tell me how did you slip by?

Mysigt igår med Omega, inte jättemycket folk tyvärr men det funkade :) Kom hem hyffsat tidigt och sov som en stock. Städade KS imorse när jag vaknade (duktigt av mig!) och sen käkade vi Mors Dag-middag. Grattis alla mammor, förresten. Mamma fick en liten present av oss alla :) Sen käkade jag glass med Jennifer, sa hejdå lite fint. Nu sitter jag här och lägger in ny musik på iPoden, måste börja packa... för - imorgon åker vi! Så kuuul. Är verkligen taggad nu, äntligen! Den stora frågan är ju bara vad man ska packa, det är så svåååårt. Suck. Natha är här och hjälper mig genom att ligga och göra tester i gamla tjejtidningar i min soffa... Detta kommer gå bra känner jag. Stabilt.

Lite bilder från tjejmiddagen.

yäää vicka poser

såhär god var maten

hungrig amanda

bajskakan! sjukt godaste kladdkakan jag någonsin ätit.

complainte de la butte

Tjejmiddagen igår var mysig, satt och snackade om allt mellan himmel och jord till typ 12, sen blev pensisarna trötta! Haha, så det blev sova tidigt, grymt skönt! Tidigt uppe imorse sen med, stan med mamma, Molly, Natha & Becka. Hittade mycket av det jag behövde, t.ex. ett par sandaler, shorts, puder, diverse smågrejer och en morsdagspresent. Sen lite jag inte behövde också, men så blir det ju alltid :) De andra hittade också lite de letade efter, så vi kom hem nöjda! Har legat någon timme i solen nu, grymt skönt. Ikväll har jag tillslut äntligen bestämt mig för att gå på Omega. Jag hoppas det blir bra nu, när jag velat så länge. Ingen fest för mig ikväll inte!

playin' fool

Som förväntat gick Matte C åt skogen. Men - skit i det nu, nu är ju skolan typ slut för min del! Sååååå skönt :D Ser fram emot en lång sommar nu! Men först och främst ser jag fram emot ikväll, vi ska käka middag här och nu ska jag egentligen ner till Ica. Palla stressa, haha! Blir jag, Natha, Jennifer, Becka, Ida och Amanda, mysigt! Vet inte vad som står på menyn än, men det är ju spännande att bli överraskad. Imorgon är det Ronis fest eller Omega, inte klart än... Söndag blir packa, och på måndag åker viii!

no other way

Höll mig kvar två timmar i skolan för världens onödigaste lektion i webdesign, suck. Åkte hem halv tre, och deckade nästan i sängen haha! Så regnigt och höstigt väder, så satte på  lite höstmusik och låg i sängen säkert....två timmar? Skönt var det iallafall. Var barnvakt, städade lite och dukade. Käkade svingo spaghetti med köttfärssås! Sen kom Becka, vi fikade & filosoferade, pratade &planeradebestämde & bedömde. Nu känns det ganska hoppfullt ändå.

Matte C nationella prov imorgon, underbart. Är verkligen sjukt taggad. Har inte ens öppnat min mattebok utanför skolan. Får gå som det går, sen är det över. Imorgon kväll blir det mys med tjejerna, efterlängtat!

aimin' at you

Bra Grey'skväll igår! Köpte jordgubbar och smälte choklad, need i say more?! Helt sinnes. För en gångs skull var Becka med oss nördar, haha. Hem och pluggade lite efter det, men det blev inte mycket. Somnade med boken över huvudet.. Inte så bra morgon, åt alldeles för mycket och på idrotten sprang vi terrängbanan.. Då önskade man att man inte ätit frukost! Gick helt okej att springa, stannade iaf inte en enda gång. Wehey. Sen var det äckligt prov, hoppas att det gick bra, kan vara VG eller IG, ingen vet än. Nu är det snart webdesign, sista lektionen nånsin. Måste bli klar med min hemsida, får se hur det går..

Håller på att döda lite tid på Facebook nu, gjorde nåt test med vem jag passar och denna texten kom upp: När det gäller kärlek så söker du ett ideal, men blir besviken när det inte stämmer. Du söker stabilitet, men samtidigt vill du ha någon som inte håller dig fast. Passade så sjukt bra på mig, haha, blev lite skrämd. Ikväll hoppas jag det händer nåt, är lite rastlös. Har nationella i matte C imorgon, men pallar inte plugga. Matte är så svårt att plugga till tycker jag. Bättre att slappna av istället.

then i could

Okej, vart tog solen och det ganska vindstilla vädret vägen?! Inatt blev det inte bra sömn, vaknade hela tiden typ och jag har hört att jag inte var ensam..många som sov dåligt inatt pga blåsten. Sen är det ju inte roligt att komma ut i det, och nästan blåsa iväg.. Sovmorgon blev det iaf, väldigt slapp dag i skolan. Mest betygsnack, sen allvarligt seriös lektion med FE, får panik på't. Kommer aldrig klara det. Nu är jag äntligen hemma iaf, har ringt runt massa om husvagn men kommer ingenvart... Träligt! Skulle vara så grymt kul att ha vecka 30. Hoppas det löser sig..

Just nu sitter jag med 400 polska kronor och 2350 tjeckiska, haha! Förberedd som sjutton för resan nu, i pengaväg iaf. Ska nog börja packa imorgon med. Är såååå mycket att göra, haha, men ska bli grymt kul. Ser verkligen fram emot det nu! Fast först helgen, den kommer nog också bli toppen tror jag :) Nu ska jag snart till Natha och plugga/äta våfflor/kolla på Grey's. M-y-s, som vanligt.

pick-nick

 
ikväll - picknick!

m-y-s!

modellyrket nästa, oskar?!

andreas är picknick-kungen,det syns på suget i blicken.

glada mysare.

kan detta varit när andreas blottade sig? vem vet..

hyffsat sliten kille.

nu ska jag sova, fin dag har det varit idag. solat i gapskrattet, käkat glass och myst runt mest. gillar läget.

cupid

Mardrömveckan har börjat. Blev iofs inte jättemycket gjort idag i det fina vädret, låg mest och solade med Jennifer och Becka... MEN har pluggat duktigt nu sen jag kom hem, och nu blir det snart iväg till Ralle för konsert, m-y-s! Får se när man kommer hem från det, om man orkar plugga.. Nu måste jag göra mig iordning visst, tiden går fort idag..

the calm before the storm

Åh, balen igår var himlans fin. Eller, själva stället de valt var svinfult (vad hände med badhotellet?!) och dålig plats hade jag med så inga bra bilder..men de som gick var så fina så. Och endel riktigt fina bilar med! Fick lite inspiration inför nästa år nu kan jag säga :) Efter balen följde jag & Emmy med Emelie hem och käkade. Sen gick vi vidare till en tjej som hette Sara, det var trevligt :) Blev ingen sen kväll för mig, för skjuts hem var det inte direkt gott om... Somnade som en stock och vaknade 12 timmar senare - fortfarande trött.. Inte bra, inte bra.

Gick ut och la mig i solen en stund och efter det har jag inte gjort en vettig grej på hela dagen. Ska ner och städa KS nu är det tänkt, sen blir det Grey's-reprisen hos Natha, och har vi tur kanske det blir pannkakor också.. Låter som en fin uppladdning för nästa vecka som kommer bli en mardröm. Usch.


re:


jag har nog aldrig känt mig såhär ensam

but the girl from around the corner

Lite oväntad kväll igår, åkte ut till Albins mormors hus med Natha & Frida. De fiskade (utan att få en enda fisk!) och grillade, vi åkte båt och satt på bryggan. M-y-s. Sen såg vi på American Pie, sån grym klassiker! Kan nog säga att alla skrattade, haha. Sen skulle vi ju sova men det gick ju som det gick. Satt uppe hos killarna som skulle sova där; Albin, Martin, Wille & Simon, och pratade massa. När vi väl skulle sova sen så började solen gå upp och fåglarna sjöng utanför fönstret... Det blev tillslut några timmars sömn iaf, och vi var ganska utvilade när vi vaknade. Nu är jag hemma igen, planerna för dagen är som vanligt inte riktigt klara...hoppas det blir det vi pratat om iaf :)


aren't tearing me apart

Ganska härlig känsla att vakna av sig själv, solen lyser in lite sådär mysigt genom fönstret. Blev direkt från sängen ut till solstolen, och där har jag legat nu ett tag. Störande bara med alla stora moln som envisas med att skugga solen i tid och otid.. Snart kommer alla hem och då blir det ingen lugn och ro, vi ska få gäster idag som ska sova över, så det blir nog livat. Måste ut i solen igen, ciao.

heavy

Nu är jag så trött att mina ögonlock nästan stänger sig mot min vilja, men tänkte slänga in lite snabbt här. Har blivit sämst på att uppdatera, vilket iofs inte är nån big deal men lite störande. Har egentligen inget kul att skriva om, men kvällen har iaf varit trevlig. Grillning med massa folk och sedan bara myshäng hos Andreas. M-y-s. Imorgon ska jag sova läääääänge. Nu somnar jag, godnatt.

i wish you were here

Nu är vi fria från skolan i hela fem dagar, hur bra är inte det?! Är inte riktigt på topp nu, men är säker på att det tar sig snart. Vi var bara fyra stackars SMNV-elever i skolan idag, och hade bara tre lektioner. Gick hyffsat fort, sen blev det hem. Har verkligen inte gjort ett skit på hela dagen känns det som; läst, sovit, lyssnat på musik. Inte så produktivt som jag skulle behöva. Skulle blivit grillning idag med klassen, men icke! Vi är ganska sämst på att planera tyvärr, men hoppas vi får till det nån dag i veckan :) Nu funderar jag på långpromenad med musik, om min fot tillåter...

how much further

Måste säga att trots roliga drömmar verkar detta bli en riktig mardrömsdag. Försov mig så är sjukt skabbig nu, hann inte ens kolla vilka kläder jag tog på mig, än mindre duscha och sminka mig.. Mysigt, verkligen. Nu mår jag illa, vilket inte känns sådär jättebra eftersom det är några timmar kvar att vara kvar.. När jag kommer hem idag vet jag iallafall vad som väntar, och det innefattar en stor varm säng, ett par raggsockar och myströjan. Något att se fram emot i denna trista gråa vardag behövs, förslag?!


emile hirsch

Fick en oerhörd lust att dra klassikern Into the wild idag, och så blev det. Helt sanslöst, ruggigt bra film. Bra på alla sätt; handlingen, skådespelarna, filmningen, budskapet. Jag älskar den raktigenom helt enkelt. Nu precis när man sett den är det lite svårt att få den ur huvudet, den är ju verkligen någonting speciellt. Kan inte låta bli att tänka på framtiden och på resor och på allvarligare saker. Nu är huvudet fullt och jag ska försöka få någolunda sömn.


klarreferre

Igår var det grillparty hos Maja med sötaste SMNV2, grymt skojig kväll! Bjuder på lite bilder istället för text, roligare.







Tack för kvällen, detta måste göras om igen snart!


miracle at st anna



Var hos Erik och kollade på film igår, ruggigt bra! Vi såg Miraklet vid St Anna, helt...stört bra film. Längesen man såg en sån faktiskt. Väldigt lång var den också, så det blev inte mycket sömn inatt.. Vaknade ganska död imorse, men blev bättre efter frukost :D Ganska träliga lektioner, men på lunchen blev det mys på Wienerbageriet med Natha, Jennifer & Becka. Pannkakor är aldrig fel, haha! Sen blev det prov för min och Nathas del, så sjukt oseriöst! Satt och pratade massa, skämtade med Janne och diskuterade. Fick nån uppgift med sen efter, ska tydligen göra ett projektarbete....hur vi nu ska hinna det! Suck.

Efter skolan drog jag in till Jönköping för att förnya mitt pass, så nu är det gjort. Hemskt att ta passfoto, är ju helt omöjligt att bli bra! Pappa & jag tog en glass påväg hem med, gottans. Nu blir det snart Grey's hos Natha, traditionen. Ska bli kul, är väldigt rastlös för tillfället. Vill bara ut och göra något, men ingen är på som vanligt, haha!

i've got an excuse

Riktigt trälig natt och morgon måste jag säga. Inte mått så dåligt på väldigt länge.. Men efter lunch med kef gick det över ganska bra. Lite håltimme på det så var det helt okej. Tyvärr fick vi reda på att vi har stort prov imorgon i FE, inget vidare skojigt alls. Smått ångest måste jag nästan säga, så ska väl antagligen plugga lite på det ikväll. Sen ska vi inte ens tala om att jag har både svenskaläxa och italienskaglosor tills imorgon också....

Nu har pappa iaf gjort våfflor efter mina önskemål, ska ner och köpa grädde först bara. Hoppas kvällen blir bättre än morgonen.

staple it together

Träligt väder idag tyvärr, vad hände med solen som var ute imorse när jag vaknade?! Fick sova längre idag eftersom vi åkte med Simon in, tack för det :) Har bara två lektioner, varav en redan är klar, så slutar 10 i ett! Perfekt, haha, för då hinner man hem tidigt, plugga, käka, och sen ska vi fota i eftermiddag. Blir nog jag, Becka & Morgan, sen får vi se vilka mer som hänger på. MEN då vill vi ju såklart ha fiiiint väder, så snälla fixa det? Tack.

beautiful day

Har verkligen varit en kanondag idag måste jag säga. Fint väder, fint folk, fina kort. Började med att Idol var i Aneby, såklart var vi där och kollade på de  sökande. Det var på torget, så typ hela Aneby var där, ganska najs och trångt. Efter det så åkte vi ner för att grilla hos Abban, jag, Becka och Martin. Grymt gott, trots att det var lite problem med grillen.. Senare kom Kvist, Simox på bdb, William, Erik, Philip, Natha och Amanda. Efter massa gott käk och fika blev det longboardåkning för killarna, haha! Detta fortsatte hela kvällen, med massa mer folk. Lite fika och lite käk mellan åken också. Grymt trevligt! Imorgon blir det tillbaka till allvaret...



HAHAHAHHAA.

L-A-M

Ett ord som beskriver mig ganska bra just nu. Sitter i skolan och bara...sitter. Känns som att det är tisdag, vilket suger! Vill ju ha fredag och stämning och party och folk och bra humör! Får hoppas att allt detta kommer ikväll. Har varit uppe med Nathalie och käkat korv på Ica nu precis, gott som bara den men av det blev man bara ännu lamare. Usch. Tråkigt väder är det också. Har kanske inte nämnt att jag var i stan igår? Skulle tagit passfoto men det blev inget med det tyvärr. Han iaf köpa tre linnen på H&M och hårklämmor. Resten av kvällen pluggade jag, och tog en paus för att promenera med Becka. Suuuuuck, fortfarande lam. Kan inte hålla fast i nån röd tråd när jag skriver, förlåt om du orkar läsa.

not nearly

Klockan är över ett, och jag är fortfarande inte klar med mitt historiaarbete..... ILLA, väldigt illa. Ska vara inlämnat imorgon till lektionen tjugo i ett, kommer få jobba som en slav på håltimmen.. Suck. Jobbigt att vara jag just nu, fast sen när skolan är över imorgon så ska vi parta, det ska jag se till. Nu är det sova som gäller för mig, så man orkar gå upp imorgon. Hoppas på fint väder! Godnatt.


what you thought you need

Riksprov i kemi igår, need I say more?! Gick inte precis superbra, håller tummarna för att bli godkänd. När det äntligen var över åkte vi ut på raggarunda i Saras bil, köpte en wonderbaum till Simon som tog körkort igår! :) Sen blev det halv 12-bussen hem, har inte känt mig riktigt pigg de senaste dagarna och är det fortfarande inte. Väl hemma blev det käk och vila. På kvällen drog jag och Natha en film, ganska lustig, men jag hann inte se klart den. Nu är det onsdag, och jag mår lika dåligt som igår tyvärr.. Är ändå i skolan, vill inte missa massor. Funderar på att vara hemma imorgon om det känns likadant då.. Nu ska jag tillbaka till arbetet - skriver ett arbete till historian.

catchin' up

Dåligt bloggande på sista tiden måste jag säga, men ni fick ju fina mjölbilden att titta på så länge :) Gillar den! Iaf, snabbgenomgång nu på vad ni missat; i torsdags så var det fest i Tranås, vi var hos Åsa och grillade (jag & amanda iaf..) och träffade folk. Efter några timmar så gick vi ner på stan för att träffa ännu fler, blev inget SMNV-möte vid tranan men det tar vi nästa fest! Sen blev det hemfärd i postbilen, haha. Vaknade i ottan - klockan nio - nästa morgon för att frukosta hos Andreas, med Jennifer, Erik & Martin. Det var mysigt, alla var ganska trötta och det var inte precis världens godaste flingor, pappa...bättre till nästa gång! Senare åkte de lite longboard/skateboard och jag fotade. På eftermiddagen solade jag hos Jennifer, och sen åkte hon, jag + Natha ut och fiskade. JAG fick första fisken, Natha två andra småttingar, och Jennifer lyckades med bravaden att bli av med linan. En stor ful gädda, antagligen. Mycket prat. Senare kollade vi på film och gick och la oss tidigt.

Lördagen..jaa, då var det släktgrej som gällde. Min ingifta farbror har fyllt 40 så vi firade honom, ganska trevligt :) På kvällen var jag så slut att jag somnade runt 11, helt sinnes! Vaknade tidigt nästa dag, och då åkte vi till stan. Hittade två nya necessärer, fina. Dock inget annat, ganska tråkigt. Ska beställa lite från H&M ikväll tänkte jag, lite basplagg bara. Idag har dagen mest bestått av skola och plugg inför stora riksprovet i kemi imorgon... Kommer väl gå som det går. När jag & Amanda var så gott som färdigpluggade så kom Sara & Mimmi för att hämta oss, mysigt! Vi + Natha åkte till Gränna och gick runt i hamnen. Kallt som tjyven, men roliga bilder fick vi. Köpte glass/godis/frukt och åkte hem. Mycket prat om klassen i bilen, HAHA. Nu ska jag läääsa min bok, och sen sova som en stock. Måste vara laddad imorgon. Sov gott.

Wow om ni orkade läsa allt, lite rörigt och mycket.

mjölk


Frukost hos Andreas imorse, man vara inte jättepigg kan erkännas. Nu ska jag sova, berättar om valborg, och dagen idag någongång imorgon. Gonatt.

RSS 2.0