa, inte min grej. Och nu i tvåan kommer vi nog inte få det lika lätt som i ettan, så plugga lär man ju göra endel. Nu blir det nog en film tror jag, puss.

me

Du gamla, fria nord

Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig


Down

Ibland förstår jag mig bara inte på mig själv! Hur sjutton kunde jag vakna kvart i ett idag?! Jag som inte ens var trött igår.. Jaja, inte så mycket kvar av dagen, men jag håller på att sy upp en klänning just nu, en svart. Hoppas verkligen det blir bra, för jag gillar den! Senare idag ska jag nog iväg och sola, vill känna mig lite brun när skolan börjar..

Skolan, ja.. Det är ju på torsdag vi börjar! Helt sjukt, egentligen, vad fort sommarlovet har gått. Detta är sista veckan av ledighet, och den måste man ta vara på nu. Så, sjukt mycket slappa till mig, tack!

Änglavakt

Just nu är jag bara väldigt glad att ni är okej. Allting kunde ju gått så mycket värre. Ni finns i mina tankar hela tiden <3


jag hatar allt!

allt

Greek



Min nyvunna kärlek, Greek!


Shoppat!

Kunde inte sova igårnatt, av olika anledningar, utan somnade nångång runt 7 och vaknade 11, så min dag har varit ganska... sömngångaraktig. Det enda som egentligen hände var väl att vi åkte till stan runt 2-tiden. Det är ju (nästan) alltid kul att shoppa, och jag gjorde några fynd :). Ett par ljusa jeans, en vit tubtop & ett par solglasögon på Gina Tricot, en blå stickad mössa på Indiska, en sjal & örhängen på H&M, ljus & smyckekorgar på IKEA, en film & en bok på Myrorna.

Så nu är jag nöjd, om vi säger det så. Ska ju förhoppningsvis till Ullared på fredag med och så blir det nog mer shoppat! När vi kom hem runt halv 9-tiden satte jag och mamma på en gammal Jane Austen - Persuation. Älskar verkligen såna filmer!


I need something new

Ny design, som ni ser. Vet inte riktigt själv vad jag tycker än, tänker behålla den några dagar och se om jag trivs med den helt enkelt. På tal om nytt, om några timmar ska jag in till stan med mamma och shoppa! Men först måste jag få lite sömn, go'natt.

The colours are fading


And i could write a song a hundred miles long

So, kom hem från Frizon i söndags,  var en... intressant helg, haha! Sova i tält kanske inte var det mest lyckade, eller, det funkade tills någon (inga namn - Gusten!) rev vårat tält medan vi sov! Det regnade alldeles för mycket, och vi hade alldeles fel kläder med oss, men det var kul för det mesta iallafall :). Träffade några riktigt härliga människor iallafall.

Men det är skönt att vara hemma! Kan inte fatta att skolan börjar om en vecka, helt sjukt. Klippte mig idag, haha xD, vet inte riktigt om det blev nån skillnad.. Denna veckan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, blir nog mest softa, men vi tänkte kanske åka till Ullared typ på fredag, det skulle vara kul. Får helt enkelt se vad som händer.. Visstja, stan imorgon med! Puss på't.

Frizon



På fredag ska jag och brudarna på kortet i förra inlägget på Frizon. Det började egentligen idag, men vi bestämde oss för att bara åka två nätter. Ska bli så himlans skoj! Vi ska bo i tält, mysigt! På dagarna har vi bestämt oss för att lära känna massor med nya människor, och på kvällarna ska vi gå på konserter med bra band. Ett band ser jag speciellt fram emot, Starfield! Vet absolut ingenting om dem, laddade hem albumet inatt, men har lyssnat på det idag, och de är verkligen helt underbara! Ska bli härligt att se dem live.

Vi har inte direkt planerat detta länge, började väl planera på allvar igår kanske, haha, men det är något alla vi velat göra. Åker upp fredag morgon (080808 - mammas födelsedag, GRATTIS! <3) och har sedan hela dagen där, hela lördagen och på söndag morgon drar vi hem igen. Får hoppas att de två dagarna där gör skillnad, för det vill jag verkligen!

Shine on

brydar

Sitter här med dessa snygga brydar, grr.

Mitt rum

Just nu håller min kära fader på att bygga om ute i vårat uthus, det ska bli ett rum. Inte vilket rum som helst, utan mitt rum! Helt otroligt, i know. Varje sommar sedan i 8an har vi sagt att vi ska börja, och nu, äntligen, så har vi börjat! Idag när vi var och hälsade på i hänghuset så fick jag sån sjuk inspiration! Det är några ungdomar härifrån, i kanske 20-års åldern som har köpt ett 3-våningshus tillsammans, och just nu håller de på att renovera det. Helt sjukt snyggt kommer det bli, det syns redan. Alla sex har såna personliga stilar, och tillsammans kan det inte bli annat än bra! Som i ett av rummen fanns såna där mysiga håriga mattor, och två blommiga gamla fåtöljer. Och lampan! Eller i en annan tjejs rum, hennes sminkbord med den sjukt snygga ovala spegeln och smyckehängaren. Allting var liksom så.. personligt!

Just nu är mitt rum inte så personligt. Okej, det är stökigt, men det är definitivt inte samma sak enligt mig! Jag vill liksom att mitt rum ska uttrycka hur jag är som person, vilken stil jag har och.. mig, helt enkelt! Det nya rummet ska bli personligt, vill jag lova! Har inte bestämt så mycket än, men jag tänker låta det komma som det kommer, hittar jag nån snygg tavla på en loppis köper jag den, liksom, eller ett snyggt bord på IKEA, eller en lampa som vi ärvt av mormor, you name it. Så nu ska jag ligga här en stund och drömma. Om mitt nya rum.

Och kanske om andra saker också ;).

Don't you dare kiss me

ferre

Är det fest så är det. Tack för ikväll. <3

RSS 2.0