fin vecka på öland

Hemma igen, eller, har varit sen i lördags. Grymt bra vecka på Öland, åkte i fredags med Hasse & husvagnen, sen blev det 9 dagar där, i sol och regn. Först var det bara jag & Natha med familj, vi käkade massa god mat och badade och sånt. På lördagen kom Becka med, då sov vi första natten i husvagnen, utan el... Ganska mysigt! På måndagen kom resten av gänget, så då blev det trångt. Resten av veckan flöt på, med grillning varvat med Böda Sand varvat med logdans varvat med myskvällar. Vi har haft det bra. Jennifer kom och hälsade på några dagar med! Trots att det var kul är det skönt att vara hemma nu, har inte gjort mycket vettigt sen jag kom hem. Ska städa husvagnen idag med Becka, och sen jobba kväll. Jobbar hela veckan, sen är jag fri. Underbart. Nästa vecka tror jag det blir Frizon, eller hoppas rättare sagt. Får se, skulle vara nais att se Maia Hirasawa & Loney, Dear. Hmm.. Nu ska jag laga mat till mamma & mig, ha en fin dag.

hp

Har precis vart på Harry Potter & Halvblodsprinsen. Säger som Jennifer: Harry Potter. CHAR. Grymt. Om 5 timmar drar jag till Öland, med Hasse & husvagnen. Cya om 9 dar.

ps. i love you

Hemma igen, Halmstad var great. Sis & jag hade eget rum på Grand, det var naaaaais. Hälsade på bekanta i Haverdal och Falkenberg, shoppade, badade i havet och gick på bio. Sista dagen var vi en sväng på Ullared med, fick med endel småplock hem. Idag har jag mest chillat, umgåtts med Natha endel och vi hämtade husvagnen hos Nalle. I detta nu står den på min tomt, underbart! Såå imorgon blir det fixa med den endel, vi har stora planer. Nu sitter jag & Molly o kollar på PS. I love you, mysig film.
 

gonatt

halmsta'

Jani, vart tog sommarvärmen vägen? Ingen vet. Men det har blivit lite bad och sådant iallafall, och jobb. Har bastat och badat ute i Beckas mysiga stuga två gånger, en gång cyklade vi ut. 1,5 mil är inte dåligt! Har också sovit ganska mycket i Nathas bod, med varierande människor, och kollat på massa filmer. Idag drar jag och la familia till Halmstad, so long.

brutalt varmt

Oj, vad varmt det jämt är nudå. Underbart, javisst, men man är ju inte jättevan att svettas som en gris bara av att sitta still typ. Haha, igår stekte vi vid Assjön några timmar, grymt skönt i vattnet. Vi hade ett såntdär riktigt fint moment med, klassisk musik i bakgrunden, helt lugnt runt hela sjön, solen som sken och vi bara satt där. Tysta. Helt underbart! Sen åkte vi hem, käkade lite och sen lyckades alla somna på diverse platser hemma hos mig haha. Vi bara deckade, liksom, haha! På kvällen kom Natha över, brun från Italien såklart. Snackade massa, skönt att ha henne hemma (och idag åkte hon vidare till Öland, det var den lättnaden det). Oskar kom också en sväng, sen gick vi hem till honom en sväng. Städade och diskade tills klockan var sådär runt 1 på natten, då var jag ganska lagom trött. Somnade som ett barn när jag la mig i sängen.

Imorse blev det jobb till 4, sen ut till Assjön med Oskar & Andreas, typ det skönaste doppet i år. Har nog aldrig velat bada så mycket! Haha, blev itne kvar så länge, utan nu ligger jag här istället. Ska egentligen städa men hettan trycker verkligen och jag pallar inte. Får bli senare. Ännu senare ska vi dra en film, tror jag. Skulle blivit bio men tror inte vi orkar. Får se. Mys att bara umgås, tycker jag. Det är gött med sommar, fastän det inte riktigt känns som sommarlov. Jobbar nu varje dag till torsdag tror jag, sen blir det Halmstad med familjen :)

RSS 2.0