you might not come my direction at all

Onsdag igår; innebar FE-prov, käka glass, fota och kolla på Grey's. M-y-s, som vanligt. Nu är det helt plötsligt tosdag (känns som fredag), och valborg! Vi har ännu inte bestämt vad vi ska göra ikväll, haha, antagligen blir det grillning hos nån kompis först och sen vidare ut på stan för att träffa massa folk. Får hoppas på en bra kväll... Sen imorgon är det första maj, hur sjukt är inte det?! Bara en månad kvar till Toleransresan, shiiiiit. Börjar se fram mot det skitmycket nu, ska fixa passet nästa vecka så är allt typ klart sen. Åååh, mys. Nu ska jag ut i solen lite med Natha, lägger kanske in lite bilder idag när jag kommer hem, hare bra.


can't stand it no more

Nationella engelska idag, gick inte precis toppen. Men, tack vare det provet så fick vi håltimme efteråt så jag & Sara drog på raggarunda ;) Sen vart det mattelektion som var allt ifrån seriös! Skrattade mer då än jag gjorde hela igår. Kemin var lika grymt tråkig som vanligt, men skönt att sluta efter den. Åkte bussen hem och trodde vi skulle till Jönköping direkt, men så blev det icke. Trälit. Nu blir det antagligen plugg, men bara pallar inte. Har inget att se fram emot nu känns det som, allt är bara tråkigt och grått, det händer aldrig nåt kul. Blää.

i don't wanna wake up

Soft dag idag, känns inte som om jag gjorde ett skit i skolan. Hade muntliga nationella första, sen matte och kemi. Italienskan var inställd, så jag gick på stan med Jennifer istället, och åkte hem tidigt. Solade, duschade, käkade och stack ut med Becka. Liten tradition nu med vårat inlinesåkande/cyklande.. Haha! Blev så att vi åkte till Claesson som fyller 18 idag och har tatt sitt körkort, så det var dubbelt upp med grattis där! Blev tårta och kakor och massa snack. Sen åkte vi vidare och körde lite longboard/skateboard/inlines/cykel en sväng. Åkte hem tidigt ikväll, är ganska..vet inte riktigt, men lite trött och hängig. Trots att vädret har varit helt underbart hela dagen så har jag varit ganska nere, det är surt! Får hoppas det blir en bättre dag imorgon :) Ska försöka fokusera på de bra sakerna i livet istället!

still dreamin', i don't wanna wake up. please freeze time and hold me forever.

bilder från helgen








you're breaking your mind

Helgen blev ungefär som planerat faktiskt, förutom cykelturen till Amanda. Det blev solande hos mig, besök på 25-årskalas, med massa trevligt folk och 20 sorters kakor, och grillning ute hos Bårring istället :) Och det säger vi inte nej till, det var grymt mysigt! Efter grillningen åkte vi som planerat till 19:07, där spelade vi kubb och tjejerna vann hårt :D Sen blev det mys och grillning (igen!). Senare på kvällen fick folk för sig att åka till  Nässjö och käka, så vi packade in oss i bilarna och drog dit. Postbilen ägde som vanligt, den var dock inte riktigt i sin bästa tid.. HAHA.

Idag så har jag inte hunnit så mycket, har städat KS bara och försökt sola lite men det var alldeles för kallt. Nu har familjen käkat våfflor, så ska väl antagligen sätta igång med pluggandet, men först ska jag läsa en stund. Hoppas på att jag ska ut och fota killarna när de kör cross senare idag, men vi får se, planering brukar ju inte funka såå...

sometimes time doesnt heal

Äntligen helg igen, känns underbart! Veckan har varit ganska...tråkig i skolan men rolig hemma. Cyklat och åkt inlines och vart ute i solen mest, och så bakat har vi hunnit med. Goda kärleksmums, dock lite smuliga. Var iaf goda att äta. Idag, eller kanske igår borde jag säga, så var det marknad i Aneby, plus att jag hade sovmorgon. Det resulterade i att jag & Natha drog igenom marknaden en sväng och köpte godis innan vi tog 12-bussen in till skolan. En lektion bara, så innan den satt vi ute i solen och pluggade och snackade. Soft. Sen kom vårt lilla historiaprov, gick bra faktiskt :) Efter det blev det studiecirkeln och sen åkte vi hem. Städade, läste, käkade. När kvällen kom sen så åkte vi ett gäng till Erik för att grilla, det var mys! Var jag, Natha, Becka, Amanda, Jennifer, Erik, Albin & Martin, och sen lite folk som kom och gick. Slutade med mys framför tvn, och sen cykeltur hem. Synd att man piggnar till så när man cyklar, hos Erik var jag redo att  somna men nu är jag svinpigg. Hm...

Håller på att planera helgen i huvudet lite, vi ska troligtvis ut till Amanda med cyklarna imorgon för lite picknick eller liknande. Kan bli bra detdär, har kommit in i cyklandet lite så det är mys. På kvällen antar jag att vi tittar förbi 19:07 och ser vad som händer där. Söndag ska jag soooova som en dåre, städa KS och plugga. Förhoppningsvis är det bra väder då med, så kanske händer roliga saker då med. Hoppas hoppas. Nu ska jag missbruka Facebook lite, godnatt på er.

ingenting är rättvist

Usch vad jag hatar allt just nu.

vicky cristina barcelona

Studiedagar är underbara måste jag säga. Riktigt bra dag faktiskt, trots vissa avbrott. Frukosten var hur mysig som helst, och efter den så gick vi på promenad hela gänget + Whitney. Haha, blev en tur till kretsloppet där vi handlade lite grejer. Andreas fick med sig ett par inlines hem, och jag fick med en cykelkorg, en väska och några LP-skivor hem. Efter några timmar så var jag tvungen att dra till Vårdcentralen för vaccination, och sen svängde jag förbi biblioteket en sväng. Lånade några mysiga böcker och köpte lite godis, och sen satt jag nån timme i solen och myste med en bok. Såå skönt, trots blåsten. Natha kom förbi, och vi bakade kladdmuffins, ganska goda. Vi hyrde film och åkte till Becka för att "plugga". Lustig film måste jag säga, ganska meningslös. Men..ja, jag vet inte. Kanske var den bra. Imorgon är det skola och jag bara orkar inte. Verkligen orkar inte. Usch och fy.

live high

Jag är nog ganska sämst på att blogga, svar ja. Iaf, i fredags blev det till sist film hos kef, men alla somnade.. Haha, så det blev tidigt hem och i säng! Lördagen så gjorde jag inte heller mycket, på kvällen så kom Natha, och vi åkte till Erik för att käka tacos och snacka. Där var också Albin & Philip, och sen kom Becka. När vi käkat klart och snackat om allt mellan himmel och jord framför "brasan" så gick vi till Pappa Älg (Andreas) för att glo en svinrolig film! Nacho Libre, med Jack Black aka Oskar Hellberg. När man sen vaknade på söndagen var man rätt svintrött, så det blev ett evigt segande fram till 3-tiden då Oskar, jag & Becka åkte mot Växjö för planeringsmöte. Goa människor och en himlans massa fika. När vi kom hem sen var det ganska sent, så vi käkade lite fort och gick till Andreas för ännu en film. Lords of Dogtown - helt sinnessjukt bra film. Var helt till mig efter den måste jag säga. Helt otroligt.

Anledningen till att jag är vaken såhär tidigt på min lediga dag, är att snart kommer Andreas, Jennifer & Becka hit för att käka frukost! Hur mysigt som helst, en väldigt underskattad måltid som Andreas uttryckte sig. Efter frulle får vi se vad som händer, hoppas på att få fota lite. Ha en fin dag!

breathe slow

Åh, gårdagskvällen. Bra film med snygga människor i, bra sällskap bestående av kef, pappa Andreas, Oskar, Jocke, Becka, Natha, Ida och Martin. Väldigt m-y-s. Tror faktiskt de flesta höll med om att det var en bra film, haha. Efteråt blev det lite allmänt soft bara, och alldeles för tidigt gick alla hem. Haha, har börjat bli piggare på kvällarna nu igen - skönt! Hade ju sovmorgon idag ända till ÅTTA, skönt som bara den. Blev så gott som klar med hemsidan idag på webdesignen, väldigt nais. Sista webdesignlektionen på fem veckor, det kändes skönt faktiskt. Så från och med nu slutar jag tidigt på torsdagar och börjar sent på fredagar. Härliga tider. Tog en liten promenad i solen nu efter maten med kef, grymt skönt i solen. Kommer bli en bra dag dethär, det känns så. Vet iofs inte vad som händer ikväll, men det löser sig alltid. Nu har jag lite hål fram till historian, sen möte inför Toleransresan, får se när det slutar.. Ha en bra dag!

crack the shutters

Oj, denna veckan gick faktiskt fortare än jag hade trott.. Men så blir det nog med 4-dagars-vecka. Det roliga är att vi har abra fyra skoldagar nästkommande två veckor med, gött! Iaf, i tisdags så var det segdag, massa lektioner och sånt. På kvällen sen var jag & Becka ute och cyklade (igen!), haha, och hamnade hos Albin. Gentleman som han är gjorde han mackor åt oss, haha! Var även snäll nog att skjutsa hem oss när det blev alldeles för mörkt och kallt för att cykla, snäll kille. Igår hade jag ett äckligt svenskaprov, och sen världens längsta FE-lektion.. Men dagen blev bra iaf, fotade med Becka när jag kom hem och efter en tupplur så blev det dubbelavsnitt av Grey's hemma hos Natha. Mysigt, men sorgliga avsnitt.

Idag är det torsdag och det gillar vi ju såklart. Hade linedance på gympan, kul faktiskt, och sen skolbio. Die Welle (Vågen) hette den, tysk film. Riktigt bra måste jag säga. Man glömde liksom bort att störa sig på att de snackade på tyska efter en liten stund, och bara kollade. Som sagt, bra film! Nu har jag historiens tråkigaste webdesign, men tack och lov är detnäst sista lektionen på många veckor. När jag kommer hem sen blir det plugga (tyvärr) och sen ikväll är vi ett gäng som ska se Twilight hos pappa Andreas. Mysigt.


back to reality

Sista dagen på lovet, lite lagom sorgligt. Igårkväll myste jag sönder och kollade på Twilight & PS. I Love You. Imorse vaknade jag av Becka som ringde, haha, så åkte direkt dit för att mysa med de små söta kaninerna. Sen kom det lite folk (Albin, Martin & Jalle) och fikade med oss! De var ju såklart som killar är mest... Hm. Ikväll har jag & Bec iaf cyklat runt lite här i Aneby, och det slutade med en mysig fika hos Hannes. Grymt mys med tända ljus, varma baguetter och trevligt sällskap. Tyvärr är det ju skola imorgon, så det blev tidig hemgång.. Skulle antagligen behöva gå och lägga mig nu, men jag är alldeles för pigg för det. Får lägga mig och läsa en stund nu :) Imorgon börjar allvaret..

<3

Jag är kär i en dröm.

it's just like the present

Oj, vilken sämst och tråkig uppdatering jag har haft nu. Igår var faktiskt en riktigt skön dag måste jag säga, och innan det har jag också hunnit med endel roliga grejer. T.ex. har jag sett både Pearl Harbour & Brokeback Mountain, grymma filmer båda två. Men igår som sagt, först så var jag & fotade när lite folk spelade beachvolley - sjukt svårt! vet inte alls hur det blev, men det märks. Sen åkte vi vidare till Tre Dagar, en kristen påskkonferens för er som inte vet vad det är. Där lyssnade vi på en man som snackade, han hade haft en grymt tufft liv verkligen. Sen fikade vi, hängde med folk och bara hade det bra. Blev en snabbis till Max med, och sen kolla på lite raggarbilar haha!

Nu ska vi snart tillbaka in till Jönköping, så håller på att göra mig iordning. Lägger också in gårdagens bilder på hårddisken, ska redigera lite med dem imorgon tänkte jag. Imorgon blir det också multimedia och städning, kul! Får hitta nåt kul att göra på kvällen sen, är ju lediga måndag också :)

a bad dream

Verkligen det tråkigaste lovet ever, har inte gjort ett piss känns det som. Ingen kamera hemma heller, men den kommer imorgon tack-o-lov, då blir det nog lite roligare iaf. 

när en stamfågel ger sig av

Vart i Linköping idag med mamma och bror. Blev badhuset (överraskande, svar nej). Efter det hälsade vi på några vänner där och fikade en sväng.  Nu är vi hemma, och ikväll blir det Grey's. Möösigt. Hör också att Färjestad verkar vinna matchen idag, härligt! Förresten, Lars Winnerbäck har en ny låt. Skön, som vanligt. Finns på YouTube, sök på Lars Winnerbäck ny låt - Oslo 2009-03-01. Puss

but you know that it's good girl

Åh, Bon Iver. Behöver jag säga mer? Ni som har Spotify kan ju söka och lyssna (Skinny Love, Re: Stacks & Bloodbank är heta tips). Ni andra kan ju lyssna här. Detta är Bloodbank.


can't continue

Grymt vad uttråkad jag är. Lite lagom dissad av hela världen sådär, mysigt. Verkligen. Igår var jag barnvakt, och idag med. Vi ska ner till Anebys badhus sen, haha, det lär bli kul. Lovet suger ganska hårt faktiskt om jag får säga det själv, inget händer liksom. Idag åker Amanda, Maja, Philip & Erik till Thailand. Avundsjuk? Nejdå, inte alls. Natha är också ute på äventyr i Stockholm och roar sig, och pappa & Molly är i London. Här sitter jag. Får snart ett rastlöst sammanbrott.


vart tog glädjen vägen?
Foto: Rebecka Gillberg

go'natt

becka 

Min söta vän, fotat och redigerat av mig. Nu ska jag sova, har redigerat bilder hela kvällen. För fler resultat kolla facebook. Godnatt.


bbq

Igår efter bad i Eksjö med pappa och lillebror blev det Tranås och Majas hus. Dit kom ganska många, vi grillade, mös och skrattade. Kände inte riktigt alla som var där, men bl.a. Becka, Amanda, Natha, Sara, Amelia, Carro, Martin, Albin, Jalle, Linus, Hanna, Maja, Linda, ja listan kan som sagt göras ganska lång. När vi grillat ett tag började det bli kallt, så då drog vi vidare till Hanna! Där blev det drag med dans och bastande! Mysig kväll. Kvällen slutade väl inte riktigt som man kunde hoppats, och nu är det som det är. Förlåt, igen. 

Idag är det segdag, ska nog mest umgås med mamma och bror, och senare städa KS. Får passa på nu med när pappa är borta att sitta vid hans dator och redigera lite bilder. Om jag hittar hårddisken, vill säga.. Får leta noggrant senare när jag orkar. Har faktiskt varit uppe sen sju imorse, grymt tidigt en söndagmorgon. Men mycket att tänka på. 

sunshine

Weheej, lördag nu. Har inte sovit sådär övermycket inatt, och vaknade ganska jobbigt också. Hata Martins ringsignaler! Hahah, igår så blev det först glass på Pias, sen fotande hemma hos Nasha och sen hocketkväll.. När vi egentligen skulle hem kom någon på ideén att vi skulle sova hos Albin, så här är jag nu. De andra; Becka, Albin & Martin, har åkt till Nässjö.. Hm, känns skumt att vara själv i någon annans hus måste jag säga. Men förhoppningsvis kommer pappa inom en timme! Nu får jag väl helt enkelt roa mig själv, sitter väl antagligen här. Nu låter det nåt från nerevåningen; skumt! Tydligen är jag inte ensam, Bettan & Zigge är också hemma, haha. Aja, pappa kommer om en halvtimme nu ringde han o sa.. Hm, angående kvällen! Ikväll ska vi in till Tranås och grilla hos Maja, mysigt! Första gången jag grillar ute i år :) Lätt att jag tar med kameran iaf kan ni räkna med. På tal om bilder, kolla här

Från Albins 18-års middag.

Redigt glada brudar!

is there any wonder?

Vilken grymt lugn dag detta har varit, verkligen skillnad från igår :) Igår var det skola först två lektioner, sen åkte vi direkt till stan med tåget. Där blev det shopping såklart, hittade ett par jeans och en kjol som jag är väldigt nöjd med! Käkade en macka på Subway i solen och myste. När vi skulle åka hem sen kom vi cirka halvvägs innan vi kom på att vi glömt gympakassarna i stan, smart! Så det blev till att vända.. Väl hemma sen hann vi bara packa, och sen bar det iväg till Tranås och Amandas mormors lägenhet. Där myste vi med käk, snack och Full Frys. Myysit. Idag vaknade jag av att solen sken in, underbart! Gick upp tidigt och städade och diskade, och sen satt vi ute på balkongen några timmar; varmt och skönt! Nu är jag hemma, kollar på Grey's, men snart blir det nog nån promenad i det fina vädret. Blir så rastlös när det är soligt, man vill ju inte bara sitta inne :) Har tagit massa bilder nu också, sen nakenjoggen, i stan och idag, men de kommer upp när jag orkar. Hare fint i solen!

let the sun shine

Sooooolig dag idag, mumsigt. Blev stan och en glass på hålet, och sen sooova i bussen hem. Grymt skönt. Sen ringde det, och så blev det en glass till! HAHA, årets första mjukglass i solen med goa vänner, då är det bra. Sen åkte vi in till Tranås för den omtalade nakenjoggen, grymt kul! Bilder kommer nog inte ut, hahaha. Hälsade också på Amanda i hennes mormors lägenhet, och sen hem. Nu sitter jag här i Nathas stora sköna soffa och kollar på hockey med henne & Bårring. Delade åsikter om vem som ska vinna... Senare blir det eventuellt greys, får se. Pusspåer.

RSS 2.0