Örebro, tjalalalala!

Imorgon bär det av. Till Örebro. Fråga inte varför just dit, men dit ska vi! Med vi menar jag mig själv, Becka, Amanda, Nathalie, Maja, Albin & Martin. Det kommer bli så sjukt kul! Först blir det nog bada i Gustavsvik eller vad det nu heter, sen käka ute och mysa hela kvällen! Nästa dag har jag inte en aning om, men vi hittar säkert på något! De härligaste människorna jag känner, i en och samma bil! Det kan inte gå fel. Nu sitter jag här hos Natta medan hon slingar håret, ska hem och packa snart! Goooosh, jag är så LADDAD. Ska kila nu, ni lär se bilder från denna spektakulära händelse när vi kommit hem. PUSS.

Shoppingglädje

Först Ullared i måndags, igår stan och idag Nässjö. Alla dagar har jag fyndat, och nu är jag väldigt pank. Tur att löningen kommer imorgon. Inte för att jag tror nån bryr sig, men här är några av sakerna jag köpt :) På Ullared köpte jag mycket mer, men detdär är lite av det.

Ullared
- T-shirt
- Snygga underkläder
- Skärp
- Ansiktsmask
- Smink
- Tjocka strumpbyxor (osv....)
Jönköping
- Ebbas Stil
Nässjö
- Crocker baggy-jeans 100 :-
- Replay-jeans 300:-

Nu är jag nöjd, väldigt nöjd. Och imorgon blir det Örebro, äntligen! Kommer att bli sjukt kul, hoppas jag. 

This is only bringing me down

Jag var på Ge-Kås (Ullared) igår, gosh. Köpte alldeles för mycket för min budget egentligen, men är nöjd med det mesta. Lite kläder också, faktiskt! & så massa smågrejer som vanligt. Ska sticka till stan nu med Natta & Jennifer, men vem vet; kanske kommer en bild upp på mina inköp om jag är på bra humör sen. Puss.

ignorance

Om du inte redan har märkt det; lov nu. Ganska soft, synd bara att det inte är så mycket att göra. Vill verkligen inte falla tillbaka i det gamla, tråkiga igen. Vill göra något kul! (Albin, känn dig träffad :P). Ska till farmor imorgon, och till Ullared på måndag men thats about it. Inga mer planer. Halloweenfest, hoppas jag?! Och förhoppningsvis mys med Jennifer, du måste lära mig sticka! 

Nu är jag sådär galet deppig, men ska kolla lite på klassikern The Mask så kanske jag blir gladare, Jim Carrey har ju den effekten på folk. Puss.

Sex on fire

Jag tror jag håller på att bli sjuk, och det suger! Jag har sjukligt ont i huvudet, och hela kroppen är sådär jobbigt tung.. Skulle gått till gymmet nu, men jag orkar helt enkelt inte. Får ta igen det nu på lovet; då blir det gymmet varje dag! Nu ska jag istället dammsuga lite, sen vila tror jag. Historiaprov imorgon också, så måste visst plugga med... Kommer bli en lång kväll! Kings of Leon får mig att klara kvällen, puss.


Miriam goes emo


Mornin'

Just nu har jag lite dåligt samvete. Jag skolkar, men faktiskt med bra anledning! Så det så. Nu sitter vi här och gör ingenting alls ungefär, glor lite bloggar osv. Kan ju slänga upp min veckoplan!

Måndag: Gymma. 
Tisdag: Simma, gymma, plugga italienska, intervjua mamma för svenskan.
Onsdag: Gymma, kolla på GG, göra klart artikeln.
Torsdag: Gymma, plugga historia.
Fredag: Gymma, simma, fest i Tranås.

Denna listan kommer fyllas på under veckan, jag har inte riktigt planerat så mycket.

Update 21 oktober: Nu är det lite mer påfyllt, men ganska tunn vecka.

It's just my point of view

Idag har det varit en såndär riktigt hurtig söndag! Var uppe i ottan (klockan 8), och körde de låånga sex milen till lilla Ödeshög, eller Järnstad för att vara exakt. Där fick jag vara med om den extremt givande upplevelsen om att se en älg bli styckad. Ganska äckligt, ganska fascinerande. Sen fick jag köra hem också (!) och det gick asbra faktiskt. Vi käkade god mat, och sen var jag så himla hurtig och gick till gymmet. Sen nyss kom jag hem från körövningen, som höll på i typ evigheter, men det var kul! Nu är det egentligen jobb som gäller, men jag orkar verkligen inte, så jag får väl dra en film eller nåt istället. Härlig söndag, faktiskt. Längtar till nästa - då får jag träffa farmor!

Som kanske ingen vet, så har detta varit första veckan i ett såkallat nytt liv. Eftersom detta är någonting jag sagt ungefär tiotusen gånger under min livstid förstår jag alla som inte tagit mig på allvar, men hör och häpna; den första veckan har gått superbra! Okej, det är bara en vecka, men när det går bra blir man liksom peppad att klara mer och mer! Så nästa vecka blir likadan, härligt! Det kanske blir så att jag blir överbelastad av alla mina gymbesök, men då sjutton tar jag det. Kosta vad det kosta vill, jag ska klara dethär!

A boy/girl thing?

Usch, jag förstår mig verkligen inte på killar! Seriöst, ibland känns det som att alla är precis likadana, och det går inte att lita på nån av dem! Varför ska det vara så, kan inte nån bara komma och förklara varför de är som de är?! Och varför de flesta visar sig vara så lika egentligen? GAAAH, jag är frustrerad, skriver mer sen.

Like I was never there

Ruggigt dålig uppdatering, ledsen för det. Har gått och skaffat mig en blogg på engelska, och det tar lite mer tid än vad jag förväntat mig; det är svårt att uttrycka vad man vill på engelska! Men övning ger färdighet, så om några månader har jag nog finslipat min engelska några hekto. 

Denna veckan är inte vilken vecka som helst, utan veckan då det nyttiga livet börjar! Det ni! Jennifer och jag nån slags liten pakt eller nåt sånt, att vi inte ska äta onyttigt denna veckan. Gått bra såhär långt, frukt och naturgodis är ju nästan lika gott som allt annat sött! Men det kommer bli svårt, I know it. Ska också ta tag ordentligt i min träning nu, har gymmat söndag, måndag, tisdag nu, och tänkte gymmet onsdag, torsdag, fredag med. Sen vila lördag, bara yoga och avslappning, och sen gym igen söndag! Får väl se hur det går, men jag är taggad! Idag gick det asbra på gymmet, då blir man peppad! Nu ska jag nog slänga mig i sängen är helt utmattad! Hare fint, puss.



James Morrison

Behöver jag verkligen säga det, killen är ett geni! Det nya albumet "Songs For You Truth For Me" är nästan äckligt bra. Inte bara en eller två riktigt bra låtar, utan alla håller samma höga klass! Jag blir nästan lite kär i honom, alltså. Bjuder på en video av en av mina favoriter; If You Don't Wanna Love Me.



My vision

Jag har en vän. Han heter Hannes. Hannes är grym på att sjunga. Här finns en länk till hans första Myspace.com-publicerade låt! Lyssna, vettja.

Vilken vecka!

Haha, märkte att det var lite mycket bild och videoinlägg nu det senaste, så här kommer lite text xD

SMNV Ekonomi's jobbiga pluggvecka ser ni framför er.
Måndag: Engelska glosor
Tisdag: Engelska glosor
Onsdag: Kemiprov, Italienska glosor + verb
Torsdag: Rättskunskapsinlämning
Fredag: Rättskunskapsprov, historiafrågor

Jaha, nu är det äntligen onsdagkväll, och hälften av denna jobbiga vecka är över. Kemiprovet och italienskan idag, båda gick bra faktiskt :). Sen fick vi också tillbaka ett gammalt prov i FE, inte helt nöjd, men det är som det är, bara kämpa på. Nu är det ju "bara" torsdag och fredag kvar, ska börja på Rättskunskapen nu, ska skriva ett köpeavtal har jag fattat det som, och sen blir det plugga till provet.. Kanske, kanske övningsköra om jag orkar och hinner. Ska nog ta mig en banan så jag orkar allt, hare fint!

Emo?

Emo dagis växjö teckning barn

Broken Strings



En av låtarna från hans nya album, wonderful!

<3


Boooring att vara sjuk;

1. Vad heter du? Miriam Ram (mellannamnen får ni klara er utan)
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Hmm,
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Teodor, om jag hade varit en kille xD
4. Vilket stjärntecken är du? Jungfru
5. Vilken årgång är du? 1991
6. Vart bor du? Aneby, mitt ute i ingenstans typ
7. Bott utomlands? Nope, bara semester
8. Flyttat antal gånger? Två gånger tror jag, fast aldrig utanför Aneby
9. Vart skulle du vilja bo? I London, kanske Notting Hill eller Piccadilly?
10. Vilken skolklass? Tvåan på Holaveden, pluggar SMNV
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Drömmen är att bli fotograf, eller kanske nåt med reklam

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
Runt 170 typ
2. Hur mycket väger du? - kg
3. Hårfärg och frisyr? Rödblont, vågigt, typ alltid nersläppt
4. Ögonfärg? Grönblåa
5. Mest nöjd med? Ögonen eller munnen, tror jag
6. Minst nöjd med? Mina fötter (jag hatar fötter!!) och min rumpa
7. Skostorlek? 39/40
8. Glasögon? Nej, inte just nu
9. Har du några piercingar/tatueringar? Bara hål i öronen, men tatuering på 18-årsdagen är inte omöjligt

FAVORITER
1. Filmer? King Arthur, Braveheart, Gladiator, The Patriot, Moulin Rouge, Sagan om Ringen (jag kan lista upp bra filmer hur länge som helst!!)
2. Låtar? Coldplay är solklara favoriter, men också Damien Rice, Amy MacDonald, Paolo Nutini och många fler.
3. Årstider? Sommar, och höst lite. Höst är så mysigt!
4. Mat/dryck? Kyckling är ju helt underbart gott
5. Djur? Jag tycker - är balla
6. Färg? Blått, grönt, rött och svart
7. Parfym? Ralph Lauren
8. Tv-program? OTH, Grey's Anatomy, Gossip Girl, you name it!
9. Ämne i skolan? Historia, engelska & webdesign
10. Sysselsättning? Plugga, umgås, läsa, glo film, promenader med hunden, musik osv

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Min svarta skinnjacka, men är nog snart dags för en ny
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta korta stövletter varvat med svarta gympaskor
3. Favoritfärg på kläder? Grått är mysigt
4. Favoritmaterial på kläder? Stickat!
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Nya mörka jeans, nån skön T-shirt, en stor stickad tröja och ett par höga stövlar
6. Favoritaffärer? H&M, Gina, de vanliga
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Det beror väl på budgeten för månaden, men så mycket jag kan avvara, haha
8. Favoritmärke? Bryr mig inte så mycket om märken
9. Vad har du för byxstorlek? -
10. Vad har du för tröjstorlek? -

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Han hette Rune
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Ingenting, faktiskt
b) Jobbväska just nu? Skolböcker, kalender, läppglans och plånbok
c) Handväska eller liknande just nu? Användes skolväskan på vardagar, så samma som ovan
3. Vad är du beroende av? Massa vatten, och tuggummi
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Försvarets Hudsalva
6. Vad tror du på? Gud
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Kristendom
8. Vad köpte du senast? Det måste varit varm choklad i skolan, kanske 
9. Har du nåt husdjur? Ja, en söt liten hund faktiskt
10. Var bor du? Hemma

I'm not there

Nämen hej igen! Här ligger jag, fortfarande, nerbäddad i mitt mysiga duntäcke, fast just nu går jag på Ipren så mår bättre än vanligt :). Har verkligen inte gjort någonting alls de senaste dagarna, bara legat och sovit eller kollat på film. Är så sjuuuukt uttråkad nu! Ska göra mitt bästa för att försöka bli frisk till helgen nu iaf, så att jag får komma ut och träffa lite folk. Man känner sig helt socialt handikappad av att inte träffa någon på en hel vecka, förutom sin familj! Ska iaf förhoppningsvis kolla på film med Jennifer imorgon kväll, så nu har jag något att se fram emot :). Fick en film av paps idag, Loverboy. Aldrig hört talas om, men hoppas den är bra. Det får jag nog reda på ikväll, haha. Hoppas ni mår bra.

RSS 2.0