Sunny Day

Igår var kvällen skittråkig, gjorde inte ett piss. Fast idag har det vart desto roligare, åkte ut till Nathalies sommarstuga i Sommen på eftermiddagen, åkte däck (vilket jag för övrigt tycker är asläskigt!) och solade. Jag hade på mig en våtdräkt! Helt otroligt blä. Nathalie och Michan lyckades bränna sig, haha, o lite jag med. Amanda kom efter en stund med, o nu sitter vi här i mitt rum o ska nog åka ut till Beckas stuga en sväng. Blir nog skoj. Puss.

Varma tårar

Usch, vilken värme. Jag tror jag har fått värmeslag. Helt lustig. Fy.

Har varit i Linköping idag med Miriam, Amanda o Nathalie. Köpte inte mycket av värde, men åt värsta asgoda mackan! Subway är lätt nya matstället för min del. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och är hyffsat fräsch och ren. Vet inte om jag ska orka göra något ikväll, men det måste man ju nästan när det är så fint. Usch. Jaja.



Ny design. Vad tycks?

Smakorgasm

Jag är alldeles röd nu. På ryggen, på magen, på smalbenen, på näsan. Känner mig lite smått överhettad, men det hinner nog gå över tills jag gifter mig. Vi fick sluta klockan 20 i 11 idag (!) så klockan 12 stack jag till Nathalie och solade. Hihi, vi käkade också min nya kärlek; jordgubbar doppade i choklad. Det är, i Nathalies ord, "som en smakorgasm". Helt otroligt vilken känsla man fick när man åt det! Provaprovaprova!



Imorgon är sista nationella i Matte A, hade första provet idag. Gick väl..okej. Får uttala mig sen när jag sett resultatet, haha. Men efter att ha suttit och tänkt i två timmar ska vi unna oss en tripp till Linköping för att shoppa! Äntligen kommer den efterlängtade lilla lönen + studiebidraget, så då blir det nog lite nödvändiga saker köpta, som t.ex. ett par ljusa jeans! Ha det bra, sötnosar.

All we can do is keep breathing

kossa

taggtråd

And i'll be dreamin' of you

Jag tror det är vårens fel. Att jag är såhär nuförtiden, lite kramig, lite hoppig och lite glad och lite arg och lite kär och lite mysig och lite trött. Det låter iallafall som en bra förklaring. Är det alltid så? För såhär har jag inte känt mig innan, tror jag. Det är ungefär som att ha fjärilar i magen och samtidigt ha världens skoskav. Bara så att ni vet. Nu ska jag nog sova en sväng, om jag kan. Drömma, ska jag göra mest. Såna där drömmar som jag vill drömma.

He's so beautiful, he's such a beautiful disaster



På tiden att bloggen funkar igen! Har saknat det, ju.. Har hänt lite grejor i mitt liv nu, men allvarliga bitar tar vi i ett annat inlägg. Detta är ett glatt ett. Sol och nästan sommar, blev lite glass i parken på hålet idag. Mmmmmm. Sen när jag kom hem solade jag också. Puss.

Visstja, låten också. Det är låten Beautiful Disaster med Kelly Clarksson. Har du inget vettigt för dig - lyssna och njut.

Sex And The City

Trött som en liten oxe, var iväg i Tranås igår ikväll, tillsammans med Amanda, Nathalie & Rebecka. Vi åkte till Maja. Kvällen blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, men så är det ibland. Helgen har som vanligt gått alldeles för snabbt och bara tanken på att gå upp vid 6 på måndag är helt uttröttande. Fast nu är det ju faktiskt bara 3 veckor kvar i skolan minus nationaldagen! Fram tills dess är det väl bara kämpa på. Har inte alls mycket kvar i skolan, förutom stort nationellt prov i Matte A och nåt prov i Naturkunskap.



Så, Sex And The City. Vad tycker ni om det?

But she's alone

Alltså, veckorna går helt sjukt fort nuförtiden! Bara swisch så har en vecka gått igen. Kort fredag igen, åkte till stan, igen. Typ tredje fredagen i rad, haha. Det var jag, Amanda & Nathalie, vi käkade typ en skitgo macka på Subway, provade bikinisar, eller det var mest Amanda, och sen så åt vi glass också. Nu sitter jag här, ska börja kolla på filmerna jag hyrde, men upptäckte att vi har akut popcornbrist i vårat hus. Baaaaaah! Jaja, ha en bra fredag sötnosar.



Update 23:42 - Jag måste nog erkänna att jag är lite feg av mig. Har glott på ungefär halva Signs på TV nu, och är rädd som en liten hare. Usch. Ska nog glo lite SATC för att få bort tankarna från saker i garderoben. Gonatt.

You be nice to me, then I'll be nice to you

Torsdag, jahajaha. Har inte hunnit vid datorn alls mycket, fullt upp. Lite skönt, lite jobbigt. Först var det fotvård, sen iväg till Oskar för att planera & sen hem till Nathalie för att glo på detdär Eurovisionprogrammet. Trött som ett mindre as just nu, dags att sova.

jag tror jag är kär


Hål i byxan & söta pojkar

Idrottsdag idag uppe på Bredstorp, hihi. Dagen började väl inte sådär jättebra, men sen fick vi spela första matchen i fotboll. Och sen andra. Och sen tredje. Kan ju helt ärligt säga att vi inte vann någon, men sista var vi grymt taggade! Lunch och sedan brännboll. Under tiden spelade de söta pojkarna fotboll och vi tittade. Vi förlorade ganska stort i brännbollen med, så sen var dagen slut. Åkte med söta lilla mamma hem, och sen käkade vi massa pasta, mums. Nu är jag lite sådär löjligt lycklig igen, det händer lite då och då. Jag blir verkligen värsta fjanten! Men det går nog över. Nu ska jag bara ligga här hela långa dagen och läsa, sjunga med i massa sköna låtar och kanske skriva lite här.
på små rosa fluffiga moln,
där hittar du mig

Warwick Avenue



Usch för mensvärk. Tack för Duffy. Godnatt.

Dagens;

Dagens humör: Det har gått upp och ner.
Dagens mående: Ont i kroppen, men annars bra.
Dagens borde: Gå ut och gå.
Dagens frisyr: Flötäckelmittbena.
Dagens klädsel: Mysbyxor, linne & mysiga sjalen.
Dagens planer: Bara ligga här och läsa, sen hoppa in i duschen.
Dagens materiella vill ha: Ett par ljusa jeans och en lägenhet i London, tack.
Dagens längtan: Jag längtar tills imorgon, faktiskt.
Dagens fundering: "Vad vill jag göra?"
Dagens beroende: Kärnfria, söta små vindruvor.
Dagens tråkigaste: Att inte ha någon ork.
Dagens roligaste: Det var skoj hos Amanda, fast det var ju både igår och idag. 
Dagens middag: Pannkakor.
Dagens låt: Duffy - I'm Scared



Psssst. Snyggaste Penn Bagdley intervjuas här.

She moves with the music;

Musik är kärlek. Detta älskar jag just nu.

Kate Nash

Duffy


Adele

Maia Hirasawa

Övningskörning

Jaha, idag är det äntligen dags för den lilla kursen i övningskörning. Mellan klockan 5 och klockan 8 ikväll sitter jag & lyssnar på nån snubbe som snackar bilar och körning. Haha, tack & lov att jag kan se fram emot en kul kväll efteråt iallafall. Om det blir som planerat så åker jag ut till Mandu på American Pie-kväll, HAHA. Kanske också sova där, mys! Om jag inte nämnt det, vi har studiedag imorgon! Skithärligt :D.


Hold my hand while you cut me down

Känns som om det är dags för ett lite seriösare inlägg nu, jag skriver så sjukt tråkigt nuförtiden, ursäkta. Orkar bara inte lägga ner tid på bloggen för tillfället. Det är väl inte direkt stressigt i mitt liv just nu, tråkigt är mer ordet för att beskriva det, men det finns ingen ork. Mitt liv går ganska mycket på autopilot. Jag vill så himla mycket, men allt går så sakta. Jag skriver inte detta för att folk ska tycka synd om mig, men jag mår dåligt just nu. Allt är hela tiden samma och jag behöver förändring.
"Nu måste det ju hända något innan jag vissnar och dör."

You obviously prefer her

Igår så blev det inget Tranås, som det var tänkt, utan åkte istället med ungdomskören ut till Norra Sandsjö eller något liknande. Det var kul att träffa Jennifer, den människan är helt sjukt bra! Vi övade lite, sjöng, och åkte hem tidigast av alla, haha x'D. Åkte till Nathalie efteråt för att sjunga SingStar och äta popcorn, tsssss. Så nu vet ni.

Idag var det konfa för systra mi, hon var skitsöt i sin vita klänning och (nästan) lockiga hår. Hon sjöng & dansade, sen var det nga andra som typ hade draman och såntdär. Efteråt åkte vi hem med lite släkt och käkade och Molly fick presenter. Nu är alla mätta och trötta, det enda man vill är att sova. Men nejnej, vi har för en gångs skull läxor, som ska vara klara imorgon. Usch. Ha en bra söndag.

Mind your own majs!

Nyvaken och trött. Grillkvällen i den lilla kåtan var mysig. Här kommer lite bilder, fast bara lite.

image266
Nathalie. Vi överlevde faktiskt, fastän mobilnätet la av ett bra tag. Tack Media-Markt-gubben.
image267
Inget går upp mot ett gott majskrig.
image268
Mind your own majs!
image269
Eld är mysigt. Tack för kvällen.

Welcome to the city;

Fredagar rocks. Först två små lektioner, sen åkte jag & Natta till stan. Kom precis hem, och nu kom Mirre & Sara, ska grilla med tjejerna ikväll. Ska nog bli skoj, om vi hittar nånstans att vara. Puss.

You got me beggin' you for mercy

Spelade fotboll på idrotten idag, vårat lag rockade (såklart - vi är ju SMNV1). Turnering nästa onsdag, då ska vi kämpa, haha. Även brännboll står på schemat på turneringen, det är vi ju ännu bättre på! Okej, nu har jag fått ut lite "vi är bäst"-vibbar, så nu kan vi ju gå vidare i livet. Har vart en skön dag faktiskt, även om vi inte gör särskilt mycket. Hade engelska för första gången på typ 2 veckor eller nåt, det var härligt. Tommy är så himla bäst, vi satt & sjöng barnvisor och han stod där och ledde. Så himla skön typ. Han är också en av de få lärare som just nu ger oss läxor, så det är nog snart dags att plugga. Tjingeling.

För er som inte märker det är jag på ganska bra humör nu till skillnad mot innan. Kan bero på fotvården idag, vem vet?

You make it look like im see-through

image265  

When im gone, will you miss me?

Vi har en lektion idag. Allvarligt talat, en! Vad är det för program jag har valt egentligen, jag troded man skulle behöva kämpa lite. Usch. Är på lite dåligt humör p.g.a vissa händelser imorse, men det går nog över snart. Kan ju berätta att en liten dam ringde mig igår angående sommarjobb :D. Fast hon skulle ringa igen typ om några veckor, sa hon. Jaja, sälja jordgubbar är bättre än inget jobb alls.

Jag har fått virus på min dator. Ett sånt där äckligt ett som gör att datorn i tid ock otid får för sig att stänga av sig. Yippie. Jag hatar sånt.

Baby, dont feel no pain, just smile back

Åkte hem tidigt från skolan idag, hihi, och tog en fika med Nathalie på Thimons. Sen åkte vi hem till mig o pysslade, haha x'D. Sen har jag vart ute och "sprungit" nu nyss med hunden, haha. Ska kolla på nya Gossip Girl-avsnittet nu och äta rostat bröd. Mums. Vilken är eran favorit TV-serie?

I ain't lost, just wandering

Idag har jag på mig en vit blus från Vila och Cheep Monday-jeans.

image263

Hometown Glory





Adele med Hometown Glory, värd att lyssna på. Har varit en sväng i stan med Pillan, kollade på IKEA en lång sväng, haha :). När vi kom hem käkade vi Billys och jag åkte iväg på sånglektion. Fått en ny låt nu, som jag aldrig hört innan, typ nån Kristina från Duvemåla. Ganska bra, faktiskt. Fick också kjolen som jag längtat efter från Jelda! Tackar och bugar :D.

I need to taste the kiss of someone new

Klassfest igår, trots alla om och men. Kvällen var väl inte direkt som förväntat oss, men det var kul att träffa alla :). Solade också massa igår på dagen, så himlans härligt! & som vanligt en söndag så kommer man på allt man borde gjort i helgen, så min dag är ganska full. Puss.

Not just another bad hair day

Fy för denhär dagen. Visst, den har haft sina ljuspunkter, men fy. Får se vart detta slutar, alltså. Jaja. Iallafall, hade bara en lektion imorse, sen gick jag och Ida och handlade till festen. Sen ringde Amanda o berättade att vi inte har nån lokal till festen - dubbelbokat med ett bröllop - så dagen idag har mest gått åt till telefonsamtal och sms och annat för att lösa detta. Det bara funkar inte! Vi som hade planerat och fixat och verkligen såg fram emot det, nu bara orkar jag inte skiten.

Åkte till stan också, idag, med mamma och syster. Köpte:
- Kjol, Myrorna
- T-shirt, Myrorna
- Väska, Myrorna
- Plånbok, Myrorna
- Jeansshorts x2, H&M
- Vitt linne, H&M
Har tappat bort kameran, så bilder blir det inga.

Cause you tease me

Man vill ju inte sitta inne och blogga i detta väder, haha, men lite snabbt inlägg nu, sen ska jag ut med Nathalie och gå, tredje gången denna veckan, värsta hurtigt! I skolan idag så jobbade vi faktiskt bra, sen väntade vi på bussen ute i solen. Var ju tvungen att käka en mjukglass påväg hem också, det var liksom rätt. Väl hemma la jag mig i solen en liten stund, men nu fick det faktiskt räcka.

Update: Jag och Nathalie har gått milen! Så himla långt, men skönt nu efteråt, haha. Håller på att laga det bästa som finns; makaroner (eller just nu nån pasta), med massa krydda och ost på. Mums!

Destination Unknown

Känslan att komma hem tidigt efter en skön dag, byta om till bikini, lägga sig i solen och bara vara; så sjukt skönt. Har inte gjort alls mycket av värde, och det tänker jag inte göra heller. Mycket klassfestsplanerande har det blivit, nu måste ju festen bli bra liksom! Prov imorgon, så lite plugg nu är nog på sin plats. Puss.

Before one of us has accidental babies

Sol och vita körsbärsblommor och ballerinaskor och långa håltimmar. En härlig tisdag, faktiskt. Fick väl inte sådär jättemycket vettigt gjort, men det har var skönt. Var hos Amandas mormor på hålet, haha. Sen tråkig samhäll och efter det bussen hem. Kanske ska ut och gå snart med Nathalie + våra små hundar. Får se hur det går. Och om pappa är på bra humör; kanske köra en sväng?

Jag kanske inte har berättat det, men körde bil igår för första gången! Har ni börjat övningsköra?!

It must be the mood im in

image261

Äntligen, äntligen, äntligen kom mitt fickur. Tack för det :). Sen är det vår nu med, på riktigt, om någon missat det. Så ni får stå ut med lite sådär halvtöntiga bilder. Puss.

Min helg

Har varit riktigt dålig på att skriva nu under långhelgen, men tänkte ge er en såndär lång tråkig update bara innan veckan börjar och det händer massa nytt.

Torsdag:
Gjorde jag absolut inget av värde. Städade KS, började städa rummet, kollade på Greys.

Fredag:
Åkte in till stan vid 9 med Pillan, fikade och shoppade lite, senare kom Amanda och Nathalie in - mer shopping. Sen åkte vi upp till A6, ännu mer shopping och lite käk. Tittade runt ett tag, sen IKEA och sen typ tröttnade vi. Åkte ner till Juneporten och tog bussen hem. Bytte om och stack direkt hem till sötnosen Jennifer, där Nathalie också var. Kollade på film och pratade, det var mysigt. Ursäkta den enormt hemska bilden, snabbt hopslängd i photoshop.

image259

Lördag:
Inte mycket blev gjort alls, åkte på balen lite senare på eftermiddagen. Alla var skitfina, men orkar inte lägga ut bilder idag. Åkte hem, träffade Jennifer, Michan och Edith, och vi  gick hem till Jennifer för att äta hamburgare och kolla på film. Efter ett tag gick de andra hem, så det blev bara jag & Jennifer. Den människan är allt bra härlig!

Söndag:
Gick upp tidigt, duschade och gjorde mig iordning, sen åkte jag in till Tranås. Solade, åt och övade lite, sen mötte jag Mirri utanför kyrkan. Sjöng och lyssnade på andra; det gick ganska bra. Efteråt bjöd mammas och pappas kompisar på fika. Var barnvakt ett tag när vi kommit hem, och nu ligger jag här och halvkollar på film och skriver med folk.

Sammanfattningsvis var det en ganska härlig helg.

Mina favoritbloggar, del 2

Här kommer ytterligare 5 bloggar jag gillar.

http://kanal5.se/web/stylebykling
Elin Klings blogg, hon skriver om sitt liv som modell och mycket om sina kläder, stil och just nu mycket om New York, där hon är nu. Hon har en skön stil, värd att kolla in.

http://almah.devote.se
Söta Tranåsflickan Almas blogg, handlar mest om stil, kläder, mode. Alltid kul att läsa om, och hon blandar det med lite tips. Den är najs.

http://lisaplace.devote.se
Jag är nog inte den enda bloggerskan som läser Lisas härliga blogg, med somriga bilder, söta outfits och tankar. Ett litet glädjepiller. Att hon är så förbaskat söt gör ju ingenting.

http://nevnarien.se/
En blogg om design, foto och illustrarion. Hon är helt otrolig på att måla, tjejer, och bilderna är inte fula heller.

http://www.blondinbella.se/default.aspx
Isabella Löwengrips älskade och hatade blogg, haha. Lite humor finns det att hämta där, man får liksom ta henne med en nypa salt.

I'll never see them again

Nu har jag precis kommit hem från en heldag på stan, först var det jag & Pillan, lite senare kom Nathalie och Amanda, och sen åkte Pillan hem, haha. Lägger upp mina fynd senare, ska iväg till Jennifer och mysa nu :). Ha en bra fredag!

Look at me now

Valborg igår blev väl sådär, var nere & kollade på pappa, sen övade och sjöng vi med kören. Efteråt var vi ganska sega, så vi åkte hem till mig o la oss, hahah. Vaknade sent, och nu ska jag ha min städdag. Måste städa rummet, KS, toaletten + att jag ska vara barnvakt och kanske (om jag orkar) rensa min garderob. Får väl se hur det går med detta.

Hoppas ni hade en bra kväll, haha,

RSS 2.0