anywhere you go let me go to

Vicken dag. Sovmorgon, underbart, sen bar det av till Linköping med Maja & Albin. Gick runt några timmar, käkade gott på Espresso House, shoppade såklart, var en sväng på Ikano. Nais dag! Hittade ett par boots och lite småsaker. Väl hemma blev det mat, sen direkt iväg på kärringgympa - grymt kul och jobbigt! Sen dusch & direkt till Jennifer för Grey's säsongspremiär. Underbart att det är igång igen! Dock dåligt slut. Nu har jag glott lite Fantomen på Operan och sängen väntar. Godnatt.


we're only human

Händer så sjukt lite och är så sjukt tråkigt nu att jag helt enkelt tänkte bjuda på tio favoriter från min mest spelade Spotify-lista.

If It Kills Me - Jason Mraz
* See You Soon - Coldplay
* Teddy Picker - Arctic Monkeys
* Walking In Memphis - Marc Cohn
* In Your Eyes - Sara Bareilles
* Lay Your Head Down - Peter Bradley Adams
* Breakdown - Jack Johnson
* Late Night Radio - David Gray
* Dance Anthem Of The 80's - Regina Spektor
* Growing Up Beside You - Paolo Nutini




leave unsaid unspoken

Usch, vad jag sovit idag. Kan nog bero på att jag inte sov på bussen...somnade inte bara på biologilektionen utan också direkt när jag kom hem vid 3. Inte bra, men det sjuka är att jag fortfarande är skittrött! Kommer somna som en stock snart. Slutade jättetidigt idag egentligen, 10 i ett, men tog inte halv 2 bussen utan satt med på Amanda & Majas bildlektion istället, nais! Så himla duktiga människor det finns, grymt att man kan måla så fint. Var tvungen att spela massa gitarr när jag sovit för jag var så inspirerad haha! Nu segar jag, har städat lite faktiskt. Fast bara lite. Tänkte fixa designen, men orkar inte idag. Fattar inte vad det är med headern som inte funkar?! Har lagt upp bilden i photobucket, kopierat in länken men inget händer. SKUMT. Borde väl egentligen skicka efter mina bilder från Fuji med men måste välja 8 till, vet inte vilka det ska bli...usch, palla.

som rubriken säger

it's not you, it's them that are wrong

Inte den bästa dagen någonsin. Skrattat lite, gråtit lite. Nu ska jag äta köttbullar.

to do

Denna veckan ska jag...

- SOLA!
- plugga järnet
- äta frukost (varje dag)
- plugga körkortsteori och köra varje dag
- motionera minst tre gånger
- lära mig en ny låt på gitarr
- tvätta
- baka kolakakor/chocolatechip cookies
- inte spendera mer än 10 kr/dag!

Exakt just nu - döda den äckliga flugan som surrar omkring härinne!

lay your head down

Oj, vad jag har skrattat idag! Längesen jag skrattade så ärligt och så mycket. Vet dock inte vad som var så kul, var bara på så skrattigt humör :D härligt! Har precis nu varit ute och gått en sväng, mycket skönt. Denna låten är värd att lyssna på, kvällsmusik kan vi kalla det. Nu blir det rostat & varm choklad.

if that's alright

Fin helg, igen. Hade mysig pick-nick med Andreas & Jennifer efter skolan i fredags, vi hann fånga det sista av solskenet på en äng med en bäck och några hästar precis intill.. MYS! På kvällen sen så gjorde jag & Andreas världens största scones, pallade inte ens äta en halv, haha! Men goda var de, och vi myste upp stämningen genom att använda massa av hans fina grejer. Typ; den lyxigaste tekannan, finaste faten, de mest antika kopparna. Asmysigt! När vi var proppmätta sen kände vi för att gå en sväng så vi hälsade på Jennifer som hade pysselkväll med Lena, haha, blev kvar ganska länge...

Lördagen var seg, gjorde typ inget. På kvällen sen stod valet mellan Jönköping & Tranås, och efter många om och men så blev det Tranås. Åkte in med Jalle, Linus och Natha, men det var bara jag & Linus som stannade hos Maja, haha. När vi väl var där var inte partystämningen så hög, vi satt och käkade apelsin o löste korsord xD När Albin kommit sen så åkte vi till Alex, där Sara & Bellis var, dansade och skrattade ganska mycket! Haha, efter det var det dags för Strandbaren, mötte upp Mirre & Izza utanför. Dansade, pratade och skrattade tills de stängde därinne, och sen var det hem som gällde.

Imorse blev det en tidig morgon, var i kyrkan typ kvart i 10 för att förbereda söndagsskolan, och sen kom barnen. Gick bra för att vara första gången :) Vi har hand om de allra minsta, och de är så himla mysiga! Haha, sen var det kyrkkaffe, och sen käk hemma. När vi hade ätit gick jag för att vila, och det slutade med att jag sov fyra timmar! Haha, så kan det gå...när jag vaknade blev det städa KS, ett måste. Har också hunnit plugga italiano och haft HLR med mamma, hon har sin första kurs imorgon så familjen var hennes testgrupp. Lite lätt oseriöst, men lärde mig något nytt iaf. Nu ska jag sova, trött som bara den trots den långa middagsluren...natti!

ombygge

Håller, som synes, på att pilla med designen, inget komplicerat, ville bara ha något nytt.. Men headern verkar inte funka..Och blått är ju en fin färg, haha. Sitter också och kollar på TV med några puckon, haha! Imorgon är det ett av puckonas födelsedag - Beckis! 17 små år fyller plutten, grattis! Nu ska jag försöka få dem att resa sig ur soffan, och sen sova. Natti!

what if it happens someday?



Spexfotodagen idag, sjukt roligt att se alla andra klasser och deras teman.  Vi var Pågens Godbitar, ett tema som inte många fattar om de inte vet att vår klassföreståndare är PÅG, och vi hade massa bullar på oss/i oss/runt oss. Inte den bästa bilden någonsin, men...här är vi iallafall! Som vanligt - hela klassen blev sjukt sköna, förutom att jag tittar ner preciiiiis när han tog, smart Jens. Lägg märke till att PÅG har mjöl på kinderna.

Detta var också dagen för min första körlektion, gick bra. Har bokat in en ny på torsdag, så nu går det äntligen framåt med det där förbaskade körkortet! Snart så :D Har också hunnit plugga, faktiskt, lite iallafall. Nu är dags att sova om man inte vill vara zombie imorgon, får se hur mitt hår ser ut, eftersom det i detta nu är nyduschat....haha, lär bli en syn!

keep your thoughts to yourself

Tjejmiddagen i fredags var lyckad, blev trerätters med Amanda, Rebecka, Natha, Sara & Amelia. Började med vitlöksbröd, sen enchiladas och sist chokladmousse/panna cotta. MUMS. Igår var jag ganska sjuk, men kände mig bättre på kvällen så gick till 1907 en sväng, blev inte så länge det heller. Nu är det söndag, och jag känner mig fortfarande inte frisk. Vet inte vad detta är, kanske är det svininfluensan eller bara en vanlig förkylning, men den håller i sig sjukt länge. Ska nog gå till skolan imorgon iallafall, kan inte missa mycket mer nu..

18 ♥

Yey, nu är jag arton asså. Känns inte så annorlunda, men det ska man väl inte förvänta sig.. Blev uppvaktad av familjen imorse, sen åkte jag till Tranås och satt på körskolan ett tag. Efter det blev det lunch på Ban Thai med Sara, Natha & Ibbe, mysigt och väldigt mättande! Gick lite på stan med Sara & sen blev det bussen hem. Städade och fixade, och vid 6 kom det massa folk för att äta tårta. Mycket trevlig kväll, fina vänner ♥ Nu blir det sova, fredag & tjejmiddag imorgon. MYS.

g-r-e-a-t

Jaha, nu har jag gått och blivit sjukt också. Kanske är det svinis, vem vet? Mår skit just nu iallafall, fryser, hostar, svettas, huvudvärk. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Har sovit mig genom större delen av eftermiddagen, nu ligger jag här istället. Orkar inte göra något alls, så har satt på lite Grey's-avsnitt för att försvinna bort. Funkar ganska bra. Blir ingen skola för mig imorgon, skulle nog egentligen inte gått idag heller efter att ha hostat hela natten, men ibland är man ju dum. Hatar att vara borta från skolan, man missar så mycket. Speciellt nu, när vi börjar med så mycket nytt hela tiden..

Som vanligt är det perfekt timing - med min födelsedag på torsdag, skolfoto & tjejmiddag på fredag och utgång på lördag. Får ge mig sjutton på att bli frisk fort, helt enkelt. Annars, jaa, får jag väl göra allt detdär lite halvsjuk. Det kan ju inte skada, så mycket. Nu ska jag nog titta vidare, får se hur jag mår imorgon.

'cause im awkward and nervous and sometimes i don't say much at all

Fin helg, först mys & fika fredag, upp tidigt för loppis lördagmorgon, vidare till Tranås, hem sent, sängen/hemma hela dagen idag. Bild från i somras, i Stockholm. Hittade på FB, haha, mysig restaurang. Nu blir det sova, så man orkar med nästa vecka. Hur nu det ska gå.


but i can't make you love me, i can't make you care

johnny depp

Idag har jag en riktig....vad ska man kalla det? Dålig dag är fel ord. Men, inte en bra dag. Är allmänt irriterad och gråtig, så har spenderat dagen sen jag kom hem från skolan med Johnny Depp.

Först i filmen Blow.

Sen i Edward Scissorhands.

Och nu ska The Man Who Cried sättas på, underbart!


Så, en heldag med Johnny andra ord. Kanske inte precis det jag borde göra idag, men skitsamma.

if only i don't bend and break

Helt vanlig dag. Inget speciellt att säga. Förutom att vi pratade lite fort om denhär olikheten mellan tjejer och killar. Att killar tar tag i sina problem direkt, kanske smäller till den de är arg på eller pratar. Tjejer är så komplicerade. Ska gå runt och snacka skit, manipulera, få över folk på sin sida, göra allt smått så stort. Vad kan det vara bra för?! Varför är inte vi tjejer mer som killarna? Jag vet ju själv hur jag är, jag är grymt konflikträdd! Tänk vad mycket fortare det skulle gå att lösa problem direkt, och vad mycket lidande och kval och sömnlösa nätter man skulle spara.

breathing's just a rhytm

Anebys marknad var idag. Hittade ett par svarta brillor, likadana som de jag köpte i somras, som jag nu tappat bort...inte bra. Inte bra alls. Sen krossades ju mina röda under Coldplaykonserten, så var i stort behov. Köpte annat bra med, typ godis. Efteråt satt vi lite på Amandas balkong (ja, hon har nu lägenhet. stört!) och pratade massa. Trevligt! Nu ikväll har Maja varit här, käkat naturgodis och snackat bara. Är gryymt trött, och dålig på att stava, haha. Har fått rätta detta typ 10 gånger redan! Hatar också Spotify-reklamen. Älskar musiken. Typ denna låten. Och denna. OCH denna får vi inte glömma. Lyssnar nästan bara på Paolo & Regina just nu, underbart. Passar vid alla tillfällen. Nu blirre sängen, natti.

RSS 2.0