Hål i byxan & söta pojkar

Idrottsdag idag uppe på Bredstorp, hihi. Dagen började väl inte sådär jättebra, men sen fick vi spela första matchen i fotboll. Och sen andra. Och sen tredje. Kan ju helt ärligt säga att vi inte vann någon, men sista var vi grymt taggade! Lunch och sedan brännboll. Under tiden spelade de söta pojkarna fotboll och vi tittade. Vi förlorade ganska stort i brännbollen med, så sen var dagen slut. Åkte med söta lilla mamma hem, och sen käkade vi massa pasta, mums. Nu är jag lite sådär löjligt lycklig igen, det händer lite då och då. Jag blir verkligen värsta fjanten! Men det går nog över. Nu ska jag bara ligga här hela långa dagen och läsa, sjunga med i massa sköna låtar och kanske skriva lite här.
på små rosa fluffiga moln,
där hittar du mig

Kommentarer
Postat av: Annamellita

sv. haha :D Jag med :) och så blir jag så sur när jag itne träffar för jag vet ju att om jag bara får in ett bra slag så kommer de långt! :) jaa det gjorde vi! Vi vann allt! :D

2008-05-21 @ 17:45:24
URL: http://annamellita.blogg.se
Postat av: anna

åh fotboll :D

2008-05-21 @ 19:09:41
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se
Postat av: Annamellita

sv. haha tack! :) Vad söta ni är, vann ni ingen alls? :D Vi vann alla, det var ganska så förvånande för min egen del faktiskt. Det trodde jag inte :)

2008-05-22 @ 15:56:50
URL: http://annamellita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0