Valborgsmäss;

Jaha, nu är det denna dagen igen då. Som vanligt blir det antagligen brasa uppe på Stalpet, pappa ska nämligen sjunga i år, hahaha. Sen sjunga med kören och sen inget mer. Eller, grillning? Skillnaden mot alla andra år är att Sara kommer hit, hihi. Jag har kommit på att jag egentligen itne gillar själva Valborg. Jag gillar att det ger oss ledigt, men inte själva firandet. Det har inte vart någon särskilt bra dag idag.

Förra året denna dagen var bättre, då badade vi för första gången det året i Skärsjö, sen hem till mig för att packa inför underbara Paris. Jag saknar, men tröstar mig med klassfesten som är påväg att bli av.

Vad ska du göra ikväll?



Varför är Valborg så tråkigt för?

Sommarinköp kanske?

  • Vita knästrumpor
  • Ljusa, pösiga jeans
  • Några skönt vita skor
  • Fickur
  • Ljusblått linne
  • Vit blommig kjol
  • Vit klänning, vippig
  • Någonting gult
  • Någonting ljusrosa
  • Ballerinaskor
  • Bikini
  • Strandväska

Typ. Något jag ska lägga till/ta bort? & vad tycker ni om fickuret och kjolen?


Snyggos


Har jag nämnt att jag tycker killen till vänster är riktigt snygg? Inte? Då gör jag det nu. Killen till höger är ju inte direkt ful, han heller.


Shake that ass for me

Så himla härligt, kom hem för en stund sen från min och Nathalies promenad; först powerwalk uppför alla backar och sånt, sen när vi kom till grusvägen så improviserade vi lite och sen sprang vi med x'D. Var riktigt härligt väder, och skönt att känna att man gör ngt! Får bli en vana, kanske? Sen gick vi till Pillis och pratade lite, & sen joggade/gick jag hem. Ska slänga mig in i duschen nu, sen en rostad macka och sen sängen! Måste ju ladda för nationella proven imorgon.

Murre goes Lugglisa

image258

What will happen' to a face in a crowd when it finally gets to crowded?

Hemma igen, skönt som bara den. Bara lägga sig i sin egen säng, mums.

Har vart en riktigt härlig helg, började med en lång bussresa upp till våran huvudstad, eller rättare sagt lite utanför, i ett mysigt samhälle som heter Älta. Där fanns det lite folk som hade varit gulliga och fixat käk till oss, så vi åt, packade upp och umgicks lite bara. Ganska tidigt gick vi och la oss, men sov inte sådär jättebra. Fick gå upp tidigare än alla andra och göra frukost med nga tjejer, sen var det bara att göra sig iordning för stan :). Först bar det iväg till härliga cafét String, där vi var på ett svinhärligt möte med massa unga, och träffade även på ett par kändisar, haha. Efter det så åkte vi vidare ner på stan. Jag och Nathalie shoppade lite, fast inte så mycket som jag velat. Blev bara en neccesär från Monki och torrschampo x'D. Såg också när massamassamassa kineser var på Sergels. Lite ballt. Skulle haft picknick och spelat brännboll ute på Djurgården, men det förstörde vädret, så vi åkte "hem" till Älta för en inomhuspicknick. När vädret senare blev bättre blev det ändå brännboll ute på nån plan, det var riktigt kul faktiskt. + att sen lekte vi med inomhus.

Detta kanske blir tråkigt att läsa, men skitsamma. Iallafall, på kvällen var det meningen att vi skulle kolla på film, men vi var så trötta att vi först lekte lite, sen satt och pratade och myste och sen gick och la oss. Sov som en stock tills jag vaknade. Drömde tyvärr inte om något av det jag hade planerat (HAHA x'D). På morgonen vaknade vi av pianospelande, haha, det var inte världens skönaste sätt att vakna. Gjorde oss iordning, käkade, gjorde oss iordning och övade. Klockan 11 kom det lite folk (fast vi fyllde upp halva kyrksalen x'D), och då gjorde vi det vi kom dit för att göra; sjöng. Det var riktigt härligt drag, massa härliga både i kören och i publiken. Körv efteråt, sen var det bara att packa och stuva in sig i bussen. Kollade på Råttatouille i bussen, haha. Var segare än vanligt att åka buss eftersom jag tappade bort mina hörlurar i Älta, men det gick ändå.

Nu är jag som sagt äntligen hemma. Tack för mig, nu ska jag ta en lång varm dusch och sen äta något gott. Gonatt.

There's a calm surrender

Kläder överallt, blandat med batterier, tantgodis och damm. Jag försöker städa och packa samtidigt, går inte sådär förträffligt. Har vart på Aneby Marknad med några Aneby-bor, fick med mig lite tantgodis och batterier. Såklart köpte jag fel batterier, så de funkar inte i min kamera! Men idag ska det bli en bra dag, så positiva tankar. Fick också 22 av 24 på vårat efterlängtade fågelprov idag. Det är helg och det är härligt. Helgen kommer bli super, det måste den bli.

image257

detta + en kall fanta i min handväska. detta kan bara bli bra.

There's nothing wrong with them, that a thousand bucks can't fix

Okejdå, nu är jag lycklig av vädret. Fast lite arg också, på Gittan. Jaja. Fågelprovet imorgon, + engelskauppgift. Och ikväll har jag sånglektion med, wiiiiiiiie. Så himlans skoj är det!

Imorgon är det äntligen fredag, och det innebär massa roliga saker; slutar tidigt som 17, åker bussen hem och går på Aneby Marknad (jag gillar marknader x'D) och sen är det hem, packa väskan och sätta sig i en buss upp till  Stockholm, fylld med massa härliga människor. Det kan ju typ inte bli bättre ju! Eller jo, solen kan bestämma sig för att stanna kvar tills imorgon också, så jag får göra detta i strålande solsken.

Nu ska jag titta på efterlängtade Gossip Girl, ha det bra.


You really wanna go there?

Ida följde med mig hem idag. Vi åt kolakakor med min mamma, kollade på gamla bilder från Paris och började på inbjudningarna. Om du inte visste det redan, 9a ska ha återträff. Härligt. Sen har det ju vart fint ute med, men det skriver varenda bloggerska just nu, så jag skippar hela oh jag är så lycklig på grund av vädret -saken. Jag är inte lycklig på grund av vädret. För en stund sen var jag på fotvård, så himlans skönt är det ju.

That said, vad vill ni veta egentligen? Vad ska jag skriva om i bloggen? Just nu blir det ju mest vad jag har gjort idag, och det är väl liksom inte så kul för er. Förslag, bomba på.


Videokilled the radiostar

Jag orkar helt enkelt inte lägga in bilderna från Stockholm, det kanske kommer nån bra dag. Idag har det vart massa sol (om någon nu missat det) så vi firade med glass och senare på dagen pick-nick. Mys i solen med gott folk o frysta bullar, haha. Jag älskar sol, fast hatar humörsvängningar.

Förlåt att jag varit lite upp och ner idag, hoppas ni förstår. Tack.

Vinnaren, ja. Amanda Källner, grattis till örhängena :).

Im back,

Och trött som ett as. Ska sova nu, men imorgon kommer lite härliga bilder + lite snabbt om vad vi gjort, hihi. Och såklart vinnaren i tävlingen. Puss på er.

It cannot wait





Stockholm nu, shoppat lite idag, nu är vi svintrötta. De köpte Guitar Hero, så det blir nog lite spel ikväll kan jag tro ;). Kanske ska grilla sen med, mysmys.

Tävling;

Jaha, tänkte att det kanske var dags för ännu en tävling, denna gång med ett lite mindre pris bara. Det du kan vinna är ett par örhängen från Zylber, formade som hjärtan. För att vara med och tävla är allt du behöver göra att kommentera detta inlägget. Eftersom jag inte kommer vara hemma i helgen och kunna göra reklam för tävlingen så får du gärna tipsa om den på din blogg! Tävlingen håller på tills måndagen den 21/4.

image256


Lycka till :)

Strike a pose,

Åh, fredag och helg och allt såntdär underbart :). Efter skolan sprang jag in lite fort på JC och köpte ett par jeans :D, valde mellan ett par ljusa och ett par mörka, blev de mörka efter många om och men. Bjussar på en bild på den med. När jag kom hem så hade mitt paket från Zylber kommit, fick mitt najsa armband :). Kom även en liten till sak som jag visar senare idag.

Snart åker familjen och jag till Stockholm över helgen, ska hälsa på störtsköna Lydia och Jakob! Blir nog lite shopping, fotboll och annat skoj. Bjuder på dagens outfit med bara för att jag ändå hade framme kameran.

image253  

Blusen är från Vila, linnet från Bik Bok, och favoritjeansen från Lee. Sen ser ni armbandet från Zylber och jeansen jag köpte idag också.



Almah har fixat sin första tävling, är med och tävlar. Man kan vinna ett par strumpbyxor från evasunderkläder.se, check!

Det jag saknat och det jag fått

Jag fick inte ens laga mat själv, för mamma skulle i och pilla, sen skulle Molly ha åsikter och sen så liksom bara var det inte jag som lagade mat mer utan alla. Fast det blev faktiskt ganska gott, pasta och köttfärssås. Visstja, sexualkunskapen i eftermiddags; så himla härlig tjej som snackade! Hon var liksom både lättsam, rolig att lyssna på och allvarlig samtidigt. Skitgrym.

Städa rummet, städa KS och packa ska jag göra ikväll, + att jag gärna vill hinna ta en promenad också.. Good Luck.

080417

Ni vet, såna där dagar där man vaknar och bara känner att allt kommer gå åt skogen? Detta är min sån dag. Vaknade alldeles för sent och det enda jag hann var att klä på mig, äta ett glad yougurt och Listerina. Nu har vi precis haft nationella prov i engelska, det kändes... inte så bra. Usch, vet att jag kunde gjort det så mycket bättre bara jag ade valt ett annat ämne. Bajs. Sen har vi sexualkunskap i eftermiddag, hur onödigt känns inte det?

Ha en bra dag!


HÅVE BLÅÅÅÅ!

Helt sjukt, HV börjar med numrärt underläge (typ) och helt plötsligt så bara leder de med 2 mål! Detta bevisar ju att de är värdiga vinnare :D. Okej, nu blev det visst mål för LHC bara för att jag skrev detta inlägget... Men; HEJA HV!

Vilka hejar du på?

Mina favoritbloggar, del 1

Tänkte under en period tipsa om mina favoritbloggar. Idag börjar jag med 5 stycken som är mina vänners bloggar.

http://bliettmodefreak.blogg.se
Min kompis Pernillas blogg, där hon skriver om det mesta som intresserar henne, allt från var hon gjort på dagarna till mode och design. Värd att kolla in :).

http://silke.tjejsajten.se
Matilda, eller Tillis som hon kallas, har denna sköna bloggen. Just nu är det mest musik, men annars skriver hon om sitt liv, kyssar, saker som gör henne glad och om mode.

http://baalens.blogg.se
Balla Miriams blogg, just nu är den iofs under konstruktion och hon är inte världens aktivaste, men har skön stil & starka åsikter. Check!

http://grasparv.tjejsajten.se
Emelies blogg, ganska filosofisk faktiskt. Hon har härlig stil, så lite mode och stil är det också ibland.

http://carolinaannanoren.blogg.se
Carros blogg, hon blandar sina tankar med saker hon gjort, bilder hon tagit och stil. Brukar ha riktigt snygga designer.

Detta är 5 av mina vänners bloggar, de som uppdaterar oftast. Kolla in dem :).

Humor!

Dagens citat av Charles Nilsson; på tal om absolut ingenting säger han såhär;
"Varför har inte jag skägg?"


When you make me feel this way

Dagens lycka - JAG HAR SÅLT MIN HÅKANBILJETT. Så nu dimper snart fyra hundra svenska kronor in på mitt konto, det är mkt välkommet. Ska till Stockholm i helgen + nästa helg, haha, så jag vill ha massamassa pengar att shoppa upp. Har gjort lite lista på vad jag verkligen behöver, sen blir det väl alltid något mer...

- Jeans, mitt mest akuta behov
- Klänning, lite sådär lagom somrig
- Kjol, en hög svart eller en vit
- Plånbok, finns en skitsnygg lack från Å i rött
- Strumpbyxor, de bara går ju sönder hela tiden!
- Klocka, helst ett fickur, men vanlig klocka funkar. Röd ska den va, med
- Sommarkofta, en såndär i en ljus färg som man har till allt
- Skor, helst pumps. Röda här med, kanske?

Får väl se vad min budget tillåter, men så mycket som möjligt av detta ska inhandlas. Vad tycker ni behövs i vårgarderoben?


The first cut

Redovisningen gick okej, nu är det "bara" provet imorgon om språken, provet i naturkunskap på onsdag, nationella i Engelska A + Matte A & så detdära testet med alla fågelläten. Skönt att äntligen ha något att göra, fast man känner sig så himla stressad...

image252

Satt och kollade igenom några bilder, o så hittade jag denhär outfiten som jag hade tänkt lägga ut i förra veckan, men det glömde jag helt. Så, här är den ;). Inte så skarp & så, menmen.

Jeans, Lee
T-shirt, Vero Moda
Väst, pappas
Örhängen, Glitter

Äntligen!!!

Äntligen, äntligen, äntligen. Sån sjukt skön känsla. Är nu, efter några timmars arbete (och innan det några timmars tjat) så ligger nu ett färdigt arbete på 11 sidor här bredvid mig. Powerpoint-presentationen är också klar, nu gäller det bara att jag säger rätt och försöker lära mig det mesta utantill... Men det tar vi imorgon, nu måste jag faktiskt på ta en paus, läsa lite, käka & duscha.

Haft en bra dag? :)

Working class

Mycket jobb idag + att jag måste bli klar med arbetet, fastän Rasmus inte ens är klar med sin del! Jaja, redovisning imorgon & jag kan inte ett skit, mums. Måste sticka & städa nu, ha en bra dag!
Fy, fy, fy.
Jag saknar inte dig längre.
Äntligen.

Leaving it to change

Klimatkonserten var najs, efteråt följde Ida med hem & glodde film & flötade. Det var mysigt :). Måste jobba imorgon, både på KS & Ralle, + att det är körövning, men får göra det bästa av det. Nu ska jag sova, typ. Natti.

Har fixat en design idag också, här ser ni den.

On a road to nowhere

Egentligen gillar jag fredagar, men igår var nog ett litet undantag. Fast var faktiskt riktigt hurtig och gick milen, det tog sitt lilla tag x'D. Sen var jag bara hemma, glodde Greys, Så Ska Det Låta, Talang & sen en gammal Morden i Midsommer. La mig tidigt & vaknade sent. Kommer snart gäster hit, då måste man tydligen bädda.

Hittade dessa söta saker igår när jag glodde runt på olika sidor. Skorna kommer från Top Shop, och kostar endast £25.00.  Klänningen är från Asos och kostar £35.00. Passar skitbra nu till sommaren ju :D

Gladiator Sandal Mixed Trim Chiffon Dress

Did you feel it when they took it away?

Inte riktigt på blogghumör just nu, så sjukt arg, besviken, trött & allt på samma gång. Jaja. Som vanligt en fredag, lugn o fin. Måste bara göra färdigt det där förbaskade arbetet över helgen, men det får jag väl göra då. Usch, förlåt för att jag är så tråkig. Ha en bra helg.
Aldrig ska man få vara riktigt glad.

April Fresh?

Nyss hemkommen från sånglektion, ska kanske sjunga på en konsert i maj, haha. Bra efter 2 gånger x'D. Innan det så vad jag ute i skogen med Nathalie + våra hundar. Vet inte hur långt vi gick, var lite småstigar här och där. Så himla härligt ute iallafall. Skulle vilja gå ut och gå men måste städa, blä.

Jag har fått typ rökelse av min syster, funderar på att tända, men vill ju inte att det ska lukta skit här. Luktar det gott?


I can't be your hero, I can't be your saviour

Engelska nationellt testprov nu på morgonen, det gick skitfort, faktiskt. Var duktig och stannade kvar efter att vi hade slutat för att jobba med arbetet. Rasmus & Mimmi var taggade, kom faktiskt någonstans. Käkade en liten isglass utanför Ica också innan vi åkte hem. Var ännu duktigare & pluggade på bussen, engelska & naturkunskap. Nu är jag inte duktig längre, känner mig lat. Ut & gå, kanske? Märks..

Puss.

babe, nobodys perfect
and we're not even close

Break the news, darling

Visst ja, igår så kom Pillan över med min nya tröja från H&M. En grå historia som egentligen är ganska enkel med två stora knappar längst upp & sen inget som håller ihop den därnere, halvlånga armar. Väldigt mysig, faktiskt. Kommer användas massa nu, när våren bestämt sig för att sova lite till. Ursäkta de kassa bilderna, tagna med mobil.

 

Har också precis varit på fotvård, blev idag istället för imorgon på grund av våran försening med arbetet. Ska nog jobba lite med det nu på pappas dator. Ciao.

I want to sing

Stress i skolan är faktiskt ingenting jag känt förräns nu, faktiskt. Klart man känt lite, men inte sådär bang! Vårat arbete är fortfarande inte klart, redovisningen är på fredag. På måndag sen har vi prov i en helt annan sak, & på tisdagen ett prov på nordens språk typ. Jag tror jag behöver detta.

Jag har sålt min Håkan-biljett (nästan). Äntligeeeeeen!

Just a word

Love is not a token of affection, It's not even a real thing,
It's a word, so don't try to buy it out with a ring,
Cuz it's a verb, to love someone, open up and let them in,
Just don't, just don't be afraid, don't be afraid to set them again,
Jason Mraz

Bay bay, sweetie

Inatt, eller egentligen typ imorgon tidigt på morgonen, så åker söta Amanda till Afrika! En hel vecka blir vi utan henne & hennes världsberömda kommentarer, hur ska vi klara oss?!

Dagen har varit lugn, en lektion, sen skolbio - filmen This is England. Den var bra, hemsk och lite seg. Men jag gillade den. Efter det vår efterlängtade (host) håltimme, vi tjejer satt några timmar & spelade ett skitkul & larvigt spel där man skulle spräcka ballonger, sen kom såklart killarna och la sig i & trodde de ägde på allt. Men nu är jag hemma för dagen, skitont i foten, kanske av skorna? Blir iallafall ingen promenad idag tror jag, vill ju inte ha mer ont..

Hur har dagen vart?

and we better be happy now

image249

and im waiting for my rocket to come

Härlig dag, trots den minst sagt korta sömnen, vaknade 4:20 & var pigg som en mört! Hann med en del innan skolan, haha. Skolan var lugn idag, kollade på filmen Elling på svenskan, så himla härlig film! Sen var det natur, som innebar fågelljud. Underhållande, faktiskt. Sist och minst var det matte, gjorde inte så mycket utan hade mest genomgång. Sen hoppade vi på bussen hem, var faktiskt riktigt kul idag :P. Bestämde oss för att gå & hälsa på på den gamla skolan, så jag, Pillan, Ida & Andreas vandrade dit. Träffade världens skönaste Lasse, höggravida Mia & lite annat folk :). Efter en stund där så gick vi & käkade mjukglass på Pias :D.

image248

Bjuder på denna, bara för att glassen var så go,

27 dresses


Vackra Katherine Heigl (känd från Greys Anatomy) är huvudrollen i 27 dresses. En riktig såndär feel-good-film!
 Någon som sett den?

As long as you keep the distance

Festen hos Natte var lyckad, men kunde slutat bättre. Kan ju bjuda på lite bilder.



1. Min lilla trollunge med Malte. 2. Ett par snygga skor. 3. Det är ju vi ju. 4. Snygga brudar. 5. Fick faktiskt med pojkarna på en bild. 6. Födelsedagsbarnet! 7. Sanna!



Update: Har gått Skärsjö. så himla härligt! Regnade lite smått, men det var bara skönt. Funderar på att gå den igen ikväll, nån som är på? Ska städa KS nu snart + ut med Whitney. Sen måste jag egentligen plugga matte också, men jag har ingen ork! Jaja, får bli som det blir. Ha en bra dag!

Dawn;

Fy vad jag är trött. Blev inte mycket sömn inatt, Amanda & Maja sov här. Eller, de sover fortfarande. Egentligen är det alldeles för tidigt på en lördag för att vara vaken, men här är jag, trött som en sengångare. Igårkväll var det mys, tjejorna kom hit; Amanda, Nathalie, Maja, Jennifer (jag har saknat dig!), Rebecka, Amelia & Amelie. Vi snackade massa, kollade lite på Galan 2007, glodde bilder från Paris & några andra & sen blev det John Tucker - en klassiker. De flesta gick hem ganska tidigt, men några stannade kvar o mös lite till. Sen var det bara göra sig iordning för sängen & bädda ut, leta upp extra täcken & kuddar.

Får se hur aktiv jag blir idag, har ett stressigt schema, skriver nog ikväll innan jag åker till Tranås eller imorgon. Ha en bra lördag!

My love;

image239

Humor på hög nivå

Detta är min humor, HAHAHA.

hur man gör sitt liv lite mer intressant:

1. Sjung Läderlappen-sången oavbrutet.
2. Skriv på alla dina checkar att de är som betalning för "erotisk massage".
3. Säg till i luckan på en "drive through" att du ska ta med dig maten.
4. Lär dig morse-kod och konversera med dina vänner offentligt enbart genom att säga "pip piiiip pip pip pip piiiip..." och så vidare.
5. Om du har ett porslinsöga, knacka lite då och då på det med en penna när du pratar med andra.
6. Roa dig i timtal genom att koppla en videokamera till TV:n och rikta den mot skärmen.
7. Tala bara med robot-röst.
8. Sätt ihop alla de platta Lego-bitarna.
9. Börja varje måltid med att slicka på din mat "så att ingen annan stjäl den".
10. Lämna kopiatorn inställd på 99 kopior, förminska 200%, extra mörk och A3- papper.
11. Stampa på små ketchup-paket.
12. Snörvla oavbrutet.
13. Lämna riktningsvisaren på i femtio kilometer.
14. Döp din hund till "Hund."
15. Insistera på att alltid ha vindrutetorkarna på "för att hålla dem i trim"
16. Svara allting som någon säger med "det är vad DU tror".
17. Påstå att du alltid måste ha en cykelhjälm på dig som en del av din astronaut-träning.
18. Utropa din lägenhet till en självständig nation. Stäm din grannar ovanför för kränkning av luftrummet.
19. Berätta en lång rolig historia, men när du kommer till slutet så påstå att du har glömt poängen, men försäkra åhöraren om att det var en riktigt skitkul historia"
20. Gå några steg bakom någon och spruta på allt de rör med desinfektionsmedel .
21. Öva på att låta som ett modem eller en fax.
22. Stryk under meningslös information i vetenskapliga papper och ge en kopia till din chef.
23. Pip när en stor person sätter sig.
24. Hitta på dator-termer som är rent nonsens och kolla om folk spelar med för att undvika pinsamheter.
25. Bygg spindelvävar av kablar i din trädgård och säg till dina grannar att du är en "spindel-person".
26. Avsluta alla dina meningar med orden "i överensstämmelse med profetian."
27. Ha ett revolverhölster åt din fjärrkontroll..
28. Andas som Darth Vader.
29. Visa att ett samtal är slut genom att hålla händerna för öronen.
30. Demontera din penna och "råka" sprätta iväg bläckbehållaren.
31. Härma Hans Willnius röst och kommentera allt som någon gör.
32. Rabbla slumpmässiga tal när någon räknar.
33. Ställ in färgen på din TV så folk blir gröna och tala om för de som undrar att du föredrar det så.
34. Trumma med fingrarna på alla tillgängliga ytor.
35. Häfta ihop papper i mitten.
36. Be 071-damerna om träffar.
37. Gör en hyrvideo som enbart består av copyright-varningar.
38. Sy in metallbitar i kläderna på någon som ska flyga.
39. Göm dagböckerna de säljer i varuhusen "så ingen kan luska ut någon hemlighet".
40. Låna en bok på biblioteket och skriv hur den slutar på första sidan.
41. Ställ in larmen på andras klockor på slumpvist valda tider.
42. Pip när du backar.
43. Bjud på riskakor i stället för smörgåsbord nästa jul.
44. Utforska offentligt hur sakta du kan göra kväkande läten.
45. Tuta och vinka till främlingar.
46. Klä dig bara i "Televerks-oranga" kläder.
47. Byt kanal fem minuter innan slutet på varje TV-program.
48. Tejpa in "Friskis & Svettis"-sekvenser över de intressantaste delarna av porrfilmer.
49. Bär dina byxor bakochfram.
50. Vägra att sätta dig på en restaurang och ät upp godiset vid kassaapparaten.
51. Börja alla din meningar med "ooh la la".
52. SKRIV BARA MED VERSALER.
53. Skrv br knsnntr.
54. skriv bara med gemena bokstäver och använd inga skiljetecken
55. Köp massor av röda trafikkoner och led bort en genomfartsled.
56. Köp en ny bil och betala med enkronor.
57. Knyt bjällror på dina kläder.
58. Repetera allt som någon säger som en fråga.
59. Skriv "X - nedgrävd skatt" på slumpvis valda platser på någons vägkarta.
60. Informera alla du möter om dina personliga teorier om UFO:n, O.J. Simpson, mordet på Olof Palme och mordet på John F. Kennedy.
61. Repetera följande ordväxling tjugo gånger: "Hörde du det där?"
"Vad då?"
"Glöm det, det har slutat."
62. Tänd nödljus på en födelsedagstårta. Vägra förstå vad problemet är när födelsedagsbarnet inte kan blåsa ut ljusen.
63. Utnämn dig själv till "Führer".
64. Ge tips om Bolivias valutamarknad.
65. När du har tittat bort en sekund så fråga bordsgrannen om han har spottat i maten.
66. Använd en torktumlare för varje strumpa i tvättomaten.
67. Sjung "Jingle Bells, Batman smells" på julafton tills du blir hämtad av snälla farbröder i vita rockar.
68. Gå klädd i en slängkappa med texten "Den perfekte".
69. Så långt som möjligt, skutta i stället för att gå.
70. Luta dig över någons axel och mumla när de läser.
71. Låtsas att din dators mus är en kommunikationsradio och tala med den.
72. Nynna inledningen till Wilhelm Tell, och när du är nästa färdig, säg "nej, vänta, nu trasslade jag till det" och upprepa.
73. Ta bilen när du ska slänga soporna.
74. Informera andra att de bara existerar i din fantasi.
75. Fråga folk vilket kön de har.
76. Sug ut fyllningen ur choklad-praliner och stoppa tillbaka dem i lådan.
77. Tala med norsk brytning. Om du är från Norge: tala med skotsk brytning.
78. Kedja rutinmässigt fast dig vid möbler, om någon undrar varför så svara att det är "tills de stora kommer".
79. Nynna melodier av den typen som garanterat fastnar på dina medarbetares hjärnor.
80. Gunga fram och tillbaka när du håller tal.
81. Ljug uppenbart om enkla grejer i stil med vad klockan är.
82. Ha julstjärnorna och adventljusstakarna kvar tills i september.
83. Byt namn till "Johan Aaaaaaandersson" för att få den stora äran att vara först i telefonkatalogen. Påstå att det är ett Hawaiianskt namn och kräv att folk ska uttala alla a.
84. Sitt framför ditt hus och rikta en hårtork mot passerande bilar för att se om de saktar in.
85. Tugga på pennor som du har lånat.
86. Ha MASSOR med parfym på dig.
87. Berätta för dina vänner 5 dagar i förväg att du inte kan komma till deras fest eftersom du har huvudvärk.
88. Sjung med på operan.
89. Klipp gräsmattan med en sax.
90. Fis på bussen och skyll på någon annan.
91. Be kyparen om en extra stol åt din låtsasvän.
92. Gå till en poesiafton och fråga efter varje dikt varför den inte rimmar.
93. Fråga dina medarbetare mystiska frågor och anteckna deras svar i ett block och mumla
någonting om "psykologisk profil".
94. Stirra oavbrutet på TV:n och påstå att du kan se en magisk bild.
95. Spela samma låt på jukeboxen femtio gånger.
96. Ta aldrig ögonkontakt.
97. Bryt aldrig ögonkontakt.
98. Gör "sädesfält-cirklar" i din gräsmatta.
99. Bestäm möten den 31 september.
100. Bjud massor av personer till andra personers fester.

På sånt här humör är jag nu, sitter & asgarvar för mig själv. Det måste vara solen eller nåt.

Im walking on sunshine

Så himla härligt väder, idag med. Hoppas det håller i sig! Var som vanligt en kort fredag i skolan, jag & Rasmus jobbade med vårt arbete utan Mimmi, eftersom hon blev sjuk /: . Jobbade kanske inte hela tiden, men så kan det vara ;D. Sen var det engelska, men först en snabbfika i det nya cafét. Dagens roligaste var ju Amanda iallafall (som vanligt, typ). Hon trodde att vi skulle ha LUK - det är en sorts test typ, i engelska - & vi andra visste att vi inte hade det, men vi sa inget, haha, & hon var jättenervös. Så himla söt är hon ibland! Kan ju också tillägga att idag kom Åttingen i brevlådan, & där i finns jag med!

Tänkte gå ut i skogen med hunden sen ett tag, måste ju passa på. Kanske kan springa en runda med, om hon orkar hänga på. Kanske ska ut til Ralle med och lämna lite grejer till auktionen imorgon. Ska "jobba" där med att dela ut flygblad & sälja lotter imorgon, måste gå upp vid sju. Helt otroligt tidigt, men man får ju en våffla x'D.

Ikväll sen så får vi se hur det blir, myskväll är planerad med svull och Grease-filmerna. Måste bara ha någonstans att va & så får vi se vilka som är med :). Just nu är det iallafall jag, Amanda, Nathalie & Maja, kanske Jennifer, Stina & Sara också, men det märks ju. Ska bli mysigt. Sen imorgon blir det nog Tranås, efter auktionen och körövning, eftersom Natte har fyllt år. Har ingen tid eller någonting, men det löser väl sig antar jag ;D.

Hörlurar från WESC

Är med och tävlar här om ett par hörlurar från WESC. Skitsnygga.



Motiveringen då, varför ska jag vinna dem?
Jag skulle vilja vinna dem för att jag börjar tröttna på de jag har; såna där Walkman-pluttar som man stoppar in i öronen, & letar efter ett par lite mer rejäla. De skulle passa perfekt, I think.

And the dogs they run

Jaha, sjuk igen nu då. Dålig tajming, kan jag ju säga. Men det är som det är, får se till att bli frisk så jag kan gå imorgon. Sov hela förmiddagen, o var ute o gick med Pillan sen på eftermiddagen. Riktigt skönt att komma ut, frisk luft botar huvudvärk. Har bestämt att jag ska gå imorgon iallafall, det måste jag :).

Jag vill fota nu i det skitfina vädret!
Någon som är på att vara modell?



Idag fyller farmor år, också. Grattis farmor <3. Sen är det massa fler som fyller år, grattis till dem med.

Du är det roliga i hasch

Mina ögonlock faller typ ihop av sig själva snart, helt sjukt. Klockan är ju typ 9 bara. & sov ganska länge idag med.. Kom hem för en stund sen från att ha gått Skärsjörundan, det var skönt :). Inget sällskap o lite regn, men man rensade huvudet lite. Ska nog börja med det, tror jag, haha. Känns som om det hjälper mot huvudvärk, fast tydligen inte idag. Tacka Gud för Alvedon.


Cause you deserve a real nice guy

Sovmorgon, alltid härligt. Blev lite väl långt kanske, men så kan det gå. Hade en liten lektion där vi lyssnade på redovisning, sen invigningen av Bryggan, skolans nya café. Var så lång kö + att de filmade, så vi gick och fikade på Gotteriet istället. Det var mysigt, smidde lite planer, haha. Äntligen hemma nu, har inte planerat mycket, ska bara ut & gå Skärsjörundan sen tänkte jag. Vi får se vad det blir med denna dagen :).

  

Har länge kollat på denna klänningen från Asos, passar bra nu när det är vår. Sen en kort skinnjacka över och ett par låga pumps ;*. Klänningen kostar 30£ och jackan 85£. Man kan ju drömma lite :).

Vad kommer du ha på dig nu i vår?

This is the day

Världens härligaste vårdag, det har detta varit. Solen var vänlig nog att sticka fram ganska många stunder. På våran 4,5 timmar långa håltimme hann vi med att ta lite kort, sola oss utanför Ica & käka glass. Det var glassiiiiiiigt. 2 lektioner på hela dagen, jag börjar smått att undra om detta verkligen är SMNV jag går, just nu har vi typ 13 lektioner i veckan (när inga är inställda) & denna veckan har vi varken matte eller engelska. Vart ska detta sluta?

Var sådär hurtig som de bara är på baksidan av flingpaketen, hoppade av några hållplatser innan där jag brukar, så jag fick gå en bit. Nathalie & Pillan hängde på de med, så följde dem hem, sen gick jag en extra runda. Jätteskönt! Ska kanske ta en runda till med Pillan ikväll, bara för att det är skönt, liksom. Ska eventuellt köpa gymkort, men det kanske blir imorgon istället. Vill komma igång nu, på allvar, för sommaren närmar sig!

image236

Äntligen!

Det var på tiden :). Men nu är blogg igång och rullar igen, och såklart måste vi alla ta igen förlorad tid. Tänkte börja pilla på Miriams design, resultatet kommer snart. Kan väl också bjuda på en kort resumé.

I söndags så var jag lite sjuk, fast hann ändå med att städa klart, fixa & greja lite hemma. Ganska tråkig dag, faktiskt. Sen var det natt & till sist måndag. Började med det självklara: oviljan att gå upp. Men det gick iallafall, så åkte till skolan, & där var söta SMNV, inte ett dugg förändrade över lovet, förutom pepparkakan Nathalie då. Hon har ju varit i Kina, så förutom brännan hade hon massa nya saker också, haha. Vi hade redovisning på naturkunskapen, sedan slutade vi för dagen. Missade tidiga bussen, så gick på stan med Ida ett tag, käkade glass i skolskenet! Efter det åkte jag hem för att få min fotbehandling, det var lika skönt som vanligt. Sprang & hämtade Mattias, hem & käka & sen iväg till min första sånglektion. Var skitkul, gick ganska bra med tanke på att hela min föregående vecka spenderades med halsont. När jag kom hem var jag på strålande humör, så gick ut på en promenad med Pillan, det var trevligt.

Nu är det en ny dag och allt sånt där, har precis kommit ut ur duschen. Av någon ännu okänd anledning så har jag sjukt ont i hela högerbenet, men det går väl över tills jag gifter mig. Har era bloggfria dagar varit bra?


image235  image235  image235

RSS 2.0