Snurra nu min värld

Första advent idag, det börjar bli julstämning! Var uppe i ottan imorse (klockan 9) och gick till kyrkan. På kvällen gick jag lite på julskyltningen, kollade när världens bästa Jennifer blev vald till Aneby Lucia (!!) och sen så fikade vi hemma hos mig. Nu är jag trött som en klubbad säl, och vill  helst av allt bara sova. Får se hur det går med den saken. Finns ju så mycket att tänka på, haha! Ligger just nu t.ex. och tänker på Norge. Funderar starkt på att åka dit några månader efter skolan för att tjäna pengar. Eller ska jag plugga vidare först? Eller ska jag åka direkt till London? Jobbiga val, men det är ju inte än som tur är. 

Jag funderar så himla mycket på framtiden just nu. Vart ska jag ta vägen, hur kommer livet se ut, vad ska jag göra? Såna frågor. Det känns liksom ganska tungt att bara lämna allt och åka för att jobba/plugga i en helt annan stad.. Men nån gång måste man göra det. Usch, både längtar och längtar inte. Hur sjutton ska det gå?! :/

så himla mycket kärlek

Har inte mycket att säga om kvällen, ganska trist alltså. Mest åka bil inne i Tranås. Nu ligger jag här och lyssnar på Coldplays nya EP. Det går knappt att börja beskriva hur bra det är, så avgör själva istället. Smakprov här.


Life in technicolor II
Prospekt's March / Poppyfields

The calm inside me

Jag är dålig på att blogga these days. Har hänt endel sen sist, orka berätta och komma ihåg. Veckan var lugn, men otroligt seg! Idag bara två lektioner sen åkte jag till stan. Köpte lite nödvändigheter, sen ikväll så blev det ut en rejäl sväng med Albin, Martin, Simon, Jalle, William, Oskar & Amanda. Det var skoj! Nu ska jag nog sova, ska nämligen till stan imorgon igen. Sov gott.

Thats not my name

Snabb uppdatering av helgen. Fredag: Mys hos Becka med Idol och lussebullar. Lördag: Barnvakt och sen ut med Becka, och till sist Jönköping med Albin. Söndag: Städa KS, plugga och slappa. Så nu är jag fullt upptagen, puss.

Chandler Bing

So what att jag är typ 10 år efter i tiden, men fy vad jag älskar Vänner just nu! Litet klipp med min favorit, watch och skratta.



Pysselstuff

Denna dagen var typ världens segaste tills kvällen. Först segt att gå upp, sen segt att ha alla lektioner (jag svär, ekonomin var dubbelt så lång som vanligt!) sen var bussen sjukligt seg hem, det var segt att gå hem. Men sen vände det, jag hann massa innan jag gick iväg till Rebecca och company nere i hänghuset för fika och pyssel. Och vilket fika, sen! Typ massa kakor och alla var typ av choklad! Helt sjukligt. Efter att ha proppat i sig massa godsaker pysslade vi, folk var värsta proffsiga med sina stämplar och band och fina papper och tjo faderittan. Men lyckades med två bra kort, så får väl börja öva nu när det snart är jul. Nu ska jag kolla något avsnitt av Vänner, gonatt!

Senaste...

Senaste... 
... dryck: O'boy
... resa: Örebro
... upptäckt: våran yogurt är för gammal
... tv-program: House
... mat: Ris och bacon med tomat/basilika creme fraische 
... färdmedel: Bussen hem
... telefonsamtal: Simon
... sms: Pernilla tror jag
... kram: Mamma nyss typ
... onyttiga: Mollys kladdkaka 
... aha-upplevelse: nu vet jag vad jag ska köpa till mig själv i julklapp!
... känsla: riktigt hopplös
... radiokanal: P3
... bok: Playing with fire
... film: måste vara Ladder 49 hos Albin i söndags
... tanke: Jag måste köpa Sagan om Ringen-filmerna
...längtan: tills något äntligen händer

Isomeri

Det ni, vet ni vad det är? Just nu sitter jag här med Amanda och har lite smått panik. Trodde att vi var grymma efter vårat lyckade pluggande nere i köket, men nu när vi skriver med Harald så känns det lite värdelöst.. Han kan allt teoretiskt, vi kan mer praktiskt... Hmm, vem är bäst? Nu ägde vi lite till. Ska fortsätta plugga, önska oss lycka till. Pusse.

super

Hej sötnosar. Tänkte att ni ville höra om den underbara veckan som ligger framför mig. Tisdag har jag stort prov i Matte B, onsdag Kemiprov, torsdag teoriprov i Webdesign och fredag väldigt stort, viktigt prov i Rättskunskap.. Visst blir ni avundsjuka när ni läser det?! 

Put On A Smiley Face

Fredagkväll - Idol med Nathalie och Jennifer. Lördag - först Öppet hus i skolan, senare konsert med ungdomskören och lite häng hemma hos Simon. Söndag - ingen aning. Eftersom vi är lediga imorgon hoppas jag det blir någonting?! 

Arg eller ledsen eller bara ingenting?

Jag känner så himla mycket för att gråta just nu. Eller slå någon. Men mest gråta. Frågan är varför. Har liksom haft en bra kväll, har inget att vara ledsen över idag! Men ändå, när jag satt där i soffan bara kom känslan, och den vägrar försvinna. Skit också. Och imorgon är det skola igen, skit också. Jag orkar inte. 

Segfredag

Jag fattar bara inte, har det någonsin varit så jobbigt att gå upp som en höstig fredagmorgon när det är beckmörkt ute och regnet smattrar mot fönsterrutan. Det blir inte lättare direkt när man vet att man under dagen har ett prov och en redovisning. Fast nu när jag äntligen är i skolan och klarat av dagens jobbigaste lektion fick jag reda på att provet är inställt. Det var en enorm lättnad, you know?! Men nu återstår redovisning som vi inte är klara med än, ajaj. Får verkligen hoppas det går bra. Slutar lite tidigare än vanligt idag, och då blir det åka hem och... sova kanske? Iallafall om jag får bestämma. Men det är ju som sagt fredag och så måste man ju göra något lite roligare kanske. Några förslag?

Imorgon är det skola (!) igen, eller inte en riktig skoldag men Öppet Hus typ.. Vi ska visa skolan för 9:orna som ska välja i vår, och systra mi ska kolla. MEN fördelen med denna dagen är att måndag är helt ledig, stort jubel!


If I am wrong I am right

Just nu sitter jag här i ett rum av kaos; mitt rum. Har lovat att städa det idag, så jag gör det mesta av det nu innan. Sitter i sängen, som inte har nån täcke eller kudde längre, utan helt enkelt bara madrassen med ett slarvigt pålagt lakan. Har tagit lite kort på mig själv, haha, egoist javisst. Har ingen inspiration till fotande nu när det är så mörkt ute, så fotade massa mörka bilder på mig, med stort hår, svart kajal och svart nagellack.. Hm, resultat kanske kommer. Nu ska jag fota lite till, det var underhållande. 

Killar

Enligt mina erfarenheter så finns det tre typer av killar. Eller okej, det finns fler, men jag skriver om tre. Killkompisarna, dedär killarna som är vän med alla tjejer men som ingen riktigt ser som en eventuell pojkvän. De är liksom bara bra vänner. Sen finns det grupp nummer två; de snygga killarna. Eller vad sjutton vi nu ska kalla dem, det är iallafall de som med bara sina leenden och fina ord få nästan vilken tjej som helst på fall. De killarna är inte vän-material. Sist men inte minst, de vanliga killarna. Killarna som oftast inte märks, de är lite neutrala sådär, man kan både gilla dem och vara vän med dem liksom. 

Frågan är nu, är det fel att placera killarna i såna här fack? Eller gör de samma sak med oss tjejer? Jag vet inte, men skulle gissa på det. Vilket fack är du i?

Lördag

Denna lördag har inte jag gjort en vettig grej. Eller jo, kanske en. Men thats it. Har bara legat i sängen hela dagen och kollar på massa, typ Desperate Housewives, Grey's Anatomy och The Other Boleyn Girl. Käkar har jag också gjort, men thats about it. Usch, vilken deppig dag. Hoppas på att morgondagen blir bättre. På måndag är det helt färdigdeppat. Sov gott.

LarsE

Lars är min idol. Puss på dig.

Lite off

Usch, idag så har jag bara vart i skolan på två lektioner. Idrott först, med rugby och annat våldsamt, sen FE med onödig film igen. Nu sitter jag här och jag mår skit! Jag bara orkar ingenting och vill bara gråta hela tiden. Usch. Ska nog sova eller nåt, sen blir det nog bättre. Har vart lite off på senaste tiden, men det går nog över tror jag..

Our last summer

Har haft denna låten på hjärnan hela dagen, så vad skönt att äntligen få höra den. Ni får höra den med nu! Lägg märke till hur gullig Colin Firth är, eller, hur sjutton missar man det?! And your name is Harry är också ett skönt inslag ;D. Nu kommer Becka snart hit så ska byta om, hare fint. 



Pics from tha roadtrip






Det var två riktigt goa dagar. Tack.


Home

Hemma igen, eller kom egentligen hem igår men då var det sova och direkt till fest sen, så hann inte skriva. Det var skoj, vi badade & käkade och snackade typ. Men skönt att komma hem, haha. Festen sen var kul :). Kollar på Superman Returns nu, så hejdå.
Besvikelse.

RSS 2.0