leaving on a mayday

Jag har redan varit vaken i en hel timme, ganska sjukt. Det är liksom lördagmorgon! Har hunnit duscha, sminka mig, föna håret, klä mig och nu  ska jag käka frulle. Snart drar vi till Stockholm för båtmässan, haha! Sen laddar jag för seriös shopping! Hihi, kommer bli en superdag. Igår var det sjukt, jag åt fyra, jag repeterar: FYRA våfflor. Gör aldrig det, hade så sjukt ont i magen sen! Hahah, så låg mest på soffan hela kvällen, fast det gjorde vi alla. Vääääldigt seg kväll, fast somnade ändå riktigt sent. Bajsdåligt. Ni får ha en bra dag, hihi, puss.

i did everything you told me to

Jaha, fredag igen! Äntligen typ, efter världens sämsta vecka ever. Skönt att skolan är över för denna gången och en skön helg väntar! Ikväll blir det softa hos Nasha med våfflor och skönt folk. Kan inte bli en bättre fredagskväll verkligen :D Imorgon ska jag upp tiiiidigt, klockan sju till-och-med, grymt tidigt! Ska till Stockholm med Bec + hennes familj. Ska bli mys :) Vi ska åka till nån båtmässa och glida runt bland massa schteeeekbåtar hela dagen, och så shoppa såklart med. Som sagt - superhelg väntar. Avslutas sen med film med kef guz, mys på't. Nu måste jag bli av med min svinigt jobbiga hicka, puss på er. 

from the inside out

Den här veckan har det seriöst varit något fel på. En riktig deppvecka för väldigt många, när liksom allt är jobbigt. Skolan har varit jobbig, tiden har gått sakta, folk har varit lustiga, och andra problem har som vanligt kommit och förstört lite. Trots försök att se saker från den ljusa sidan har veckan kort och gott blivit skitdålig

När allt är såhär, riktigt dåligt, då är det så svårt att se de bra sakerna i livet. Saker som vänner, familj och roliga saker som ska hända. Man ser bara det dåliga. Hur gör man för att vända på detta? En klasskompis, som på något sätt alltid lyckas vara glad och se det positiva i allt, sa idag att vi Anebybor är väldigt deppiga. Att vi skulle göra som hon, vända på allt negativt så att det blir positivt. Bara någon timme senare sa en annan kompis att livet blir vad man gör det till. Detta har jag verkligen tänkt på idag (när jag inte sovit, haha), och självklart har de rätt. Det är ju så sjukt jobbigt att vara deppig, och bara se det negativa. Samtidigt förstår jag inte folk som alltid kan vara glada. Jag behöver vara deppig för att kunna vara glad. Allting är inte alltid en dans på rosor, och om man får gråta ut ibland och bara må riktigt dåligt blir det oftast bättre sen. 

Alla människor fungerar olika, och vissa kanske mår bra av att försöka vara positiva och glada. Bra för dem. Jag är inte en av dem, tyvärr. Önskar ofta att jag vore det, men jag är nog mer en person som mår bra om jag får gråta ut, gnälla lite och må dåligt. Sen blir livet så mycket bättre - fram till nästa depperiod såklart. Vad är du för en slags person?

you've worn me down

Jaha, ny design som ni ser. Har verkligen glömt bort ALLT kändes det som, har suttit o pillat med dethär ett bra tag nu och är fortfarande inte nöjd. Men nu får det se ut såhär ettpar dagar, så får vi se hur det känns. 

Var tvungen att åka hem från skolan idag på grund av att jag mådde så sjukt. Huvudvärk, ont i magen, trött, illamående. Allt verkligen bara kom, och jag kunde inte vara kvar. Sov några timmar sen när jag kom hem, och efter det blev det lite bättre. Ska nog ändå gå imorgon, annars lär ju PÅG bli galen. Bara två lektioner iofs, men med världens längsta hål mellan sig. Usch. Får helt enkelt se hur jag mår när jag vaknar imorgon. Nu ligger jag och lyssnar på Rachael Yamagata - grym artist! Behöver jag ens säga att jag älskar videon?



when the worrying starts to hurt

Har kommit hem nu från kef guz (aka jen) efter att ha kollat på Grey's. Bra program detdära tycker vi. God morotskaka åt vi också! Nu sitter jag här och funderar på om jag ska sova eller inte. Fördelarna väger nog över skulle jag tro.. Så godnatt, puss o kram o skumbananer åt folket. 


partypics

Blev typ noll bilder sen när allt folk kom, så här är lite från middan innan. Notera den otroligt snygga tårtan vi bakade, hihi.

      



'cause you had a bad day

Jag vet att ni troligtvis tröttnat på att läsa om hur kassa mina tisdagar är, synd om er. Idag är typ den kassaste av kassa! Sjukt jobbigt hela dagen med allt; gå upp, skolan, maten. Uschusch. Och nu väntar massor av plugg inför kemiprov + italienskaglosor tills imorgon. Jag jublar inte direkt. Ikväll kommer bilder från i lördags, äntligen. Orkar ni inte vänta finns ju alltid fejjan.

heath ledgers oscar

Jag var inte en av dem som kollade på Oscar-galan igår, men jag hörde och läste om den idag. Det bästa jag läste var utan tvekan att Heath Ledger fick en Oscar för Bästa manliga biroll (Actor in a Supporting Role). Helt sjukt bra! Det är ju nu ungefär ett år sedan han dog, och hade han levt tror jag verkligen att han uppskattat det. Nu går priset till hans familj istället, och det är verkligen grymt. Han fick en Oscar liksom! Så grattis Heath, where-ever you are.


http://i188.photobucket.com/albums/z220/MANNY2466/heath_ledger_01.jpg

we sing, we dance

Ja, jag lever. Kameran glömdes hos Maja, så bilder kommr här imorgon. Beskrivning av festen med, för nu ska jag sova. 

soft mannen

En timmes lektion idag - ganska soft! På kvällen så blev det pizzaflöt på Torino, och sen hem till Natha för film. Madagaskar 2, skön film för er som inte sett den :) Alla var ganska sega så vi liksom bara satt där i den sköna soffan och njöt i några timmar också. Mysigt! Nu är jag iaf hemma, och mina händer är orangea! Alltså jag skojar inte, det är totalt hemskt! Ska gnugga som en galning imorgon, kan verkligen inte visa den för folk. Resten av kroppen blev ganska bra faktiskt, känns bra att ha lite färg när man ska dra på sig en klänning utan ärmar. Nu blir det ostbågar och Eclipse för min del, sen sova. Puss pårej

friday the 13th

Alltså, usch! Skräckfilmer är verkligen inte min grej kom jag på igår. Satt på helspänn hela tiden och ville bara skrika! Hahah, tack o lov gjorde jag inte det, hade varit ganska pinsamt i en biosalong full med folk. De andra tyckte den var bra, men jag vet inte riktigt än. Den var nog ganska bra, men sjukt äcklig! Haha efteråt var vi (läs jag) tvungna att lugna ner oss lite så vi tog en McDonken.

http://media.movieweb.com/news/06.2008/jasonVorheesFridaythe13thRemake.jpg

Idag har jag sovit typ sjukt länge, och ska snart iväg till skolan. En lektion - veckans bästa - och sen sluta. Då blir det nog lite stan, och sen hem. Ikväll får vi se vad som händer, men det lutar åt filmkväll med tjejerna. Vi får helt enkelt se hur det bliiiiir :) Hare fint ni.

thursday, i don't care about you

Sovmorgon är helt underbart måste jag säga! Blev bara tre lektioner idag, sen hem direkt och nu ska vi snart iväg på bio. Fredag den trettonde tror jag det blir, för killarna fick välja film, haha! Hoppas bara den inte är föör läskig, vill inte drömma mardrömmar ju :) Imorgon är det fredag, äntligen! Det taggar vi, men efter fredag kommer lördagen och det taggar vi ännu meraaaaa, det blir fest för fulla muggar! Puss på det, hihi.

nothing right

Idag blir det ett riktigt klagoinlägg, så för er som inte orkar - sluta läs nu. Har haft en såndär genomrutten dag idag verkligen. Mest småsaker, som vanligt, men liksom, hur kan en dag bli bra om den börjar med att man vaknar innan klockan ringer? Att man sen är skitful i håret gör det ju inte alls bättre! Snön gör att jag halkar och jag hatar mina skor, min jacka är inte tillräckligt varm och jag har tappat bort min mössa. Lektionerna är tråkiga, skolan för kall och maten är inte god. Ingenting är bra idag! När jag väl kom hem så är både mamma och pappa sjuka, och jag känner mig febrig, trött och hängig. Vi har ingen god mat hemma heller. Ikväll händer absolut ingenting, vilket suger. Är rastlös och vill bara ut ur huset. Blä på denna dagen. 

the roles we play

Vi vet alla hur måndagar är. Tyvärr vet vi alla också hur en måndag efter ett lov är. Så var inte min dag, faktiskt. Skoldagen var inte sugig, utan blev faktiskt helt okej bra. Efter skolan följde jag med Beck hem, det var mys. Vi käkade och gick en lång promenad, ruggigt kallt! Var tvungna att värma oss hos Jen en stund innan promenaden fortsatte, fast med Jen istället. Blev en riktigt lång och härlig en, precis vad som behövdes! Sjukt glad att jag har dig Jennifer! När jag kom hem väntade ett rykande hett bad på mig, och nu ligger jag här. Nybadad, trött och glad. Det blev en bra måndag, dethär. 

i'm losing myself in you

Alla hjärtans dag är här, om någon nu missat det! Har tyvärr blivit alldeles för mycket socker och sånt idag i form av godis, semlor och annat gott, och mer lär det bli ikväll! Haha, blir mys med tjejerna hos Beck, vi taggar fest nästa helg istället :) De förlorade Österrikarna har också kommit tillbaka, så ska bli kul att träffa dem en sväng :D Hoppas ni har haft en bra dag so far, och att det blir en ännu bättre kväll. Puss


on my mind

Scrubs, utspridda LP-skivor och Spotify beskriver vad jag gör nu ganska bra. Försöker hålla mig vaken till runt klockan tre-fyra, då bussen med alla människor från Trysil beräknas vara hemma. Får se hur det går, haha! Sitter också och drömmer mig bort lite, för de gamla LP-skivorna ska nämligen snart upp på min vägg är det tänkt :D Endel är riktigt snygga måste jag säga, haha. Det ska också in en ny hylla istället för TV:n eller skrivbordet, skönt att få undan lite grejer. Nu är det nog hög tid att halvsova en timme, så jag orkar gå ner o möta syster. Go'natt.





the curious case of benjamin buttons

Igår var det stan med mamma, blev en hel del inköp trots att jag bestämt mig för att inte köpa något, haha! Som vanligt, med andra ord. Det som fick följa med mig hem var; supermysig stickad tröja, blåvitrandig tröja, väst, söt klocka, plånbok och fyra filmer. Några kronor fattigare, lite shoppingglädje rikare. Grymt nöjd med den stickade tröjan, den ska jag leva i nu ett tag framåt, haha! Efter shopping så blev det macka på Johan's och sen bio. Benjamin Buttons blev det, riktigt bra film! Fast den var så lång som tre timmar, hann den inte bli tråkig en enda gång. Om ni inte redan gjort det - se den! 



Idag är det fredag den trettonde, men det har inte märkts det minsta. Har mest legat och kollat på film idag, inte riktigt orkat göra något. Imorgon däremot blir det fest! Får hoppas att det blir kul, vi ska inte deppa vi singlar nu, utan helt enkelt bara umgås med härliga vänner istället. Det kommer bli super.

every step of the way

Ikväll blev ingenting som det var tänkt men det var ganska skönt med en hemmakväll :) gick ut en låååång sväng med Ida också, tack för att du lyssnade :D sen blev det lite tv, och nyss ringde Becka. Kul för det mesta, men deprimerande nu i slutet. Vi har väldigt olika syn på saker och ting, haha :P Hoppas att det är hon som har rätt, och inte jag. Nu ska jag försöka sova, godnatt.

wishing you were somehow here

spinnin' outta control

Hmm, onsdag och halva lovet har gått... Känns inte som att man hunnit med sådär jättemycket, och samtidigt känns det som om jag upplevt så mycket nytt. Hm, lustig känsla. Idag blir det iaf bio med lillebror, Bolt. Ska bli mys att göra nåt bara vi två. Ikväll hoppas jag på att det blir film eller något, kanske en tur till Tranås? Vem vet, vem vet?

Sprang på Amelie & Malin igår när jag var ute & gick, och vi bestämde oss för att fira alla hjärtans dag med varandra på det bästa sättet man kan tänka sig - på fest :D så nu har jag redan börjat tagga för det, haha! Ska bli grymt kul, var ett bra tag sen jag festade med dem! Nu ska jag lägga mig en sväng, har vart uppe sen åtta så är redan lite trött. Att halvsova och dagdrömma om underbara saker är ju ingenting man säger nej till direkt ;) och om ni inte lyssnat på låten i det tidigare inlägget, gör det nu!

boy, you got me



oh boy

oh boy

Kom precis hem från två dagar och två nätter på Ralle, haha! Väldigt sköna dagar faktiskt, jag & Beck har varit ledare för ett sportlovsläger för barn från 9 till 13 år, både söta & jobbiga med andra ord ;) Men de skötte sig helt okej, förutom toalettpappret, hmmmm.. Haha, fanns också massa folk från andra ställen och såklart var livskraftarna där, eller iaf ett par stycken av dem. Anton & Markus (som rakade av sitt låååånga fina hår, fast för en bra sak haha) är tyvärr de enda jag kommer ihåg namnen på, men alla var sköna :) Skönt att vara hemma nu, fast skulle inte tackat nej till några dagar till där. Aja, mycket känslor!

Nu blir det duuuuuusch, film och sova tror jag, mycket sömn har vi inte fått dehär två nätterna. Men som sagt; värt det. Imorgon blir det antingen Tranås eller bio med lillebror, har lovat det men vet inte om jag hinner. Veckan är inte sådär jätteplanerad och det är skönt. Öppet för lite vad som helst med andra ord.

you got to pump it up

Förrgår var det fredag; skolans sista dag innan lovet! Riktigt skönt när man gjort sista provet (historia, gick bra!) och haft sista sega webdesignlektionen.. Missade bussen också klantig som jag är, men fick istället spendera några timmar på stan med Becka & Jen, och det är ju aldrig fel :) Fredag var också dagen då massa folk åkte till Österrike, kommer sakna dem nu i veckan! Imorgon åker ännu en busslast med folk upp till Trysil i Norge, man undrar om det ens finns folk kvar i Aneby! Fast som tur är har jag ju Becka, Amanda & Maja som kan underhålla under veckan!

Iallafall, på kvällen sen så var det först vi fyra tjejer som var hos Maja, fixade oss och höll på. Sen åkte vi vidare till Salo och efter det vidare till Statt, haha! Faktiskt roligare än jag hade trott, trots att stället vimlade av ettor, haha ;) Kul kväll! Igår var det lördag och planen var Tranås på kvällen.. Hahah, det tog lite tid men vi tog oss dit och tillbringade kvällen hos Amelia med en dålig Paris Hilton-film! Hahah, här bjuder jag på lite bilder från i fredags.

IMGP0948.JPG

IMGP0854.JPG

we'll never see the light

Onsdag, och här sitter jag. Feber, tror jag. Fryser som ett as gör jag iallafall. Lyssnar på underbara Coldplay på youtube, eftersom pappas iTunes inte funkar som det ska.. Jag sitter vid pappas dator, håller på och fixar med mina CV som jag ska gå ut med idag. Enda, eller iallafall största problemet, är att vi endast har 5 papper kvar, och jag behöver betydligt mer än så. Också kuvert är det brist på. Får nog bli en tripp till Kontor & Papper senare, men de öppnar nog inte förrän 10 har jag för mig. Blir nog kommunen i samma veva och hämta papper om sommarjobb där. Detta kommer antagligen bli en lång dag..

Kan också berätta för er alla att imorgon har jag två lektioner, och på fredag med. Så himla soft! Ett av passen på fredag är iofs ett prov, men det känns som jag kan det. Historia är ju lätt det roligaste ämnet just nu! På tal om det så ska jag nog plugga lite idag också. Får se hur jag ska hinna allt, hade ju tänkt kurera mig med film också, det är ett måste! Morden i Midsumer var längesen jag såg nu, får nog bli det asså. Usch, jag fryser ihjäl, ska nog ta en varmdusch. Puss på er.



Detta är fotot som ska bli mitt ID-kort, hahaha, snyggaste ever tycker jag personligen.

whisper me sweet nothings

Efter dagens tråkiga, sega skola så hängde Becka & Albin med hem till mig på fika, haha. Blev inte mycket fikat, satt mest och kollade efter våran nya passion - husbilar! Lätt att jag kommer drömma om våran sommar inatt! Vi åkte en sväng till Albin & en till Natha, och nu sitter jag här. Har massor att plugga som jag verkligen inte orkar, tar nog en lång sväng med W och duschar istället. Blir plugg imorgon på bussen...

meschbuschen ska bli vår!

ångest-söndag

Söndagar är långt ifrån mina favoritdagar, och denna kommer antagligen inte att bli ett undantag. Måste städa KS, fixa toaletten och mitt rum, skriva ut mina CV, bestämma vilka ställen jag ska söka sommarjobb på och om jag orkar kanske göra nåt ikväll. Vi får se. Det jobbigaste kommer definitivt bli att bestämma ställen jag vill söka sommarjobb på. Här i denna lilla byn finns inte direkt mycket att jobba med om man är under arton.. Förra året lämnade jag ut hur många CV som helst, och ändå fick jag ett riktigt dåligt jobb. Jag behöver verkligen tjäna dehär pengarna, eftersom studiebidraget utgår på sommaren, och jag kan ju inte direkt sitta hemma hela sommaren pga pengabrist! Finns så mycket som ska hinnas med ju :) Denna sommaren ska bli bra, det är helt enkelt så!

RSS 2.0