have you ever tried sleeping with a broken heart?

Stressig vecka! Har haft fullt upp hela tiden, ingen tid att vila. Har varit projektarbete, jobb, fysikplugg, biologi, engelska, svenska, och så ska man hinna ha ett socialt liv? Ganska omöjligt. Men imorgon är det över, efter biologiprovet och engelska book review:en så tänker jag ta paus från allt. Lägga mig under täcket och bara vara. Eller kanske gå ut och gå för mig själv, bara för att det är skönt. Något för mig ska jag göra iallafall. Sen är det lov, får se vad det har att bjuda på!

may your dreams be sweet

Oj, vad längesen detta var! Fattar inget, men här är jag nu igen. Gårdagen var ganska fin, för det mesta. Förfest hos Pillans farmor, skönaste tanten! Fint folk, såklart. Drog oss ut mot Strandbaren vid elva-tiden, men det var tydligen alldeles för sent för kön var enorm! Stod där minst en halvtimme innan vi lyckades tränga oss in, och väl inne så var garderoben full....underbart, så gick och bar på jackan hela kvällen, haha. Dansade, dansade, svettades och pratade med massa folk överallt. Dansade lite till. Sen utbröt nåt slags slagsmål, usch, fortsatte även när Strandbaren stängde utanför. Inte ett kanonavslut på kvällen kanske, menmen. Åkte hem och somnade efter några avsnitt av Vänner, fint. Inatt förlorade vi ju en timme så är extra trött, men det kan inte hjälpas - måste fixa massor av saker idag. Sy klart kläderna - check! Städa KS - inte check! Duscha - inte check! Skriva på PA - inte check! Hämta väska hos Pillan - inte check! Med andra ord, jag har endel kvar att göra idag...bäst jag sätter igång.

my oh my

Nähä, i helgen blev det inte mycket chillat för mig inte. I fredags blev det impulsiv filmkväll i Tranås med tre tjejer, me like! Lördags var jag uppe med tuppen, och åkte in med ett gäng fina från klassen till Jönköping. Skulle kolla Högskolan tänkte vi, jaha jaha. Börjar med att dörren på bilen går sönder, haha, fortsätter med att jag & Ida hamnar på Pedsex istället för föreläsning, sjunger fyllevisor och dricker läsk, fortsätter med massa shopping (jag som inte skulle köpa något...) och avslutas med en lunch på Coffee House by George. Efter denna heldag är det bara hem och duscha, sen iväg på klassfest. Kvällen avslutas på Babar med massamassa dans & trevligt folk. Hemma runt 4-tiden, sover till tre nästa dag...ganska förstörd dag. Jobbade en snabbis på KS och sen på bion. Snabba Cash såg jag, hem och slockade tidigt. Vilken helg. Hann nog inte med några läxor alls om jag ska va ärlig, det som jag planerat in så fint! Sammanfattningsvis fin helg.

Denna veckan är egentligen också lite stressig, har redan märkt av det. Historieinlämning tills på fredag som krånglar, symöte med projektet imorgon & så min provjobbning på Mistat på eftermiddagen. Håller tummarna för att veckan ska gå bra, jag som är så nipprig jämt. Åt vårens första glass utanför Ica idag, i solen med brillorna på. Fint. Nu måste jag nog städa innan jag kvävs av dammråttor här inne.

jag längtar efter...

snösmältningen, körsbärsblommorna, grönt gräs som sticker fram, att få använda vårjackan & conversen, mina solbrillor, vägar fyllda med grus utan snö, blommor, fika på grännaberget, volleybollmatcher, träd som slår ut, grillfester med fina vänner, bara ben, en molnfri himmel, sand mellan tårna, sommarkvällar när man kan gå utan jacka, att se soluppgången på stranden, sommarklänningar, friheten, galna roadtrips till okända destinationer, att ligga hela dagar på stranden och steka, pick-nickar med smnv i gapskrattet, vårkänslorna, frukostar ute i solen, skrubbsår på knäna, springturer i skogen, utomhuskonserter, att cykla, en kall cola en varm dag, lunchraster ute i solen. kort sagt, jag längtar efter våren och SOMMAREN!


who says

Vilken stressig vecka! Hela söndagen bestod av PA-arbete, måndagen likaså, tisdagen chillade jag med det och vi ordnade överraskningsfest för Aidin. Grymt lyckat, han anade ingenting och blev aschockad när vi kidnappade honom! Haha, hela kvällen/natten var fin, tycker så grymt mycket om de människorna! Onsdag var det inga lektioner alls utan bara massa PA hela dagen, usch så stressande. Efter skolan - ännu mer PA. Kunde inte sova, vilket resulterade i extrem trötthet idag. Uppe med tuppen för att göra klart det sista på PA innan skolan började, och nu är det inlämnat. Preliminärt, men iallafall. Är nöjd, nu tänker jag ta en paus från det och koncentrera mig på andra läxor PLUS att ta det lugnt, känner mig stressad ända in i märgen. Imorgon är det bara en lektion, sen helg! Tänker inte göra ett skit i helgen mer än att besöka Högskolan i Jönköping med klasskompisarna, resten av tiden tänker jag sooooova, plugga, kolla på filmer och spela bra musik på högsta volym. Skönt med chill.
såhär har jag sett ut i princip hela veckan - skjortan & brillorna på!

tokio hotel

Yes, igår var det konsert för fulla muggar och guess what? Jag gillade det! Haha, jag blev lite chockad men nu är det gött. Såhär fina var vi igår när vi kom hem.

RSS 2.0