Just because im hurting doesnt mean im hurt

Coldplay - Lost




Varit hemma nu sedan i lördags, men orkar bara inte blogga. Blivit att jag jobbat några dagar, sen solat o badat o vart i stan. Köpte en jättegullig klänning, men orka lägga upp bild. Ska verkligen ta tag i bloggen igen när skolan o allt allvaret börjar, men just nu måste jag bara leva lite. Frizon nästa vecka, det ska bli gött! Imorgon är det för övrigt sista dagen jag jobbar :), iaf om schemat stämmer. Ska bli riktigt skönt att slappa efter det. Puss godnatt.

Ölaaaand!

Nämen hej bloggen, här är jag igen. Fredag här nu, båda veckorna här på Öland har varit bra. Bra väder, bra folk, bra allt typ. Och snygga killar med! Överallt! Men nu ska vi göra oss iordning för en myskväll :). Puss

I took my love down to violet hill

Nu åker jag till Öland, igen, och blir borta två veckor :). En sista video med Coldplay får ni, lite seg i starten, men wait for it. Det är det värt.


Ben Barnes


Lets talk

Idag var det skönt ute för första gången denna veckan, härligt! Släkt var här och vi åt såklart massa som vanligt, sen jobbade jag. När jobbet äntligen var klart och lönen låg i fickan stack jag upp till Furulid och spelade volleyboll, eller... vi spelade inte sådär jättemycket kanske ;D. Efter det följde Jennifer med mig hem och kollade på film med en snygg Heath Ledger i. Mums! Imorgon är det sista dagen jag jobbar, och på kvällen blir det nog att hitta på något med Amanda & Becka. 

Coldplay - Talk



vecka sjugosju

Jag har haft en underbar vecka på Öland med härliga människor! Har tagit massa bilder, men för att se dem gå in på min bilddagbok. 

Vi åkte ner på söndagen, sju personer i en minibuss med släp! Hela vägen ner så satt vi och skrattade, kollade på film och liksom bara hade det bra. Käkade såklart på Mc, och gick in på ÖB. Klassiskt. När vi väl var framme på Böda så hade vi nån timme på oss att packa upp och byta om innan fika och introduktion. På kvällen hade vi fått för oss att det var logdans, men så var det inte. Istället spenderades kvällen med lite tjejsnack o sen sov vi. Måndag-tisdag kommer jag inte riktigt ihåg exakt vad vi gjorde på vilken dag, men vi hade våra första barnmöten, var nere på stranden och solade och åt glass, sjöng på kvällsandakterna, mös i stugorna och kollade på Lejonkungen.

Onsdagen, däremot, kommer jag ihåg. Eller var det torsdagen? Skitsamma, nån av de dagarna var iallafall såhär. Som vanligt barnmöte på morgonen, lunch, strandhäng och gocart för killarna. Under tiden gjorde vi tjejer - minus Becka som kollade på killarna - oss iordning för kvällen. När de kom tillbaka så satte vi oss i bilen och körde iväg till den andra sidan av Öland, där solnedgången var. Köpte grillat och allt som hör till på vägen, och när vi kom dit hittade vi en perfekt plats. Vi käkade, fotade och hade det mysigt. Känslan när vi skulle gå upp till bilen, tystnaden och utsikten och allt, det var en riktigt härlig känsla! När vi kom hem så var det andakt,  och efter den åkte vi iväg igen. Denna gången åkte vi till Löttorps Camping. Där spelade Big och vi hann se dem köra en låt xD. Markus Ohlsson snackade lite - ashärlig snubbe. Åkte hem igen, pratade allvar i bilen. När vi sedan kom hem till campingen hade jag, Nathalie och Becka bestämt oss för att sova på stranden. Det var hur mysigt som helst! Låg och snackade och kollade på soluppgången, och sov några timmar.

De sista dagarna skriver jag om imorgon, för jag måste sova nu. Ska upp och jobba tidigt (eller inte) imorgon, så behöver sömnsömnsömn. Hoppas ni haft en underbar vecka och att denna blir minst lika bra :). Ska bli skönt att få vila upp sig lite inför de två veckorna till på Öland :D. Pussgodnatt.

RSS 2.0