pulka o mys

Kära nån, igår. Började dagen med pulkaåkning ett gäng i Stoeryd, det var kallt, blött och kul! Tände en eld och hämtade en stock (eller, männen gjorde det) och sen grillade vi korv. Stannade tills det blev mörkt, och åkte sen hem till Tommy. Käkade omelett och pratade och fick duscha, grymt skönt. Spenderade kvällen med att chilla, prata, dansa, osv. Väldigt skönt, grymt sköna människor hela bunten. Nångång vid 2-tiden fick vi för oss att dra på en film, fast efter halva hade typ alla somnat så vi gick upp och la oss. Väl där var det väääldigt svårt att sova, haha, låg och pratade i timmar och bara kunde inte sova. Timmarna gick, sov väl max 3 timmar kanske på hela natten/morgonen, men slutade alltid med att alla var vakna och flamsade runt. Aidin snarkade, Sara sparkade och det var allmänt asvarmt i vårat rum. Väldigt mysig natt trots sömnbristen. På morgonen var alla ganska trötta men glada, och vi städade igenom huset, haha. Slutade med att jag & Sara åkte hem nångång runt 2-tiden kanske? Så, 24 timmars häng tillsammans med samma folk, inte dåligt! När vi kom hem så la jag mig direkt, och har sovit typ sen dess...och nu blir det sova mer, så jag orkar morgondagen. Längtar till nyår nu, har en bra känsla om det.

värmland

Hemma igen efter en snabbvisit i Värmlands skogar. Eller, snabb och snabb...känns som om vi suttit hela dagen i bilen för att komma hem, men hem kom vi till slut. Har faktiskt hunnit ganska mycket på de 24 timmar vi var där, hälsat på Ingrid på hemmet, träffat vänner ute i Långserud och ätit sjukt mycket god mat, sovit på ett skitdåligt hotell i Åmål, varit ute i Örrud och träffat Ingrid & Viktor, käkat Mc och shoppat lite. Nu är jag grymt trött. Sara, Amelia & Maja var här ikväll en sväng och vi planerade nyår - wii. Hoppas det kommer bli bra nu, är taggad. Också taggad för morgondagen då vi ska åka pulka i Tranås, haha. Kommer nog bli kallt och blött men förhoppningsvis roligt samtidigt ;) natti.

smiiile

Första inlägget på min nya Mac, sjukt! Förstår inte riktigt allt än, msn går inte att ladda ner! Men just nu skiter jag i det, för jag är glaaaad! Väldigt fin jul, varit ute i snön med familjen, käkat asgod pestokyckling och kollat på Kalle Anka och Ice Age 3, haha. Sen kom "tomten" med bl.a. denna skönhet, ett par hörlurar, en hårddisk, film och smycken. Nu ikväll blir det nattmöte i Korskyrkan med lillasyster, och sen äntligen sova. Får se hur denna helgen blir, imorgon hoppas jag på bio. Avatar har jag bara hört bra om, så får se om jag håller med! 

körkort! och god jul

Wiiiiiiiiiiii, jag klarade det. Helt sjukt, jag klarade det! Liksom, nu har jag körkort. Behöver inte ta en enda körlektion till eller göra några faser utan jag är klar. Sjuuukt gött! Var himlans nervös innan, hade varmkörningen redan vid 12 och efter den var jag tvungen att lugna ner mig så fick lite te hos Philip och så satte vi på en film. Blev lite lugnare, men när jag stod utanför sen var det sjukt jobbigt. Fick världens goaste kille som uppkörare eller vad det heter, och 45 minuter senare berättade han för mig att jag klarat det. Helt överlycklig!

Efter det så skulle vi åka pulka ett gäng, det blev lyckat! Dock lite vääl mycket snö i ansiktet på och från vissa, menmen ;) Tog en pizza efteråt också, behövdes nog. Efter allt gick jag, Becka, Sara & Stina till Stina och myste. Kollade på film och pratade. Somnade, meeen sov inte så jättegott asså, haha. Handlade på Willys med familjen idag + Becka, jobbigt med massa folk. Ikväll har vi klätt granen och slått in paket och kollat på Sagan om Ringen haha! Nuu är jag trött som bara den, ska ju snart upp igen! God jul på er (eller, ja, dig)

sjukt nervös

Fjärde advent idag, ganska sjukt. Bara fyra dagar kvar tills julafton, grymt skönt att vara klar med julklapparna och slippa stressen! Var i Linköping med familjen i lördags och shoppade det sista, jobbigt med massa folk runt sig men det gick. På kvällen mös jag lite hos Natha med henne, Amanda & Erik för att sen gå hem till Becka. Sjukt roligt hade vi, haha! Kära nån, blev grymt sent och tidigt imorse sen igen. Släktmiddag - inte min favorit precis men vi överlevde. Nu är jag hemkommen från tjejmys hos Amanda, vi hade julklappsbyte och käkade skumtomtar.

Imorgon är min sista körlektion. Så himla nervös, känner mig så otillräcklig. Känns inte som om jag är redo. Går bara runt och försöker lära mig allt jag kan genom folk jag ser, men nu när det är halt och kallt och oförutsägbart blir jag illamående. Vill inte. Arg på mig själv för planerna jag gjort upp i huvudet, vad jag kan göra när jag klarat det...usch, jag tror ju stenhårt på dem och kommer bara bli besviken. Blääää. Nu ska jag försöka sova här i kylan, får helt enkelt se vart morgondagen slutar...

grymmast eller?

JAG KLARADE DET. Uppskrivningen. Jag klarade det, sjukt gött! Bara en sak kvar nu...

 Blev en bra dag igår, först julshowen i skolan (vi sög haha!), sen Eksjö med Sara. Käkade pizza & satt i sköna massagestolar på Elgiganten, jag vill ha en sån!! Sen var uppskrivningen. Sjukt nervös, men sen klarade jag det. SÅ GÖTT. Var sjukt glad i bilen, haha, åkte direkt och hämtade folk i Aneby för att åka till Tranås. Förfestade hos Mimmi med Ida & några naturare, det var trevligt. Efter det blev det Statt, lite försenade men det gick. Käkade ingen tacos för vi var inte hungriga, men satt mest och pratade med folk bara. Sen öppnade dansgolvet där nere, då blev det röj! Var helt sjukt varm efter att ha hoppat runt och skrikit och ja, Gud vet vad! Tröttnade ganska tidigt ändå, gick hem till Mimmi runt tolv nångång. Låg och pratade en bra stund, det var en lång natt.

Vaknade inte så utvilad, men efter en kopp kaffe blev det bättre. Vi blev lite sena till fysiken, men när vi kom så fick vi fika och lyssna på musik. Vi tycker om Daniel. Avslutningen var lika flat som vanligt, haha, var nog inte den enda som höll på att somna tror jag. Efteråt sa man hejdå till lite folk och sen PIZZA. Tredje dagen i rad, seriöst. Från och med nu till nyår - inga fler pizzor. Haha, det blev Hawaii, Rasmus valde. Gott blev det, satt kvar och degade skitlänge, och sen åkte vi hem. Ikväll orkar jag nog inte göra någonting, kanske dra en film bara eller sova. Så skönt!

snart!

Imorgon smäller det. Imorgon. Och jag har fortfarande inte pluggat ordentligt. Känner på mig att jag kommer faila. Pratade med en kompis från Borås som hade haft 51, alltså en poäng under godkänt. Det kommer säkert hända mig. Om jag inte failar totalt och får ännu mindre, men vem vet? Idag blir det nog inte mycket pluggande iallafall, går ju i skolan till halv 4 för att kolla på Salongerna, sen dirr till jobbet och när jag kommer hem därifrån kommer jag ju antagligen vara så slut att jag inte orkar. Men jag måste ta tag i det nu ju, fattar inte varför jag är så flat. För mycket att tänka på. Och imorgon innan så är det ju julshowen, får se hur det går för våran klass, haha! Har ju inte övat nåt och vet ingenting men tror Harald ska fixa det idag, jag har med filmen iaf. Vi får se, helt enkelt. Efter det nångång ska Sara & jag till Eksjö, och sen händer det. Usch. När det är över så blir det Tranås direkt för förfest hos Mimmi med SMNV & NV, undrar hur det kommer gå med så mycket folk i den lilla lägenheten! Haha :D men hoppas på det bästa, och att man är på toppenhumör då. Får som sagt se. Vid åtta sen är det ju julmiddagen på Statt med resten av treorna, eller ja typ alla, och så dans såklart. Hoppas det blir en bra kväll, hoppas hoppas! Ska inte ens börja tänka på nästa vecka än, blir alldeles för nervös. Hade körlektion igår, en dubbel, och gick igenom saker som definitivt kommer komma på uppkörningen. Inte bra att det är snö nu, man ser ju inte linjerna! Men, får väl använda det till min fördel, på något sätt. Tror Nathalie är lika nervös som jag....usch.


leloveimage

just another night in aneby

Luciafesten var faktiskt ganska lyckad, vi satt hemma hos mig några timmar först, pratade, kollade på gamla cabaréfilmer, skrattade, sjöng och härjade. När klockan närmade sig 4 åkte vi iväg till Tranås. Blev lussande för Daniel iaf, hittade inte Pågens hus..efter det var vi trötta och hungriga, så åkte iväg till Donken. Perfekt timing gjorde att vi kom precis när de öppnade, skillat! Pannkakor till frukost är faktiskt gott. Vi var typ först i skolan, skumt. Fikade med några yngre klasser, kollade på världens tråkigaste luciatåg ever (somnade nog till en stund) och sen var det ringdansen. Kära nån, vilken dans. Var helt svettig när vi var klara! Men sjukt värt, härligt att bara springa runt tillsammans med massa andra treor och skriksjunga "vem vill gå i ettan nu, INGEEN, INGEEEEN". Älskar't. För vem vill gå i ettan nu? Ingen. Vem vill gå i tvåan nu? Ingen. Vem vill gå i trean nu? ALLA. Detta ska ju vara den bästa tiden i våra liv så hoppas verkligen det kommer igång snart. På torsdag är det julmiddagen på Statt med nästan alla treor, ska bli roooligt. Samma dag som uppskrivningen, nervöööös. Borde plugga nu men, som sagt, ingen ork.

Jobbade idag, förresten. Ganska kul, pratade mest med Albin & Edwin. Ska jobba imorgon också, lite. Yeah cash. Igår så sov jag bort hela kvällen, så borde väl hitta på något ikväll. Fast, varför? Orkar nog inte träffa massa folk.


jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder nånstans

Redan torsdag. Igårkväll var det underbart, jag & 6 bra personer; Pernilla, Sara, Amelia, Amanda, Erik & så den viktigaste. Lasse. Har inte lyssnat på hans musik på väldigt länge nu, sen i somras kanske, men igår så kom jag ihåg varför jag lyssnade så mycket innan. Han måste nog vara en av Sveriges bästa live-artister.

Ikväll ska klassen vara vakna hela natten, och lussa för lärarna. Vi ska vara här så har egentligen sjukt mycket att förbereda men ändå ligger jag här. Ska in och duscha nu precis, sen käka och kolla på Molly när de sjunger med Lucian i kyrkan. De andra kommer nog hit runt 11-12 så jag får ju lite tid när jag kommer hem. Vi får se hur denna kvällen blir.

two is the magic number

Två veckor kvar. Knappt två skolveckor. Sen är det jullov. Så himla skönt, och tråkigt. Men först, allt som händer de sista veckorna. På torsdagkväll - SMNV hos Mimmi, sen härja. Fredag - luciafirande. Nästa torsdag - julshow & julmiddag. Nästa fredag - avslutning! Både längtar och inte längtar, men ska helt enkelt försöka ha så kul jag bara kan nu. Synd bara att vi har ganska mycket att plugga, men försöker ta tag i det också. På söndag ska vi julhandla med familjen, ser verkligen fram emot det. Nu; ingenting.

stockholm

Jaha, nu blir det tydligen Stockholm imorgon. Har velat fram och tillbaka hela dagen, men nu är det bestämt. Konstig dag idag. Käkade på Golden OCH fikade på Gotteriet, varken bra för figuren eller plånboken...usch. Nu är jag i Tranås igen, ska sova hos Saras pojkvän inatt, sen upp tidigt. Får väl se hur morgondagen blir.

long time no see

Bra helg, faktiskt. Plugg/chillkväll med Becka där det mest var oseriöst, lördag i Tranås med bra människor, och söndag firades första advent hela dagen. Jag har höga förhoppningar på att helgen som kommer faktiskt kan bli lite bättre t.om. men det återstår att se. Igår var en grymt bra pluggdag, blev klar med både religion och historiaarbetena! Oerhört skönt, nu återstår bara svenskaprov och historiaredovisning denna veckan..haha! Sara fick ett ryck att hon ville gå på SACO, som är på torsdag i Stockholm, och nu har jag också blivit sugen. Ska försöka ragga platser imorgon i skolan, skulle inte vara fel att komma bort en dag och samtidigt få veta massa om utbildningar i hela Sverige. Fredag blir det stan & New Moon med Jennifer, Andreas & Oskar, ska bli så himla kul! Har sett fram emot detta sjukt länge och snart händer det liksom, haha. Ska shoppa och käka innan med, mys! Lördag blir det klassfest hos Mimmi, ska också bli sjukt nais! Utgång på det? Vi får se. Nu ska jag nog vila lite, blev sjukt trött bara sådär.

RSS 2.0