Someday, somehow

Jobbat hela veckan, umgåtts med folk och idag var vi på bio, Sex And The City, riktigt bra! Men nu är det dags att packa den enorma väskan (den enda som finns kvar eftersom syster och mamma tog de enda normala väskorna till Turkiet) med saker som kan komma till användning. Mest kläder. Imorgon klockan 10 bär det av, och vi kommer hem en vecka efter det. Så ha det bra.

Jag ska bara göra en grej

Jaha, nu är det onsdag. Har jobbat från söndag och ska jobba till på lördag. Intressant, I know. Det händer inte så mycket, kommer hem, kollar på TV, käkar, går ut med folk, sover. Fast idag så hände något extremt kul, jag gick och plockade smultron med Nathalie.  Sen åt vi dem. Puss o kram, smultronbanan.

I'd rather sleep my whole life awat then have you keep me from dreaming

Usch vad jag är dålig på det här. Jaja, har iallafall hunnit jobba ett par gånger, varit hos Maja på midsommarfest, kollat på Notting Hill, glott massa på OTH och övningskört. Jag är grym. Har också försökt lägga in videos från YouTube här, men varför funkar det inte?! Hm...



Som jag sa, jag är grym! Nu helt simsallabim bara funkade det. Puss.

How to breath with no air?

Det regnar ute, igen. Weeeey. Har inte orkat skriva, för det händer inte mycket här i Aneby. Har jobbat några gånger och ska snart iväg och göra det igen.. Kollade också på Sveriges förnedring igår, uschuschusch! Blev väldigt besviken på att de var så.. rent ut sagt dåliga!

Får se vad som händer på midsommar..

One Tree Hill

Vaknade i ottan (9:45) av en väckarklocka som stod och tjöt i köket. Sen dess har jag och syster glott lite på One Tree Hill säsong 1, favorit i repris, och lagat mat. Ska nog kollas lite mer nu tror jag. I eftermiddag ska jag jobba för första gången, ska bli skoj typ. Fast om man kollar ut genom vårt köksfönster så ser man STORA svarta moln som är påväg mot oss. Ajdå.

Vilken underbar början på sommarlovet INTE.

The next best thing

Hela denna dagen har varit helt sjukt slö. Det enda vettiga jag har gjort är att äta lunch hos grannarna. Ikväll ska jag nog inte heller göra någonting, måste städa KS och mitt rum bara. Jag orkar inte.

Tydligen så funkar det inte att lägga in YouTube-videos på pappas dator, men kan ju rekommendera att ni klickar här för att höra en härlig låt.

Maybe, this isn't the end

Jag är sjukt dålig på att blogga, I know, men just nu bara orkar jag inte. Detta har ett par olika orsaker, endel mer självklara än andra.

- För det första så funkar inte min dator eller rättare sagt funkar inte internet på min dator, så det lilla datasittande jag gör görs vid pappas dator i köket.
- För det andra så är det sommar. Det kanske inte syns just idag på vädret men sommarlovet började i fredags och jag orkar bara inte vara inne och sitta vid datorn. Jag vill leva, så det gör jag.
- För det tredje så vill jag inte bli för personlig här på bloggen, eftersom faktiskt vem som helst kan läsa den. Därför kan jag inte skriva just nu allt det jag vill skriva.
- För det fjärde så har jag tappat läsare de sista två veckorna, och det känns ju likte onödigt att blogga om ingen läser det..

Detta är varför jag inte bloggar så mycket. Kommer nog fortsätta blogga nån gång då och då i sommar, men inte alls lika mycket som jag har gjort nu i vår. Ha en superbra sommar, puss.

Fredagen den trettonde

Igår var det klassfest hos underbara Mimmi, det var ashärligt! Dansade till dansbandsmusik, blåste såpbubblor och grillade. SMNV är så himla bra. En kväll att minnas.

Without me knowing, they melt my heart to stone

Jaha, sen jag skrev sist (när det nu var, igår, i förrgår?!) så har det väl inte hänt mycket. Jag har försovit mig, spelat volleyboll, haft mina två sista prov, jublat som en dåre när Sverige vann mot Grekland och träffat min chef för sommaren. Den riktiga anledningen till att jag inte skrivit på ett tag är att min dator har fått virus eller nåt, så internet funkar inte, den stänger av sig i tid och otid och är allmänt jobbig som ett as. Så uppdateringar blir det inte många nu på ett tag, för snart börjar ju sommarlovet och då är man förhoppningsvis för upptagen med annat roligt.

På fredag är det klassfest med SMNV och sen vidare till Hätte tror jag? Kommer nog bli härligt, sista träffen innan sommaren börjar och då vet man ju inte när man träffar dem nästa gång. Puss på sommarlov.

Mandu

Vi tänker på dig, sötnos <3


Rockferry

Den sista skolmåndagen innan sommarlovet. Började inte sådär jättebra med svenskaprov, menmen. Åkte hem med halv 2 bussen efter  att ha köpt ett par shorts (liiiite stora, men gillade dem) och en kall cola. Mmmm, kall cola och en buss - bara en sak som fattas då ;D

Träffade även min blivande chef och några folk som också ska sälja jordgubbar idag - var en riktig pain in the ass faktiskt :P. Men så får man va ibland. Har nu precis spelat volleyboll, ska nog kanske ut och bada nu snart. Sen ska jag soooova länge, är astrött.

Haft en bra dag?


Helgen

Riktigt dålig uppdatering i helgen, sorry. Tänkte bara snabbt gå igenom den, för er som orkar läsa.

fredagen så åkte jag med pappa in till stan, det var ganska kul. När jag kom hem därifrån var det volleybollplansinvigning (värsta långa ordet!) med Jennifer. Kollade inte när folk spelade, utan var mest ute och gick istället ;). På kvällen var jag barnvakt, och efter att cabaren var slut kom Jennifer till mig och tittade på film.

Lördagen sen, började jag med att sova länge och sen åkte för att bada med pappa. Efter det var jag hos Nathalie en sväng, haha. På kvällen så.. vad 17 gjorde jag då? Typ ingenting tror jag.

Söndag - idag - så åkte familjen först till Gränna för att bada och sola, sen till stan för att shoppa. Hittade faktiskt några grejor, blandannat två klänningar och en BH. När jag kom hem städade jag KS och nu sitter jag här och tänker på att plugga.. Har prov imorgon i svenska (eller var det på tisdag?). I vilket fall som helst är det dags att börja plugga nu! Så, hejdå.


However much I loved you, you will always love me more

Mitt internet har haft allvarliga dampanfall från och till igår och idag, så därav dålig uppdatering. Har inte gjort mycket av värde, badat, solat, grillat.. Såna där somriga saker! Sen var vi i stan igår, jag och pappa. Letade efter massa grejer, men det enda jag hittade var ett par badbrallor. Ska nog till stan igen på tisdag, verkar det som. Då ska det shoppas! Men nu orkar jag inte skriva, får se om jag har lust inatt eller imorgon. Puss.

Furulidskolans cabaré 2008


Öppningsnumret

Älvorna

Alla vill till himmelen

Christoffer

Simon, August, Hannes & Melker

Just a Minute

Min frihet bakom galler

Imorgon är det nationaldag, vilket också innebär att vi är lediga! Tänkte försöka tvinga med mamma till stan, sen gå på invigningen av volleybollplanerna och på kvällen har jag lovat att vara barnvakt. Ska på cabarén med pappa ikväll, kanske bada efteråt? Ska nog bli kul i vilket fall som helst.

Lars Winnerbäck - Strimmor



Inga ord behövs.

These streets have to many names for me

Var är alla söta pojkar någonstans?


I put my new shoes on and suddely everythings alright

bb gladiatorsandalbb gladiatorsandal
Här, gottfolk, ser ni mina nya skor. Mmmm, älskar dem redan.

Dagens;

Tänkte att det kanske var dags för en Dagens, var länge sen sist. Vi hade kort dag idag, och nu ska jag sola. Om en stund kommer mammas bror med flickvän för att käka, och sen är det gårdsgängsträff. Puss på dagen.

sommarkläder

Blommig linne, mammas
Kjol, Replay
Guldkedja, mammas

I know just how you feel

Just nu känns allt så himla bra. Det kommer ordna sig, liksom. Nu ska jag bara göra allt för att ha så kul som möjligt fram till skolavslutningen (och sen med, såklart). Idag har jag bara haft en liten lektion, från 8 till 9, sen slutade vi. Hann inte med mycket alls när man kom hem, la mig i solen och somnade ett litet tag. Sen var det Mattias förskoleavslutning på kvällen, och sen städade jag KS. Nu är det sådär skönt och lugnt. Har sovmorgon imorgon, sköööönt. Sommarlov snart, när slutar ni?

I give in to my pretending


And i found this boy



Vadå typ den skönaste videon ever?

Either you got it, or you dont

Vindruvor i parken på en bänk i skuggan, och prov inne i ett svalt klassrum på tredje våningen. Det har varit min dag ungefär. Fick ett mail när jag kom hem av Åke med resultatet på provet, men det skrivs inte här. Fast jag är ganska nöjd, är ju lätt G iallafall, men inte MVG-nivå. Bajs. Jaja. Funderar på att åka och spela volleyboll ikväll, känns som om det kan vara skönt att göra något. Orkar bara inte sitta inne, det funkar ju liksom inte. Puss.


I close my eyes, its all the same

Vännerna.
Spänningen.
Pirret.
Familjen.
Lyckan.
Glädjen.

Det är det jag lever för nu.

Summer lovin'

Nu bara orkar jag inte plugga mer, iallafall för en stund. Måste få tänka på nåt kul, så det gör jag. Tänk, det är bara två veckor kvar till skolavslutningen. Nästa vecka händer inte mycket, stort prov på måndag och lediga på fredag. Veckan efter det är det våra sista prov, sen avslutningspicknick på torsdagen och skolavslutning på fredagen. Sen är vi fria. I nästan 10 veckor är vi fria. Eller, ja, så fria som vi nu planerar att vara. Jag är inte säker på vad jag ska göra i sommar, men lite har jag allt planerat.

Vecka 27 - Gårdsgäng på Öland med några härliga människor
Vecka 29 - Öland med familjen + Karlssons. Kan ju inte gå fel! ;D
Vecka 30 - Öland?
Vecka 32 - Frizon med Amanda, Nathalie och Becka, kanske
Vecka 32 eller 33 - Lasses Sommarturné, antingen i Halmstad eller i Jönköping

Resten av veckorna ska jag förhoppningsvis jobba, och såklart umgås med härliga människor härhemma och i Tranås. Vad ska du göra i sommar?

Ett sista ryck

Så himla typiskt mig att börja plugga på ett prov dagen innan man har det, men så blev det även denna gången. Prov i Biologi, på b.la. bakterier och svampar, mums. Sitter inne fastän det är sånt himla härligt väder, kan inte koncentrera mig ute. Istället sitter jag i min hallonröda soffa med en liten påse godis och Lasse i högtalarna. Det är väl ungefär såhär bra denna dagen blir.

Kan ju också passa på att säga tack för igårkväll, jättemysigt! Var ute i Beckas stuga med Amanda, vi badade, bastade och åkte båt. Sköna tjejer detdär.


My secret obsession

Okej, time to come clean. Jag vet faktiskt inte om jag nämnt det här innan, men jag är en enorm Harry Potter-nörd! Har sett alla filmerna, läst alla böckerna, you know. Har lite av en sån period nu, faktiskt. Tänkte bara berätta det, eftersom detta faktiskt är en blogg om mig, och detta är liksom jag lite. & bara för att jag är sådär jobbigt ärlig nu en kort sekund - jag har en liten pytte-crush på lilla rödhåriga människan...

3

RSS 2.0