into the wild

into
Igår såg vi denhär filmen. Jag har två ord till er: Se den. Läskigt, grymt bra.

and i feel betrayed

Duktig idag, fastän jag gick upp runt ett.. Blev gymmet med Nasha, och vi jobbade verkligen idag! Helt sjukt jobbigt, träningsverk imorgon så himla mycket. Passade på att sola efter träningen med, och nu blir det nog snart käk. Kanske pizza, men då känns det som om all träning vart förgäves.. Får se hur det blir. Tydligen ska alla göra nåt annat ikväll och har inte orkat ringa mig, så blir väl hemma med film eller liknande. 

velvetstrand
jag vill ha sommar. bild lundlund.se.

don't come to close; you don't wanna see my ghosts

Fredagar är SJUKT sega skoldagar måste jag säga; först lektion vid 9,25 (måste åka tidiga bussen för att hinna och vänta i skolan 1 ½ timme!) sen håltimme till klockan två när vi har historia! Sjukt onödigt känns det, fast historian förgyller mina veckor måste jag säga :) så himla skön lärarpraktikant har vi! Sen är det åka hem, och på bussen idag gick min ipod sönder! Alltså, jag fattar inte, helt sjukt, den är ju bara en månad gammal! Ska lämna in den iaf, får se om de kan laga det.. Nu har vi käkat kyckling som var sviiiingott som vanligt, och nu ska jag ner & möta Nasha & Jenn på Pias för att hyra filmer att se ikväll. Krigsfilmskväll blir det såklart, med våfflor, glass i strut och muffins, kan inte bli mycket bättre faktiskt. Allt man gör med de tjejerna blir liksom bra :D ha en bra kväll, det ska jag!

seg-deg

Åh, vad jag inte orkar någonting idag. Inte ett skit, har gått runt som en zombie hela dagen och bara existerat liksom. Var uppe på stan en sväng, och kände mig som världens degigaste. Köpte naturgodis, så det ska jag banne mig unna mig idag, haha. Sen blir det nog en sväng till gymmet och sen får vi helt enkelt se. Hoppas det blir våfflor med Becka & Amanda, håller tummarna!

Oj, förresten, igår åt jag årets andra semla! Hade nästan glömt hur gott det är :) Blev efter skolan på Thimons med Natha, Albin, Rasmus, Simon & Becka, mysigt! Sen blev det gymmet igår med, så känner mig duktig. Ska sjutton bli asgrym på att boxas har jag bestämt, det är så himla jobbigt och kul samtidigt! Så det blir jobba på det idag. Ska försöka få in rutin på gym-gåendet, har slarvat denhär veckan verkligen, haha! Fast som vi säger: "Skit i skolan, skit i allt, lev livet!", hahah.

balans

Igårkväll var bra, och idag var bra. Så självklart är denna kvällen inte alls bra. Jag tror att det finns en balans - ett mått över hur bra man får må utan att må skit emellanåt, och nu har jag nått den gränsen. Dags att må skit ett tag.

Den bra kvällen spenderades hos Jalle med tecknad film & massa skratt åt töntiga saker, haha. Idag så åkte jag, Becka & Albin till stan, käkade på Jensen's Bofhus (eller nåt liknande hette det iaf) hur länge som helst - himlans go mat & så värt pengarna! Sen shoppades det en hel del, fikades på Waynes & annat skoj. Åkte buss hem och var sen hos Natha en liten sväng. Nu ligger jag här. Hoppas ni har det bra.

edison would spin in his grave to ever see the light that you gave

Som ni redan hört, Stockholm igår! Blev ungefär två timmars sömn innan jag gick upp igen, gjorde mig iordning & åkte upp till Marbäck. Där kom Värnebussen & hämtade oss, & på bussen var det liv vill jag lova :) Blev nog bara en timmes sömn på uppvägen, och sedan släpptes vi av på stan för några timmars shopping. Hittade tyvärr inte mycket som jag skulle, men däremot lite annat roligt, haha. Gick med Jen & Nasha, sköna brydar, käkade typ världens godaste lunch ever! Sjukt skönt att äta, hahah, man blir en ny människa ;) Efter stan åkte vi buss vidare till Fryshuset där festivalen Emergenza hölls. Det bästa bandet under kvällen var helt klart Billion Ocean (myspace här), men även andra bra band. Kvällen bestod tyvärr främst av väntan + toahäng, men var otroligt skönt att gå på bussen vid 12 för att åka till Mc där käk fanns! Sen buss hem, var hemma runt 5 nångång..

Pga detta så blev det en extremt kort dag, vaknade alldeles försent, så har bara hunnit städa KS, käka & kolla på film med Natha, hahaha! En hel dag borta känns det som, men otroligt skönt att sova! Nu är jag inget trött, blir nog nåt avsnitt av Sex & The City men måste ändå lägga mig ganska hyffsat. Hoppas ni haft en bra helg för det har jag, puss gonatt sötnosar.

gaaaaaaaaaaaaaah, du

Eva & Adam-kväll

Jaha, nu är jag hemma en sväng, närmare bestämt i tre timmar till, haha, känns ganska onödigt men skönt med lite sömn. Har precis haft Eva & Adam-kväll med massor av sköna människor! De flesta gav upp rätt tidigt, nu de sista avsnitten var det jag, Martin, Alex, Oskar & Joel, haha. Mysig kväll med alldeles för mycket popcorn! Haha, nu ska jag fixa musik till resan + till Jenn, välja kläder, fixa iordning det nödvändiga. Sen ringen klockan vid 06.30, då blir det gå upp igen & göra sig iordning för dagen :) Lär bli kul, hahah, speciellt om jag kommer vara trött & flummig hela dagen! Hoppas ni får en fin dag idag, det ska jag försöka med! Puss

lundlund

Mina idoler och en otrolig inspirationskälla - lundlund.

elle liberty guy favo 01 indigofera

distant lover

Usch vilken dålig dag dethär har varit. Allt har bara varit..sådär så att man vill gråta hela tiden! Orkar ingenting, och iochmed det känner man sig bara ännu dåligare och mår ännu sämre. Blev inte direkt bättre när jag läste bloggen här från för ett år sen; exakt likadan som idag typ. Samma tankar och mål i min hjärna, samma drömmar, samma ohyggliga rädslor. Jag har inte förändrats! Det känns.. hemskt till tusen, jag önskar bara att jag inte fanns just nu.

Maid of honour

Okej, detta var som sagt min segdag och jag har verkligen segat. Inte gjort en vettig grej sen jag kom hem. Syster & jag köpte naturgodis på Ica och gick sen & hyrde film, blev två stycken för vi kunde inte bestämma oss.. Och nu måste jag bara få skriva lite om Brudens bäste man (Maid of honour), så har du inte sett den sluta läsa. Alltså, va?! HUR är det möjligt att hon väljer Patrik Demsey före skotten? Jag bara undrar. Och usch, vad man mår illa av såna där amerikanska slut! Så, gjort.

För er som inte vet, jag är typ kär i Skottland, skottar & deras accent.

you're just a no-name face

Äntligen, äntligen är provet gjort. Har ärligt talat ingen aning om hur det gick, vissa uppgifter kändes skitbra och andra..röv helt enkelt. Får helt enkelt vänta på resultatet. Nu har jag varit och solat - är röd som en tomat i ansiktet, haha - och ska snart käka. Är sjukt rastlös, vill bara ut & göra nåt, umgås! Hahah, men ingen verkar taggad så får nog bli promenad eller film kanske. Har börjat tagga Stockholm, men är inte så taggad som jag var innan tyvärr. Det enda som är att göra nu är att se hur det blir.

söt söt söt

what i am to you

Praktiskt taget hela kvällen igår (utom en liten timme på gymmet) bestod av plugg inför det stora ekonomiprovet idag, och just nu känns det ganska bra. Fast det brukar ändras när man sitter där med provet framför sig, haha! Är riktigt nervös för resultatet, vill verkligen få bra. Just nu sitter jag och pluggar italienska glosor, tror jag kan dem med nu. Det märks snart :) Efter skolan idag ska jag bara slappa, typ kolla på en film vilket var aslängesen jag gjorde, eller kanske kolla ifatt lite i OTH. Softa helt enkelt, sjukt skönt. Och sova tidigt! Det har inte hänt på evigheter, haha, att vara utvilad kanske gör morgondagen lite lättare.

Har funderat mycket på dethär med sommarjobb och än vet jag ingenting. Har några olika jag vill söka till och det känns som det är dags nu. Så himla surt att fylla 18 efter sommaren, svårt att få jobb och dåligt betalt. Skulle vilja ha ett industrijobb, men det är nog ganska omöjligt. Har nån några förslag så är jag öppen för dem? Sen får vi ju se hur det blir med Skåne och Öland, hoppas verkligen det funkar. Måste slänga iväg mejl om det snart känns det som. Att vara ute i god tid kan ju inte skada, haha.

bon iver!

Åhåhåh, jag måste tipsa! Har genom Rasmus (tack!) upptäckt Bon Iver, ett band med helt underbara låtar verkligen. Har inte kunnat sluta lyssna på typ en vecka nu, lite sådär härligt vemodig musik som man behöver ibland. Albumet For Emma, Forever Ago är värt att lyssna på! Favoriterna är Skinny Love & Re: Stacks, precis vad jag behöver just nu! Puss på dem.


the story's all over you

Åh, måndag igen. Det var ju nyss fredag, suck.. Veckorna bara går, och vad gör man egentligen av sin tid? Nu idag var det skola som vanligt, inte lätt att gå upp kan jag tala om! Känns som om dagen mest bestått av drömmande; om sommaren till mesta delen, haha. Vilka planer vi har för sommaren alltså :D, kommer helt enkelt bli toppen! Kan ju teasea er lite med att säga att en liten del av min sommar eventuellt tillbringas i Skåne av alla platser, haha! Sen var även jag & Jenn uppe på stan och kollade runt lite, hon hittade endel, sånt är kul. Själv sparar jag mig till på lördag; då ska det shoppas på allvar! Hihihi, ser verkligen fram emot det :) Nu borde jag för allt i världen plugga, men har också fotoklubben + gymmet att hinna med ikväll, och en av grejerna kommer jag inte hinna med.. Vilken, är den stora frågan?! Usch, ska fundera nu medans vi käkar kycklig (som för övrigt är mums!).

sunday bloody sunday

Jag gillar inte söndagar. Det är den dagen i veckan då man måste göra allt man skjutit upp. Ta min dag, t.ex. Jag måste:
- Städa KS
- Plugga FE
- Gå på kören
- Gymma
Och på dethär ska jag hinna laga mat, städa toaletten, duscha och göra andra småsaker. Det hade säkert varit möjligt att göra dethär på en dag, om jag vaknat typ nio. Nu är så inte fallet utan jag sitter fortfarande här i min säng och halvsover. Borde antagligen ta tag i denhär listan men jag bara orkar inte! Hjälphjälphjälp. Söndagar kommer att bli min död.

rastlös & uttråkad

Vem/s: 
är i rummet med dig: Molly atm
fick du senast sms av: Amelie :) 
tänker du på nu: ingen spec tyvärr, haha
pratade du senast i telefon med: Becka 
hus var du senast i: förutom mitt eget; Stinas
önskar du var med dig nu: 
är din favoritsläkting: farmor
i din skola går dig mest på nerverna: skitsnacket    

Var: 
går du i skolan: holaveden 
är din mobiltelefon: i min ficka
är din mamma: nere o bakar kladdkaka
sover du: i min säng
handlar du mest: ica kanske 
fick du tag i tröjan du har på dej: H&M
åkte du senast bil: igårkväll
i ditt rum är du: i min säng

Vad: 
åt du senast: semla :)
 drack du senast: vatten  
är det för färg på dina byxor: blå jeans  
är den närmaste saken som är blå: mina byxor haha  
gillar du mest med skolan: historielektionerna just nu
har du på fötterna: vita strumpor
är din favorit färg: brun, svart, grå
film såg du senast: kommer inte ihåg, lite av runnaway bride igår
hör du just nu: bon iver's skiva for emma, forever ago

Har du någonsin: 
Sovit i en annan säng: yes
Tyckt att din kusin är het: noooope
Sovit naken: japp
Kört över hastighetsgränsen: det är inte omöjligt  
Målat om ditt rum: jaau, till vitt som det är nu
Dansat framför en spegel: det händer ofta, haha 
Fått hicka: jämt känns det som!
Stulit pengar från en kompis: nej  
Hoppat in i en bil med folk du just träffat: hahaha, det har jag nog
Varit i slagsmål: no
Smugit ur ditt hus: hahaha, yes
Haft känslor för någon som inte känt detsamma: the story of my life  
Hånglat med en främling: ja
Saknat någon: jadå

Nu drar jag till Amanda på mys, puss.


Yesterday

Hade en lektion så innan skolan blev det gymmet, dusch o fix, haha! Sköönt som bara den, åkte in sen med 160 så var inne halv 2 till historian :). Lärarpraktikanten är skön tycker jag! Efter skolan blev det hem en snabbis (jag menar verkligen en snabbis, fattar inte vart tiden tog vägen!) sen in till Tranås igen, till Stina denna gången! När jag & Maja kom var redan Amanda, Natha & Sara där, o vi började spela Sanning & Konsekvens, gissa vem som fick göra alla de värsta grejerna?! Jo just det, jag, hahah! Blir din tur nästa gång Stina ;). Efter några timmar där med massa skratt o såntdära så åkte vi vidare till Markus, där var det massa folk! Lärde känna nytt folk, alltid kul! Har än så länge bara en bild från kvällen, haha, så den bjuder jag på nu!

fest
Hanna, Frida & jag :)

Lars Mattias Winnerbäck

Sjukt vad kallt det är idag! Egentligen kanske inte kallare än vanligt, men  första gången jag fryser ordentligt denna veckan i skolan iaf, haha. Korta ärmar - inte smart! Vi spelade handboll idag på idrotten, var väl ganska okej, haha. Sen ekonomi, och jag har verkligen panik på det! Vi har prov nästa vecka och det känns som jag glömt allt!

Idag har jag inte planerat nåt mer än att gymma, så det känns skönt. Vi - egentligen pappa, men skitsamma - satte upp min nya rullgardin igår med, och idag kommer de nya gardinerna upp. Förhoppningsvis kommer ny hylla/vad man nu kan kalla det snart, och ett överdrag till min FULA rosa soffa! Ska bli lite nytt på rummet, det känns fräscht :) Nu är det så sjukt tråkigt! Ska rensa garderoben någon dag med, men det behöver jag verkligen mycket ork för för den är helt proppfull av grejer nu efter jul, haha!

Och JA, PERNILLA, jag vill riktigt gärna gå på Lasse i sommar; det kommer bli super! Och inga undanflykter, vi får sjutton ta och fixa så att det blir av denhär gången, jag saknar dig, haha!

Merry go round

Soft dag faktiskt, fast jag kom på att italienska är svårare än jag trodde. Jag suger, haha, men det får vi se till att ändra på.. Kemi är inte heller mitt bästa ämne, men fattade det mesta idag och det var skönt. "Stor käft"-problemet kämpar jag fortfarande med, det lär jag få jobba ordentligt med nu! Ska helt enkelt bara vara tyst :)

Lönen kom äntligen idag, och det var skönt! Nu ska jag betala av mig mina skulder och sen shoppaaaaaa! Har redan en lista på saker att köpa haha, får se hur det går

Monster, Dracula och...

En grupp barn ~7 pratar om Halloween. 
Pojke 1: Tänk om man vore ett monster. 
De andra: Läskigt! 
Pojke 2: Tänk om man vore Dracula. 
De andra: Uuuusch! 
Pojke 1: Christer Sjögren! 
De andra barnen (skriker): Aaahh! (och springer iväg åt olika håll i panik)

Tjuvlyssnat.se är underbart.

Darling darling



Robert Pattinson. Behöver jag säga mer?! Som ni nog har märkt har hela världen (mest den kvinnliga delen) förvandlats till Twlight-älskande nördar, och jag är en av dem. Inte nog med att böckerna är några av de bästa jag läst, filmen lever faktiskt nästan upp till böckerna och huvudrollen är nog en stor anledning. Vem skulle säga nej om denhär godbiten kom i närheten? Inte jag iaf! 

you don't love me the way that i love you

Måndagar är alltid lika härliga (ironi). Fast denna måndagen var jobbigast på morgonen faktiskt, för hade inställd lektion första, sen lektioner o lite håltimmar, sen inställt sista med så blev kära halv två-bussen hem! Åh, vad vi gillar den. Kom hem tidigt och softade, tog ett bad, spelade piano, satt vid datorn. Sen käkade vi o jag gick till gymmet. Nu är gymkortet förlängt en månad till o det är jag glad för! Blev skitsugen på det när jag väl var där.
 
I helgen var det Stockholm kanske jag har sagt? Träffade familjen Karlsson, och deras ljuvliga kattungar. Jag blev rätt så kär faktiskt! Shoppade lite också, haha, så nu är jag återigen pank. Underbart. Undrar när lönen för julens arbete kommer?! Jag väntar med spänning.. 

what if? what if? what if?

You may say that I am a dreamer

Idag hände det verkligen inte mycket i min lilla värld, var tvungen att traska upp klockan nollsexfemton för att åka till skolan. Där fick jag vänta till nollniotjugofem på min lektion.. Lärde mig absolut ingenting, och hade sedan håltimme fram till klockan tolvfyrtio. Jag har ärligt talat ingen aning om vart den håltimmen tog vägen, måste kollat på film eller nåt. (JA, jag har äntligen Twilight i iPoden!) Nu hemma har jag inte gjort ett skit typ, glidit runt. Försöker verkligen lära mig spela The Scientist efter att Jalle lärde mig lite, men USCH vad det inte går i refrängen?! Jaja, ska jobba på det! Förhoppningsvis får jag köpa keyboard nu i slutet av månaden, och då blir det allvar med spelandet. 

Har också bokat buss + konsertbiljett till den tjugofjärde januari, ska bli skoj! Känner inte nån i bandet, men Stockholm lär vara underbart iaf. Nu ska jag äta varma mackor med mina raggsockar och min familj. Puss o kram.

Gossip

Igår började skolan igen, och jag började dagen med att försova mig.. Kom försent till alla dagens lektioner, vilket faktiskt inte är så svårt som det låter ;). På ett av hålen satt jag & pratade med bl.a. Amelie, och mest så pratade vi ju såklart om folk. Efteråt har jag tänkt mycket på det; vad vi dömmer folk! Här i Tranås så går det helt enkelt inte att göra något i hemlighet, så fort det hänt något vet hela Tranås om det inom bara några dagar. Tänk alla människor vi dömmer utan att ens försöka ge dem en chans! När jag kom hem satte jag mig med skolkatalogen och kollade på folk, och man vet mycket mer än vad man tror om de flesta.. Jag är säker på att det är såhär ungefär överallt, men det är ändå sjukt. Hur orkar folk?

Nu lät jag väldigt bitter, vilket inte alls var meningen... Jag ville bara få ut dethär lite, en av många tankar jag funderat över mycket. Nu antar jag att jag borde plugga matte, hm.

Horoskop

Hittade en sida genom denna länk, usch. Det finns endel som stämmer här alltså....

Goda egenskaper 
Jungfrun är enkel, blygsam och flitig som person. Du tycker om att hjälpa andra och är noggrann och systematisk med det du tar dig för. Jungfrun har en god analytisk förmåga och har lätt att förstå hur saker och ting hänger ihop. För dig är det inga problem att kombinera teori och praktik. Du är snäll, ödmjuk och en god och förstående lyssnare. Du vill till varje pris att dina närmaste ska må så gott som möjligt. 

Mindre goda egenskaper 
Jungfrun har genom sin känslighet och analytiska förmåga också ett inbyggt drag av ängslan. Du funderar mycket och kommer ständigt med nya förslag på ändringar och förbättringar. Du tror dig veta bäst i alla lägen och dömer något eller någon ofta alltför snabbt. Därför kan du ibland kännas mästrande och dräpande. Du vill egentligen aldrig "lägga dig i" men ibland är det precis det du råkar göra. Samtidigt har du själv svårt att ta kritik. Du ställer ofta alldeles för höga krav på dig själv, vilket resulterar i att du tror att du inte räcker till. 

Så tänker du 
Du är bra på att dölja en inneboende blygsel och är rädd att förlora kontrollen. Du vill inte vara i centrum utan drar dig gärna undan med dina sysslor. Sysslorna vill du å andra sidan göra mycket ambitiöst och noggrant. Jungfrun funderar och analyserar kritiskt sin vardag. Du är den intellektuella typen som ser glasklart på allt, men kan å andra sidan drabbas av nervositet då det blir alltför rörigt omkring dig.

Så ser du på kärlek och vänskap 
I kärlek är du långt ifrån den lättfångade typen. Du är gåtfull och hemlighetsfull. Men du har svårt att visa dina känslor, du behöver total trygghet för att det ska kännas bra. Men då du hittat rätt ger du allt du har. Du vill ha någon att se upp till och analyserar noga innan du går till beslut. Ofta signalerar du inte ut dina känslor så tydligt, utan du kan brinna av förälskelse utan att det syns.

Jullov och liknande

Ojdå, nu har det varit både jul och nyår, och uppdateringen här har inte existerat.. Hm, men kan berätta lite kort. Julafton var det bara familjen hemma; vi käkade världens godaste kyckling, öppnade paket och kollade på tv. Sen mellandagarna så har jag vart lite överallt, som Värmland och Jönköping och Tranås, haha. Igårkväll var det nyårsfest, det var skoj faktiskt! Började med middag hos Bårring, och fortsatte hos Amelia, och sen på torget. Sov typ hur länge som helst idag, men det behövdes. Nu är det nytt år, nya tag. Nyårslöftena är fortfarande inte klara, men jag jobbar på dem! Nu sitter jag här hos Amanda med Becka och snackar. Bårring & Hölle & Johan kom nu med, detta kan bli intressant! Hare fint.

RSS 2.0