all we've got is questions, we'll never know

Asså, vilken riktig assvecka! (uttala ass som Jennifer alltid gör, detdär engelska). Sjukt mycket i skolan, och till råga på allt går jag och sjukar ner mig! Har försökt  ignorera det idag och det har gått ganska bra, alvedon är underbart. Ska försöka hålla mig frisk tills helgen åtminstone. Vill ju helst vara frisk lördag med, men skolan är faktiskt viktigare än fest. Faktiskt. Blev faktiskt en ganska bra skoldag after all, Toleransredovisningen kunde gått bättre, men skitsamma nu. Matte ska vi inte tala om, men inställd svenska var inte helt fel! Sista lektionen var fysik, vi fikade med julmust, pepparkakor & clementiner - mys. Efter skolan var det volleybollturnering där vi ägde NV, wiiiii, så gött! Sen hem, somnade....och gick till Andreas dirr på kvällsmat. Också mys. Sist nu Grey's hos Jen, konstigt avsnitt. Ska försöka sova mig lite friskare nu, natti.

playa del inglés


Syskonen, ute vid Faro de Maspalomas.

Middag nån kväll.

Ute vid Faro igen, solnedgången och sånt.

Stora poolen.

Schteek.

Där är lite bilder från resan, haha, men vi tog inte så mycket kort.

you don't know me at all

Igår blev det lite impulsivt fest i Tranås...haha! Åkte in halv 8 nångång, var hos Stina en sväng med massa folk och sen åkte vi till Ekliden. Där var det folk kan jag säga! Var där större delen av kvällen, det blev en sväng ner på stan, men eftersom det var så dött på Babar & Strandbaren åkte vi tillbaka. Kvällen slutade ute i min bod med Sara & Andreas & en film som vi somnade till, eller inte Andreas :D Ikväll är det Tranås som gäller igen, naaais. Klassfest tror jag det blir, och förhoppningsvis också Nathas första utgång. Vi får se, helt enkelt.

you coward

Vilken fredag! Åkte in i onödan tidigt, det var teorikurs på trafikskolan så hann inte sitta där och göra faser som planerat. Sen var det oseriös fysik, haha, alltid lika roligt. Simning på gympan, lite ont i armen efter sprutan igår...men det funkade. Innan sista lektionen härjade vi runt i Saras bil, så sjukt kul! Också lika roligt på syslöjden, NV och SMNV mot varandra haha! Mimmi sydde en julstrumpa vi ska pynta våra skåp med & Sara sydde en studentmössa till Mimmi hahahah! & en till mössa, effektiv tjej. Imorgon blir det klassfest med dem med, haha, kommer nog bli galet. Ikväll är det bara lugnt, känner mig lite låg. Nu - städa!

so tired of waiting

Dagens humör: har varit både på topp pch botten.
Dagens borde: ta tag i pluggande! historia, matte, fysik, körkort...listan är lång!
Dagens frisyr: vanligt lockigt ruffs, såklart.
Dagens klädsel: innan vit virkad tröja och tights, nu har tröjan ersatts av en stor t-shirt. bekvämlighet.
Dagens planer: var att gå i skola, ha körlektion, spela volleyboll, ta spruta, plugga. har gått bra tills sista punkten kom...now im stuck.
Dagens materiella vill ha: en klocka från knokk. & nya tighst.
Dagens längtan: tills när jag äntligen är klar med allt pluggande och kan slappna av. kan vara när som helst, men inte nu.
Dagens fundering: feg?
Dagens beroende: musik. alltid.
Dagens tråkigaste: att körlektionen gick skit. och att jag har huvudvärk.
Dagens person: philip, för att han orkar lyssna när jag gnäller.
Dagens roliga: träffa alla igen efter att ha varit borta!
Dagens låt: låten Red med Sara Bareilles. Fanns tyvärr inte på Spotify, men bra är den.

en españa!

Jaha, nu är vi här. Ganska konstigt. Gran Canaria liksom. Kom fram runt 8-9-tiden igårkväll, åkte buss från flyget till hotellet och checkade in. Det är ganska fint här, vi har vår egen bungalow! Haha, fast minus är att den ligger "långt" från poolen. Poolen förresten, den är kall! Iaf kallare än luften, vilket inte är så skönt haha, men bra att svalka sig i efter att ha solat. Hihii, innan käkade vi på en restaurang vid havet, det var mysigt. Nu har jag & Molly spelat airhockey och suttit lite här, snart blir det väl antagligen att lägga sig, vi är helt slut..hm, vet inte varför. Saknar verkligen inte kylan hemma nu när jag sitter i bara klänning och inte fryser ett dugg, haha. Sitter också och tänker på hemma lite, ingen direkt hemlängtan än, men önskar att vissa personer var här!!

chaos

Just nu är det precis vad mitt rum är. Kaos. Saker överallt, och så jag mitt i. Har ingen aning om vart jag ska börja..och imorgon åker vi! Shit, bråttom bråttom. Finns så mycket jag ska hinna med..får ta och jalla lite. Fast ska nog sova på saken...

and then left the ground to circle the earth

Ny skolvecka nu, men bara en dag kvar för mig! På onsdag bär det av till Kanarieöarna med familjen, ska bli kul faktiskt. Skönt att få lite sol och värme nu när det är så kallt. Kommer ju tyvärr missa massa i skolan & så, men det är väl sånt man får ta. Har packat större delen av dagen, var ju såklart i skolan först men det var inte så kul idag, haha. Försov mig imorse, så kände mig sjukt skabbig hela dagen. Nu ska jag ner & sola, sen blir det nog endel läxor...

our endless numbered days

Fattar ingenting. Har sovit typ...hela eftermiddagen. Från och till, väldigt skönt måste jag säga. Inte så produktivt, men skönt. Låter omöjligt att jag fortfarande kan vara trött, men så är det. Imorgon är det matteprov, är ett mirakel ifall det går bra. Har så mycket annat i huvudet så jag kan knappt koncentrera mig! Usch. Jaja, nu blir det spellistan, sen försöka sova igen.

DAGENS VILL HA: ett par sköna jeans, och ny stickad tröja.
DAGENS LÅT: the trapeze swinger - iron & wine.
DAGENS PLANER: kanske gå ut & gå, eller försöka sova.
DAGENS BÄSTA: all sömn och drömmarna.
DAGENS SÄMSTA: att jag inte pluggat nån matte. fy.
DAGENS ROLIGASTE: min syster har börjat packa  till gran canaria. redan. helt galen!
DAGENS MISSLYCKANDE: att jag är så feg.
DAGENS KÖP: anton berg mörk choklad. helt underbar! 
DAGENS HUMÖR: depp, för det mesta. nu trött.

please, remember me, as in the dream

Vilken helg. Vilken sjuk helg. Eller - vilken vecka. Jaja, i vilket fall välbehövligt med lite ledig tid för nöjen och vila. Har lyckats vara i Jönköping tre dagar i rad...sista gången var i fredags, och då var det fest! Förfestade hos en kille uppe vid Elmia, det var roligt faktiskt! Sen åkte vi vidare till Centrum, mycket folk & helt okej musik. Kvällen slutade i en buss full med Anebybor, det var nais! Hela lördagen tog jag det lugnt, tills det var dags att tagga igen för Halloweenfest i Tranås! Åkte först in till Maja där det dansades, käkades & skrattades några timmar. Vi var sjukt snygga som Spice Girls måste jag säga..när klockan började bli mycket drog vi oss till Statt & dansade tills fötterna gjorde väldigt ont. Mycket trevlig kväll :D

Söndagen har varit väldigt lugn, det enda vettiga jag har gjort är att städa KS & strykt några plagg...resten av dagen har jag chillat, kollat lite på Vänner, vart ute & gått, hängt med Sara & käkat onyttigheter... Inte bra :D Haha, men imorgon börjar allvaret igen, usch. Första lektionen på schemat måndag morgon är matte. Ser inte fram emot det, men ska bli skönt att få rutiner igen, och snart bli klar med körkortet!

RSS 2.0