Lördagkväll

Enligt intressetestet på ams.se så ska jag jobba med musik, teater, film. Hm, jag älskar iochförsig alla av dem, men jag ser inte riktigt mig själv som något av det. Jag är inte jätteduktig på något som har med musik att göra, kan inte spela något instrument, kan inte skriva pjäser och kan inte skådespela. Men ändå. Jag önskar verkligen jag var den personen, dendär riktigt kreativa och begåvade som kunde liksom bara sjunga skitbra eller verkligen leva mig in i en roll. Men det är inte jag, och det är synd. 

 

Av dethär kommer; vad är jag då? Jag är en såndär medelmänniska. Inte riktigt skitbra på något, utan halvbra på endel saker. Jag drömmer om så himla mycket, men alla mina drömmar är liksom omöjliga. Vad gör man? Nu blev dethär ett ganska deppigt inlägg, och orkade ni läsa såhär långt så förlåt för deppet. 


If darkness blinds you I will shine to guide you

Nu är skolan slut, finito. För dethär året iallafall. Vet inte riktigt hur jag ska fira, eftersom det inte verkar bli fest ikväll.. Är sugen på bio men ingen verkar pepp! HMM, får se vad det blir. Dagen i skolan var ganska fett onödig, först en lektion där vi fick betygen och sen nån lam avslutning i aulan. Fikade iaf efter många om och men, och sen sa jag hejdå till sötaste Jennifer som åker till Schweiz idag! Turunge! Har jag också nämnt att hon är typ den gulligaste personen jag känner?! FÖRST fick jag världens finaste pepparkaka, och sen så fick jag en bok; "Om jag kunde drömma". Jag är helt fast! Hon är bra den tjejen.

På tal om julklappar så ska jag till Linköping imorgon för att göra mina inköp, ska köpa till familjen + Amanda, Natha & Becka.. HMM, jag är tom på idéer. Men det får bli vad det blir! Har kanske nämnt lite om min egen önskelista här innan?! Eftersom det är min blogg, så.. Jag önskar mig en iPod, pengar, böcker och lite andra småsaker. Men sen efter jul ska jag SHOPPA upp de pengarna jag tjänat nu när jag jobbat, det är goa stålar det! Blir förhoppningsvis en keyboard och lite sångbäcker, sen får vi se. Tänkte bara skämma bort mig själv med fina grejer för de mesta pengarna, och sen lägga lite till kameran.. PUSS på det.

Robert my love

Sjuk bloggtorka nu, men seriöst, vem bryr sig? Känns trist att inte ha något att skriva om, för hur kul var mitt förra inlägg på en skala?! Haha, "jag jobbade då och då, sen jobbade jag lite till.". Men så har helgen varit, och ärligt talat gillar jag att jobba nu. Härliga människor, och lite ansträngande sådär. Har lite ont i ryggen men det släpper nog. Ska jobba idag med, och precis som igår ska Natha & Becka jobba med! Hihii, intressant va?

Jennifer kom nyss förbi, och nu är mina tankar fast på Robert Pattinson. Käre tider. Den killen, se bara själva. Ni som har sett filmen vet exakt vad jag menar! Det leendet när de går ur bilen, när han har dehär solglasögonen på sig! Underbart.


Workin' ninetyfive

Denna helgen har bestått till största delen av jobb. Först 12 timmar i fredags, och efter det innebandyturnering från 8 till 12. I lördags jobbade jag 8 till 1, sen jobbade jag på ett annat ställe 2 till 7 typ. Efteråt var det Omega, där vi var ett tag, åkte runt lite och sen hamnade vi där igen. Idag så jobbade jag 8 till 4 ungefär, och sen städade jag KS. Nu är det massor av plugg kvar inför nästa vecka och jag orkar verkligen inte. Är egentligen lite sjuk, men det kan jag leva med, grejen är att jag har så himlans ont typ överallt i kroppen. Det gör ont att röra sig och allt jag vill är att sova. Men nej, sån lyx har vi inte tid med. Nu fortsätter tortyren, jippie. Hoppas ni har det bra och att ni mår bra.

Wonderbart

Idag har varit en ovanligt bra dag. Har hänt så himla mycket bra saker! En av dem är att vi idag beställde biljetter till Coldplays konsert på Stockholm Stadium i augusti! Långt kvar, men jag är redan pepp! En annan bra sak var att de äntligen ringde och sa att jag får jobba, så imorgon blirre cash. Den tredje bra saken var luciakröningen, det var vackert, Jennifer sjöng så jag rös över hela kroppen, Becka var som vanligt superbra och det var lite kul folk där med! Nu är jag på städarhumör (det händer inte ofta) och utnyttjar det ganska bra, toan skiner och snart är mitt golv helt fritt från smutsiga kläder! Åh, idag är jag så himla glad. Tack.

I close my eyes, and it all fades away

Det är snart juuuul, underbart. Nu de sista veckorna innan blir det lite stressigt såklart, men det är så det ska vara. Livet består mest av att plugga, umgås med folk och gå i skolan. Mycket mer hinner jag faktiskt inte, förutom volleyboll nån gång ibland. Två prov och en inlämning - sen är jag fri. Ska också hinna med att jobba både lördag och söndag, spela innebandyturnering (med Gullbergs Kamrater xD), gå på Omega och jobba på KS. Och, om jag känner mig själv rätt, en del andra saker. Nästa helg ska familjen in till Linköping och köpa julklappar med, ska bli mys. Börjar gilla stressen lite faktiskt, kommit på att jag inte är helt hopplös under press. Får faktiskt saker gjorda för en gångs skull!

En enorm ljuspunkt i min tillvara just nu är Coldplay! Imorgon släppt biljetter till en konsert de ska hålla i Stockholm 22 augusti, och jag SKA ha biljetter dit! Ser redan fram emot det, nu när de släppt Prospekt's March som är helt underbar, blir jag bara ännu mer kär i dem. Bara så att ni vet. Nu blir det nog lite mer plugg, puss.

Find me

I make lists all the time. Lists of what to do, what to buy and what I wish for. That a lot of lists, but I don't really need all the things that I wish for. There is only one thing that I truly needs. That is for you to find me. 

When something is broken and I'm tryin to fix it


Twilight

Imorgon ska den ses, tillsammans med Natha  & Mandu, äntligen säger jag! Har hört mycket bra om den :). Vi hinner också gå på stan en sväng, alltid kul! Ska kolla efter julklappar, hihii. Nu måste jag fortsätta plugga rättskunskap inför det stoooora provet imorgon. Puss

Prospekt's March

Prospekt's March. Där har ni två ord som betyder mycket just nu. Inte exakt själva orden, men grejen att det är namnet på Coldplays EP så gör de orden mig glad. EP'n innehåller 8 riktigt bra låtar, kan nog inte ens beskriva hur det känns att lyssna på dem! Ni får helt enkelt lyssna själva, här är låtlistan.

Image:Prospektsmarch small.jpg

  1. Life in Technicolor II
  2. Postcards from Far Away
  3. Glass of Water
  4. Rainy Day
  5. Prospekt's March/Poppyfields
  6. Lost+ (featuring Jay-Z)
  7. Lovers in Japan (Osaka Sun Mix)
  8. Now My Feet Won't Touch the Ground

Enjoy!


RSS 2.0