Your back has turned my way

Det är helt unbelievable, har varit sjuk hela lovet, och när jag äntligen blivit frisk så blir jag sjuk igen. Det var det roliga lovet, det. Iallafall hann jag med lite vettigt idag, såsom att städa KS. Nu ikväll glodde jag Team America med papi, haha, sjuk film. Ska nog sätta på Tristan & Isolde nu, bara för att den är så vacker. Behöver jag nämna att James Franco är to die for? Go'natt.



Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde


image870

Can't Let It Go



Dagens låt: Cant Let It Go - The Goo Goo Dolls


Fredag, och bara två dagar kvar av lovet, helt sjukt! Planen var att åka in till stan idag (igen) för att bada med nga tjejer, men nu börjar jag må dåligt igen, så vet inte hur det blir med det.. Kanske åker in för att gå på stan bara, haha. Har typ inga pengar kvar från igår, lönen & studiebidraget har ju inte trillat in än, men det räcker iaf till käk & nåt litet kul :). Vi får se hur det blir.

Vad ska du göra idag?

I've lost my tounge so I can't tell you

Tidiga mornar är inte min grej, men det fick bli en sån idag iallafall, eller räknas 8 som tidigt? I vilket fall som helst, åkte in till staden med mami, sis & brosh, haha. A6 en liten stund, köpte kjolen! Sen käkade vi, åkte till Ica Maxi för att handla & efter det åkte mami & brosh hem. Då gick jag & sis till Myrorna, där jag köpte en väska & 2 filmer. Hon köpte med filmer, 3 stycken, så det blir mycket filmtittande här ett tag ;D. Blev en sväng på stan sen med, & efter några timmar hämtade papi oss. Det var mysigt, haha. När vi kom hem hade mami lagat fajitaspizza typ x'D. Fajitaskyckling & ost på pitabröd/tunnbröd. Skitgott! Så nu är jag mätt & go, måste städa en massa, det ser ut som kriget härinne.

image232   


Nu och alltid - kungen



Jag tycker Björn är najs, har jag sagt det?

Påskmust & Prison Break

Så har min dag sett ut, typ. Ingenting intressant har hänt, alls. Blir därför lite tråkigt att blogga, när man inte har någonting att skriva om, men det tar jag igen när jag blir frisk, promise. Syster har också gått & blivit sjuk nu, stackarn.

Ska till staden med mamma & syster om vi hunnit bli bra tills dess. Såg en söt klänning & en kjol på Lindex, vad tycks? Ska jag satsa på dem?

image231 
Har jag nämnt att jag gillar grått?

Sjuk;

Usch, jag hatar att vara sjuk. Jag kan knappt sova, nästan inte prata, att äta gör ont & jag är typ trött hela tiden. Blä för detta. Feber har jag tydligen också fått nu. Okej, färdigklagat.

Var hos farmor igår. Världens sötaste farmor. Hon fyller snart, så vi firade henne lite. Sen Mc & hem. Idag har jag inte gjort ett skit som är värt att skriva om. Kollat på Greys, kollar på film, sovit. Världens tråkigaste & skönaste dag. Förutom att jag är svinhungrig.

Haft en bra påsk?

This love

image230

Har jag nämnt att han är snygg?

Im not falling for that, not again

Statt igår, förfesten var hos Ida, eller rättare sagt i hennes systers lägenhet. Det var mysigt ;). Sen drig vi oss vidare ner till staden i kylan för att dansa & ha kul. Efteråt kom Idas mamma & skjutsade hem! Tack Ida. Det var en bra kväll.

Vad gjorde du igårkväll?

Beautiful liar

Påsklov, äntligen. Egentligen inga planer alls faktiskt, förutom imorgon, vilket är skönt. Ska nog mest vara hemma, vila & bara vara, det är så himla skönt.

Vad ska du göra på lovet?

I've got a crush!

Hah, detta blir inget vettigt inlägg, men skitsamma, det är ett inlägg. Hur många har sett Greys Anatomy nån gång - räck upp en hand? I love it. Min nya crush är George! Han är min.

image229

Bad bad bad

Fy vad dålig jag har blivit på att blogga. Förlåt. Jag är inte säker på varför, men det känns mest som om mitt liv går på autopilot just nu. Alla dagar är de andra lika. Gå upp, åka till skolan, vara i skolan, åka hem från skolan, gå ut med hunden, äta mat, sitta framför datorn, sova. & sen börjar det om igen. Det är inte intressant att skriva om & det är inte intressant för er att läsa. Jag är ledsen, skriver igen när jag faktiskt har någonting att skriva om.

Fast att det är vettigt lovar jag inte.

Can you really miss someone you've never had?

Morgon & kallt & snö. Vill bara ligga kvar i sängen hela dagen, men så funkar det ju inte riktigt. Ont i halsen med, usch. Får försöka se det från den ljusa sidan - nu så kan jag ju kasta snöbollar om jag vill. Har nog inga planer för denna lilla tisdag, förhoppningsvis blir det bara skola sen hem & glo på Greys. Kanske en promenad om vädret tillåter. Gymkortet har ju tyvärr nu gått ut så dit kan jag inte gå..

Vad ska du göra idag?

My baby and I

Måndagar har aldrig varit mina favoritdagar, och denna är inget undantag. Snö! I massor! Varföööööööör? Jag som har varit smart & stoppat undan såna där viktiga vintersaker såsom tjocka skor & strumpor. Istället gick jag till skolan iklädd outfiten på bilden. Mums.

image225  
Klänning, Lindex
Skärp, Monki
Strumpbyxor, H&M




Jag ligger här nu i min blå body, & är fullkomligt lycklig. Detta är mitt andra skinn.
image227

This weekend;

Fredag: Norrköping

      

1. Matilda & Sara på tåget in, laddade till 1000. 2. Sara börjar få shoppingsug. 3. Inne i Monkis provrum. 4. Lite komisk text på en maskin där man pantar burkar. 5. Fiiiiiika, fast de andra käkade. 6. Egoist, javisst. Min outfit för dagen. 7. Ganska onödig skylt att ha mitt vid tågrälsen, faktiskt. Vad tror de vi är, dumma i huvudet? Blinda?



Lördag: Myskväll hos Carro

       
1. Emma lekte med kameran. 2. Söt-Linus & hans frisyr var där. 3. Määndy. 4. Såhär går det när Amelie får hålla i fjärren några minuter. 5. Amir kom & beblandade sig med alla Aneby-bor, han är skön snubben. Nyklippt också. 6. Snygga som in i, HAHA. 7. Linus & Malin. Vi kollade på Melodifestivalen & Jumper, puss på den kvällen.


Söndag: Pick-Nick

     

1. Det var blå himmel & sol (ibland). Vi drog på pick-nick. 2. Snygga, laddade, kaksugna. 3.Cookies! 4. Höghoppande donna.  5. Mitt inte lika lyckade hopp. Men ni slapp se min snygga min, iaf. 6. Jag bjussar på denna & säger tack för idag. Godnatt.

When the world spins and you're standing still

Godmiddag. Sov länge och har bara gjort en vettig sak på hela dagen - skogspromenad. Annars inget, & det är skönt. Ikväll blir det Carros hus med lite folk, blir nog kul.

Orkar inte lägga in mina inköp, men jag köpte iaf ett skärp på Monki, röda ray bansGlitter & en blå body på Gina Tricot. Fattiglapp, måste skaffa mig ett riktigt jobb. Några förslag?


You with the sad eyes

Norrköping idag med två härliga brudar, köpte lite, men bilder kommer imorgon. Är redo för att hoppa i säng, men klockan är ju faktiskt bara 11. Blev ingen lång stund på festen, åkte hem & glodde Grey's. Uppdaterar mer imorgon, orkar inte.

Hejdå Nathalie, vi kommer sakna dig.


Lyssna & skit i den töntiga videon. Så himla bra.

Tell me what you see

Godmorgon. Usch, inte direkt utvilad. Skön dag idag, först skola där vi har 2 lektioner, sen så drar jag, Sara & Tillis iväg till Norrköping för shopping :). Det ska bli skoj! Ska kolla in nya Monki-butiken. Efter det så är det bara hem & byta om, sen sticka på ferre. Ska bli en skoj fredag.

Vad ska du göra idag?

Grey's Anatomy

Ja, jag är sen. Men har precis börjat kolla från början, & jag tror jag håller på att falla för det. Igen. Usch, varenda gång jag börjar kolla på en serie så blir jag helt fast. Några bra;

- The OC
- One Tree Hill
- Prison Break
- Andra Avenyn
- Greys Anatomy


 Har jag glömt nån viktig? Vilken är eran favorit?


Mandu

Nu har jag fixat till Amandas blogg också, kika gärna in :).

Maybe baby, but not tonight

image202


Jag gillar Monki.

A stranger to my eye

Kan ju börja med att välkomna Nathalie till bloggvärlden. Välkommen. Jag som gjort designen (blink). Håller på med Amandas fortfarande, men det får ni se när det är klart. Annars har det inte hänt mycket här alls, var på gymmet innan. Men när jag kom hem så hade jag typ skitont i halsen, & har det fortfarande. Gör mig frisk till fredag, snälla? Nu är det dags att mysa ner sig i min säng känner jag. Mina fötter fryser.

image201

Dagens låt: True Colours - Eva Cassidy

Some changes

Rosa, vitt & grått. Jag vet inte, men har pillat på denna ett tag nu. Får duga så länge :). Ska börja på Ns header nu med, för vet ni vad?

IGÅR FIXADE PAPPA ÄNTLIGEN PHOTOSHOP.

Helt otroligt, ja. Jag är en nörd idag, eller, en extra stor en iaf. Som sagt, hennes header ja. Ska nog göra rosa där med, fast lite mesigare rosa, & kanske blått. Det märks. Puss på photoshop.

& Tillis är fortfarande goast.

Erase and rewind;

Sovmorgon! Alltid lika skönt, massor (nästan) av tid på mig att göra mig iordning. Fick mina foton som jag hade beställt från Fuji igår, lycka! Nu ska jag börja scrap-booka! Sen skickade jag också efter ett skärp och ett halsband från Zylber. De kommer förhoppningsvis snart, & ingen frakt heller :). Gå gärna in & kika & bli medlemmar, att titta kostar ingenting!

Ska simma idag efter skolan med lilla sköningen A & kanske A kommer med x'D. Måste öva lite inför livräddningen imorgon. Gymmet ikväll, N?

Några planer inför dagen?

Använd kondom;


Och vinnaren är...

Har nu äntligen lottat fram en vinnare. Det blev Mickan - http://lifeaccordingtomickan.blogg.se. Grattis! Om du skickar ett mejl med din adress så ska jag skicka paketet i veckan :).

Ni andra som inte vann - misströsta inte, jag håller redan på att planera nästa tävling!

Cause she knew all the secrets in her world

Hemma från intervjun nu då. Det var trevligt, Kajsa var lätt att prata med :). Tidningen kommer ut eller går i tryck eller vad det nu var den 4 april. Ska bli kul att se hur det blir! Haha, så ni kan ju hålla koll, iaf ni som har den tidningen som intervjun kommer i. Haha, tog kort i blåsten med. Hmm....

Kom på att jag lovat Tillis att länka till henne, så här hittar ni henne! Skitgo tjej med starka åsikter :D.

Funderar på att ändra design, men tom på ideer. Inspirera mig?

And they can stay for tea

Hemma vid 12 idag, usch. Fyndade lite påväg upp till bussen, som synes på bilderna. Endast 50 svenska kronor för de båda på LAB. Nu måste jag förbereda mig, ska träffa Kajsa idag & bli intervjuad. Lite spänd, ja. Ha en bra dag!

image200




Visst ja, nu är tävlingen officiellt avslutad! Ska lotta fram en vinnare senare idag, resultatet kommer senare ikväll. Vinnaren meddelar jag såklart :). Puss.

Come on baby, come on over!

Jag orkar inte outfit bilden som jag hade tänkt idag, men det är lika bra. Blir nog en skön dag idag, hoppas jag. Tänkte köra dagens fråga idag då;

Var det "rätt åt" Carola att åka ut eller förtjänade hon att komma vidare?

Löjligt bra dag;

Alltså, detta är helt sjukt. Jag har verkligen haft en sån himla bra dag. Okej, starten kanske var lite hackig, men jag kom igång ordentligt senare :D. Nu typ hoppar jag på rosa moln, som värsta fjanten! Men det är en härlig känsla, hoppas den varar veckan ut! Iaf, några av höjdpunkterna på denna löjligt bra dagen;

- Fotmassage - går inte att beskriva, så skönt!
- Gott fika - mammas är bäst.
- Paketet kom - jag gillar att känna mig bortskämd.
- Photoshopskivan äntligen i huset - snart blirre liv på mig igen.
- Gymmet - jag orkade gå dit, jippie!
- Sångpedagogen ringde - ska försöka boka in mig från & med nu varannan vecka!
- Städade KS - världsrekord i snabbhet & snygghet!

Hur har eran dag varit?

Thanks!

Har vart med om värsta grejen; fotmassage! Så himla skönt, jag trodde jag skulle somna! Haha, när jag gick därifrån var jag på riktigt bra humör, & när jag kom hem blev det ännu bättre! Mitt efterlängtade paket har äntligen kommit, tack Ellie! Det som var i paket, förutom den efterlängtade sjalen, var ett par öronhängen, ett nagellack, ett rött band (mot Hiv/AIDS) och en liten parfym. Bjussar på bilder! Sjalen kommer troligtvis finnas med i outfiten imorgon ;).

  



Kan ju påminna om att tävlingen avslutas imorgon klockan 12.00. De som vill vara med & tävla; kommentera tävlingsinlägget! Puss.

Morgonstund har guld i mund; pyttsan!

Usch, måndagmornar är inte min grej. När vi åkte ner till Ljungby igår så tog det lite mer tid än väntat, haha, iaf för våran bil. Först bensinstopp; precis utanför en mack, & sen började motorhuven ryka x'D. Var ganska.. oturligt. Men, väl framme så övade vi & sen körde vi - i våra snygga lakan. Gick skitbra att dansa & sjunga, men vi kom bara 3:a. Snyggkillarna kom 2:S & Tony vann. Men alla var typ bra :). Blev klara i Ljungby runt halv 8, men var inte hemma förräns vid halv 11, stannade på Max ;D. Det var också en upplevelse!

Jaja, nu är det ny dag. Men kan ändå bjuda på några härliga bilder från gårdagen. Enjoy.

    

1. Bensinstopp, 2. Fruktpaus, 3. Puss, 4. David, 5. Faraos dotter,
fler bilder kommer, blogg har fått ryck

Thats hot,

Nyhemkommen & sjuuukt trött. Blev ändå ganska mycket sömn i en skön säng inatt, haha. Igår så var jag ju som bekant hos M. Först när jag kom in till Tranås solade jag, sen åkte jag med Cs pappa ut. När vi kom ut var J redan där, haha, & vi började med husesyn x'D. Skitfint hus, värsta högt i tak & vitt! Sen lagade vi mat & skrev lite poesi till söta S. När hon kom var det käk & paketöppning, senare även SingStar - sjungpingis var kvällens roligaste! Sen blev det film & sånt, ända tills folk började gå & lägga sig. Var en mysig kväll :). Imorse var det storfrulle som gällde, haha, rostade mackor! Sen kom pappa & hämtade & skjutsade hem alla. Måste nog börja förbereda mig för BiB nu, känns det som. Önska oss lycka till!

You could come round mine,

Jag kom på en sak nu! Jag har fått ett sommarjobb! Ska sälja jordgubbar utanför Ica, kanske inte det roligaste jobbet, men det är mitt om jag vill ha det :). Ska bara höra med de andra jag sökt, finns det nåt mer välbetalt så tar jag ju såklart det!

Ska snart iväg till Tranås nu, ska få åka med C & E ut till skogen, där M bor! S ska ju firas igen, hahah, på riktigt. Ska bli riktigt mysigt, vi får väl se vad vi hittar på. Ha en bra lördag!


This is not what I asked from you

Okej, så kjolarna blev väl.. sådär. Ps blev fin, men den är inte riktigt klar, men min är en katastrof. Haha, jaja, får väl helt enkelt köpa nytt tyg & börja om från början. Vi hann inte slinga håret igår heller, var inte på humör efter den lilla incidenten nere vid Konsum. Så det får bli en annan dag :). Nu har jag massor att göra, måste städa hemma, städa KS, duscha, laga mat, & sen packa. Har ingen aning om någonting om ikväll, ärligt talat. Mirrie, om du läser detta, hjälp?

Några planer för denna lördag?

Kjolen är på G

Jaha, nu har jag & P suttit här en stund (vid symaskinen alltså). De söta N & A kom förbi för att ge oss lite tyg, gulligt! Ps kjol är nästan klar, & vi ska precis börja på min. Bilder kommer sen! Jag tror allvarligt talat att det kommer bli bra! 

Nothings gonna harm you, not when I'm around

Sweeney Todd var faktiskt ganska bra, förväntade mig inte att Johnny Depp kunde sjunga, men det kunde han, haha. Den var liksom lite.. lustig, men den var bra :). Bra musik med! Rekommenderas!

Slutade tidigt idag igen, 10 i 10, sen så kollade vi på nån lilla melodifestivalen, typ. Var också uppe & hälsade på gamla skolan, haha, där hände det inte mycket alls. Gick hemåt med I sen. & som sagt ovan, Sweeney Todd. Dags att hämta bror på fritids snart, tror jag.

Everybody took everything that they could

Dags att sova. Fredag imöra, några planer?


Its not that I'm letting go of you,

Äntligen hemma, om man nu får säga så :). Det var jättemysigt, P var skitsnygg utan tandställning, & hennes mamma är störtskön! Köpte en vårjacka, & tyg till mig kjol (äntligen - fast det blev svart, fantasilös som jag är) & ett halsband. Gick runt på stan i timmar, så mina fötter är ganska.. ömma! Haha. Bjussar på en bild på mina inköp, bara för att jag är på bra humör!

  
Grå jacka, Vero Moda
Ugglehalsband, Lindex
Tyg, IKEA

Vad ska ni göra ikväll? :D

Humor på hög nivå;

Jaha, ännu en vanlig dag med kära SMNV. Dagen började väl bra, haha, med engelska. Några citat:

Miriam vB - hysteriskt: Jag har ett adamsäpple! Det är ditt fel Adam!
Tommy - helt allvarligt: Soldaten är sårad, ge honom en salva.
Miriam vB - vis som en gammal gumma: Applicera är när man sätter på!

& nu drar jag iväg till stora staden för att träffa P, medans resten av klassen har samhäll med Måns Zelmerlöw-look-a-liken (fast jag tycker inte han är så lik).

But i dont even know if we're still friends

En natt som enbart bestod av lustiga drömmar om folk som flätade varandras hår. Jag orkar inte ens försöka förklara. Är iallafall trött som en liten.. trött trast! Bjuder på en dagens, för skojs skull.

image189

Tee, Gina Tricot
Väst, pappas
Jeans, Lee

We'll have some coffee and you can spend the night

Gymmet var som värsta klassträffen. Eller, lite överdrift, men jag & N träffade iaf B, J & L, haha, från gamla klassen. Så himla goa! Som vanligt bestämde vi att vi ska ha klassträff, men ingen orkar som vanligt ta tag i det.. Hum! Får väl ta & ta tag i det själv snart. Blev kanske inte det aktivaste gymbesöket i mitt liv, men vi var där iaf. Imorgon blir det stan med P som ska ta ut sin tandställning. Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiira! Ska nog inte köpa nåt, måste spara pengar till Norrköping, haha. Dags att läsa & sen sova, godnatt.

all i need is for you to hold me

Burn another bridge, break another heart

Sovmorgon är ju så himla skööööönt :). Blir nog inget vettigt gjort på dagens 2 lektioner, men det är kul att åka in. Ska sola nu det första, har inte gjort på evigheter! Haha, nu måste jag nog käka frukost, bussen går snart. Hur ser din dag ut?

Förtydligande; om du vill vara med & tävla så kommentera då tävlingsinlägget. Andra kommentarer gills inte.

No, wait, its just another tuesday

Morgonen började inte så bra, först så vaknade jag för sent & hann inte duscha, sen missade jag nästan tåget. Men efter det var det en okej dag, vi hade väl lite tråkiga lektioner som vanligt. Vi fick läsa oss lite danska x'D. Sånt himla sött språk, NOT. No offence, alla danskar. Sen världens håltimme, gick upp & hjälpte Sara i butiken, haha, jag var sämst. Sen mentor, & håltimme igen. Denna gång fikade vi på Bakfickan & snackade pinsamheter. Samhäll, som mest bestod av att jag asgarvade & blev röd i ansiktet, för att sedan lugnt åka hem i bussen. Mums. Vilade mig lite, hahah, och sen övade vi till BiB som är på söndag i Ljungby (eller nåt liknande). Vi äger. Nu blir det nog bara nattamacka & kanske några avsnitt av Andra Avenyn. Glöm inte tävlingen!

Några av dagens sjukaste citat.
PÅG: "Jaha, och nu kanske ni vill veta vad Livsmedelsverket har att säga om Lättmjölk"
Miriam: "Nu ska jag hem och greppa mitt välstånd"
Amanda: "Alltså, om man är riktigt gammal, typ gråhårig, kan man ha sex då?"

Det är såna här dagar jag älskar min klass.


Min första tävling;

Jaha, då var det dags för min första tävling, haha. Priset är en vit, halvlång bas-skjorta från Outfitters Nation, storlek S. För att vinna är allt du behöver göra att kommentera detta inlägget. Tävlingen avslutas den 11 mars, på tisdag om en vecka. Tipsa gärna om tävlingen på din blogg :). Ursäkta den dåliga bilden, gjord i Paint x'D.

image188

Glöm inte att skriva din e-post om du inte har en egen blogg!

I've got mixed up memories and I've got favorite places

Godmorgon. Usch, vad jag hatar att gå upp. Men denna dagen får man ju inte missa - enda dagen i skolan som vi faktiskt går till 20 över 3. Fast, vi har en 4 ½ timme lång håltimma mitt på dan. Ikväll senare så är det övning med BiB, alla är på, så himla härligt :). & så gymmet direkt efter skolan, hoppas jag.

Vad ska du göra idag? :)




Idag är det ingen vanlig dag, för det är P's födelsedag! Grattis sötnos!

You make me sick

Usch, jag mår verkligen inte bra. Måste vara någonting jag ätit. Blä.

Famous and fabulous

Nämen tänk, jag har blivit tillfrågad av en lokal tidning om jag vill bli intervjuad om mitt bloggande! Haha, oväntat men roligt. Får väl se om det blir av :).

Blev inget gym idag förresten, för N åkte på hocket istället. Ska ut & gå långpromenad nu istället. Sen blir det plugg - svenska referat på världens tråkigaste text & lite matte. Jippie. Skulle ju städat ikväll med, men det orkar jag inte. Usch, jag skjuter bara upp allt.

I would give anything for you to be my man

Kate Nash är en skön tjej faktiskt. Merry Happy är en skön låt hon gjort. Videon är inte hennes, men den är ball.




Jag tänkte ta tag lite i mitt liv & pallra mig iväg till gymmet idag faktiskt. De har börjat med dans där, kanske något att testa på? Ha en bra dag!

Im so exited!

Tydligen så har jag vunnit en sjal & en överraskning, grattis till mig! Det var Ellie som ordnade den. Jag tackar och bugar :). Sakerna kommer upp på bloggen så snart de har kommit hit :). Kanske tänkte ordna min första egna tävling snart, vad tycker ni om det?

Kom precis hem från körövningen, det var typ 15 personer där. Men det gick bra iaf, kanske inte blev jätterent men högt iaf ;D. Ska snart iväg & städa, tror jag. Eller så gör jag det imorgon.. Usch, jag skjuter jämt upp saker, måste göra det ikväll! Hade egentligen tänkt slinga mitt hår, men det får bli en annan kväll. Puss.

When you try your best

Nämen godmorgon! Efter en nattssömn är jag fortfarande inte pigg, men det är skitsamma för vi ska snart på hockey. Gårdagen var riktigt skoj! Först när jag kom så bara satt vi & snackade, sen kom E & då hände det grejer! Vi gjorde lite tacos & glodde Melodifestivalen. Björn är så kung! Vi var jättenormala & lekte med frukt, det var skoj! Sen så gick vi ut en sväng, hahahah. M tog sönder ett paraply, mina fötter blev dränkta & vi skrattade typ massa. Sen så gick vi till C & där fanns D, A & R. Satt där & myste några timmar, haha, sen tog vi en taxi hem till S. Bilder kommer när jag kommer hem :).

Vad ska ni göra idag?


Cause I use mouthwash, sometimes I floss

image187

Det blev en ganska lång tur på stan, visst. Det bästa köpet var Frambuesa, eller vad det nu heter. Det är iaf ett lipgloss/lypsyl som luktar hallon! Finns i massa olika smaker/lukter, men denna luktade godast :). Nu håller jag på & packar, ska till sötaste S för myskväll, & sen sova där. M & E ska också komma dit. Kommer nog bli riktigt kul.

Vad händer ikväll?



GRATTIS S <3

Sometimes I wish I was like Mariella

Jaha, det första som mötte mig när pappa kom in & väckte mig var snö! Alltså, inte inne i mitt rum, men utanför mitt fönster. Massa snö! Hallå, vad hände med våren?! Vårkläderna kommer nog inte till användning riktigt än. Ska till stora staden idag igen, med mamma & sis. Ska tydligen köpa en lampskärm eller någonting till mig.

Vad ska du göra idag? :)

RSS 2.0