johnny depp

Idag har jag en riktig....vad ska man kalla det? Dålig dag är fel ord. Men, inte en bra dag. Är allmänt irriterad och gråtig, så har spenderat dagen sen jag kom hem från skolan med Johnny Depp.

Först i filmen Blow.

Sen i Edward Scissorhands.

Och nu ska The Man Who Cried sättas på, underbart!


Så, en heldag med Johnny andra ord. Kanske inte precis det jag borde göra idag, men skitsamma.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Efter 20 timmar i en buss känner man sig lagom fräsh. Man känner sig trött och sur och man undrar varför man aldrig kommer fram. Men när de gigantiska snöbeklädda bergen tonar upp sig framför en rinner de känslorna av ganska snabbt



Jag talar om skidåkning i alperna.

Jag ska tipsa om en resa jag var med på i vintras med Nässjö Missionskyrka.



Gillar man att åka skidor eller snowboard, och vill uppleva något annorlunda än Hundfjället, Lindvallen eller Trysil? Då är Österrike helt klart värt att åka till. Det är lite dyrare, men helt klart värt det.



Resan är för alla åldrar, och en del åker familjevis. Det gör att åldrarna är ganska blandade, men de flesta är ändå i 17-25 årsåldern.



Som sagt så kommer man till Österrike via buss. Resan tar drygt 20 timmar.

Ett hett tips är att ta med sig tandborste och kanske en handduk i bussen, eftersom man åker delvis på natten.



Vi bor i en by som heter Mittersill, och vi bor i tre ”internat”. De ser ut som vanliga fjällstugor, fast större. Ett är för familjer, ett är för ”äldre ungdomar” och ett är för ungdomar. I internaten blir man indelade i rum, och man bor ca 4-5 st i varje rum. Det är rum med sängar och madrasser, täcken och kuddar, vilket är väldigt skönt efter en hård dag i backen.



Frukost och middag ingår, men mat i backen får man köpa själv och då äter man på vanliga restauranger.



Frukosten är dock lite torftig, enligt mig. Den består av vita frallor som man kan ha ost eller nutella till, och man dricker varm choklad. Så ett hett tips är faktiskt att ta med sig eget grovt bröd hemifrån, om man vill stå sig lite längre.



Resan är ganska fri. Man kan göra som man vill. Är vädret dåligt så kan man avvakta och ta en senare buss, alltså en skidbuss. De går regelbundet till liftsystemen. Eller om man vill åka ner till byn och kanske gå på någon restaurang.



Lite senare på kvällen är det en samling. Den behöver man inte gå på, men jag tycker att det är trevligt, och det ger en härlig gemenskap och man träffar lite nytt folk.



För mer information om kostnader för liftkort m.m så kan du gå in på www.nassjomissonskyrka.se och bara klicka dig vidare.



Så, mina tips var: ta med grovt bröd till frukosten, ta med tandborste och handduk på bussen



2009-09-09 @ 22:27:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0