life in technicolor II

Vad kan jag säga, gårdagen var underbar! Började iofs inte jättebra, upp klockan 5 för att åka upp till Stockholm. Shoppade lite där med Natha & Michan, inte braa för min ekonomi! Vid 1 började vi köa, och där satt vi/stod vi sen. En lååång stund. Lite kaos i kön, folk började ställa sig o trängas när det inte ens hände nåt! Halv 6 var det insläpp, sen ännu mer väntan därinne. Köpte 2 t-shirtar, nais! Dyrt, men snygga var de. Sen fick folk ryck igen och halv 7 stod alla och trängdes, trots att förbandet skulle komma halv åtta...så vi stod av nån timme där, trängdes med massa främlingar. Kvart i 8 ungefär kom White Lies på, bra förband! Men alla var ju så förväntansfulla att man inte riktigt gav sin uppmärksamhet till dem. När de slutade var stämningen hög, och folk var verkligen taggade. Man kände nåt i luften, och efter mycketmycket väntan så hände det äntligen. Coldplay kom ut på scenen. Jag blev lite döv av alla skrik, men ett av dem var ju mitt eget så..första låtarna kom publiken verkligen igång, och vi hoppade, skrek och sjöng med så högt vi bara kunde! Det var känslan av total, ren lycka. Stämningen var riktigt hög första timmen, lugnade sig lite med 42, och sen var det bara härligt. Sjukt trångt, massa tramp på fötter, armbågar i sidan och sånt, men ändå. Värt. Värt varenda svettdroppe, varenda öre. Varenda minuts sittande på den hårda asfalten.

Man ville inte att det skulle ta slut. Aldrig, jag ville bara stå där jämt och lyssna på Chris Martins ljuva stämma, bandets grymma låtar och publikens falska medsjungande. Helt underbart! På Lovers In Japan körde de ut miljontals små pappersfjärilar i olika färger överallt i luften, de omgav hela scenen och var över oss längst fram. Fångade såklart ett par stycken, haha. En av de bästa stunderna under konserten var när bandet kom fram till "lilla" scenen, precis framför oss. Vi var typ 1 meter från stängslet, och MAX 5 meter från dem. STÖRT! De stod där och spelade några av låtarna, underbart! Fick några bra bilder på dem också. När konserten, efter The Scientist, Life In Technicolor II och The Escapist, var slut, var man i en lycklig rosa dimma. Hela vägen hem (dock sov jag lite..) och när jag kom hem. Och imorse. Hela dagen, och lite fortfarande. Känns helt overkligt att vi var där, så nära.

viva la vida

Jaha, så nu har skolan varit igång i två dagar. Första dagen var det bara samling i aulan, och sen projektarbetes-snack hela dagen :) Efter skolan var vi ute och tog lite kort, var ute och gick jättemycket och sen kom lite folk och fikade på kvällen. Blev lite sent, så imorse var jag svintrött. Hade bara tre lektioner, först fysik som verkar assvårt. Sen skulle vi ha idrott, men det blev bara teori tyvärr...sist textilslöjd på Junkis med massa tjejer och Harald ;) det var nais! Nu är det fredagkväll, och imorgon är det COLDPLAY i Stockholm! Helt sjuuuukt, är så himla taggad! Beställde ju biljetterna för så länge sen att man inte riktigt tänkt på att man har dem, och nu helt plötsligt ska vi snart se dem. Blir upp tidigt, vid halv 6, och sen köa hela dagen..har ståplatser så vill ju komma långt fram. Nu ska jag nog dra en film, får se om det kanske kommer förbi lite folk.


sista dagen

Idag är sista dagen på sommarlovet. Sjukt. Fast personligen tycker jag det ska bli skönt att börja igen, få lite rutin. Har haft en svinbra dag, jättemysigt! Nu sitter jag här med Martin, Oskar, Jennifer & Andreas, har käkat kvällsmat och nu sitter vi och myser. Hoppas imorgon blir lika bra :)

hos natha

Sitter här hos Natha nu medan hon & Michan städar, haha. De tävlar typ om vem som är duktigast, vi får se vem som vinner! Planerar Stockholm lite också, det är ju faktiskt nu på lördag som Coldplay spelar, o vi ska kolla på dem :D Laddar med deras musik nu, haha. Blir inte en hel helg som det var tänkt från början, utan vi åker upp tidigt lördag morgon och köar, och åker hem direkt efter konserten.. MEN vi ska se dem, sviiiinkul! 




painter


Idag har jag & syster målat trädgårdsgungan, färg överallt! Tacka vet jag lacknafta.. Gårdagskvällen var nais, tack Maja & Linda :)

parteeeey


Nu drar jag o Beck till Tranås, cya!

whatyoulookinat


4thandbleekeragency.blogspot.com

flytt! :)

Idag ska jag flytta ut i boden! Äntligen, efter typ flera års renoveringar, är den klar! Vita väggar och grått golv är det, jättefräscht! Har redan tagit ut skinnsoffan, och sängen ska ut ikväll. Sen TVn och lite småsaker, och så ska vi fixa detaljerna imorgon. Ska nog åka till Jönköping & köpa lite grejer som kan behövas :) Jättekul!

Har inte hänt så mycket senaste veckan, Becka kom hem igår äntligen! Haha, och så har vi varit lite i Nathas stuga i Sommen, mysigt! Lite film också, såklart. & så hade vi en mysig kväll hos Natha i fredags med singstar, haha. Nu i helgen blir det inte Way Out West som planerat, ska spara pengarna till Coldplay-helgen. Jag & Natha ska på konserten, och Becka ska med upp :) Vi åker fredagen och är där hela helgen i Nathas pappas lägenhet. Blir nog mycket stan, konserten såklart och annat mysigt.

laughin' with

Söndagen slutade med att Jennifer kom, och vi gick på bio. Public Enemies. OH vad Johnny Depp är snygg. Stört. Sen har det inte hänt så mycket, har mest varit hemma & glott Vänner, har blivit några kvällar i Nathas bod med.. Igår var vi en snabbis i Tranås och träffade några klasskompisar på en snabb fika, och ikväll blir det Tranås igen. Denna gången blir det Golden Thai & bowling med några andra kompisar från klassen, ska bli trevligt. Har typ inte träffat dem på hela sommaren!

Bra låt.

take-away

Åkte med tåget in vid tjugo över två till Jönköping, me and näsha. Skaffade värdekort, så kom hit asbilligt! Gick på stan världens snabbaste, sen lägenheten. Gjorde aaaaasstarkt kaffe, inte gott alls. Sen gick vi ut igen för att hitta nåt att käka, blev take-away från Hot Asia, svingo mat! Hyrde film på VIP, Surf School, ingen aning om den är bra, men alltid nåt att kolla på. Nu har vi käkat maten och ska nog dra på filmen tror jag. Eller, natha ska duscha först. Sen blir det B&J's med, för det får man unna sig ibland. Vi har planerat morgondagen med, powerwalk på vätterstranden, frukost, schteeek, shopping & sen ska jag kanske iväg med familjen, men får se. Annars blir det nog kvar här, och bio på kvällen. NAIS. 




kul med photoboot! 

flightless bird

Så sjukt surt, för nån vecka sen kraschade våran hårddisk. Där fanns allt, ALLT jag någonsin gjort på en dator. Alla bilder jag någonsin tagit. Alla dokument jag någonsin skrivit. ALLT. Usch, blir så himla ledsen. Pappa har lyckats rädda hyffsat många bilder, vilket är jättebra, men kan inte riktigt komma över de bilderna som inte gick att rädda. USCH, att såndär skit ska hända oss. Nu ska jag iaf köpa en hårddisk, och förhoppningsvis en ny dator som inte förstör hårddiskar! Sen får vi väl bli mycket mer noga med back-up..

En bild som hittades - Jen på Senorenlägret! Haha!

Säg har ni erat glada barnasinne kvar..?

Igår var det tjejmiddag hos Ida, jättemysigt! Det var Ida, jag, Natha, Sara x2 & Bellis, och Becka kom efter en stund, vi käkade tacos, försökte spela gitarr, hängde på balkongen, käkade massa godis och chokladpudding och kollade på cabarén från i 8an, underbart. Blev ganska sent, tog sällskap med Becka en bit, och vi stod & pratade skitlänge, så var väl hemma runt..halv 4 kanske? Lagom trött idag, och nu kanske vi ska till Jönköping för bio och mys i Attes lägenhet ikväll, inte fel det inte :)

RSS 2.0